(вместо бирена мая)
Когато и е сънливият ден спи по час-два и после се събужда- на всеки час и половина заспива. А , когато реши да бодърства, спи по 10-15 мин и после заспива след 2-3-4 часа. По-лошото е , че от няколко вечери започна да яде много често. И докато не я сложа на гърдите не се умирява-люлеене в кошарка, носене на ръце-не признава-иска да яде. Вечер след баня яде към 20, после към 21 .30, после към 22.30 , после към 01.30, 04 и нещо, към 7.30 ...и така през деня на час -два.Скоро ще стане на 4 месеца и няма изгледи да си промени режима.
Както вече съм писала-приела съм го и няма да се откажа от кърменето.

А в нет-а има какво ли не, да ти се изправи косата 
Тъкмо се оправи едната гърда, появява се на другата. Започва с втвърдяване на определен участък на гърдата - започвам веднага компреси, цедене, често кърмене - никакво подобрение. Едва след ден-два се появява бяла точица на зърното, отпушвам с игла (друго не помага), цедя и така до следващото запушване след два-три дни. Всеки път се запушва различен канал, вече си мисля че като се изредят всичките да са се запушвали по веднъж и ще ми свършат мъките
Освен това от няколко дни имам и следния проблем, след кърмене в гърдата, от която съм кърмила се появява болка, не веднага, а примерно 5-10мин след като съм махнала бебето от гърдата. Болката е остра, пронизваща от зърното към вътрешността на гърдата, минава за няколко минути (понякога до половин час) и е доста неприятно усещане. Моля помагайте със съвети

По този повод да ви кажа една смешка, която показва , че когато човек чете, е хубаво и да мисли, преди да компетентничи - бяхме през уикенда на планинка, и там вечерта имаше и три други семейства, едното от които бяха вегетарианци /до тук добре, аз също съм вегетарианка, ама от най-леките форми/ , и дойде момичето при мен да си говорим за бебета и т.н. и в един момент започва да ми дава съвети - Да не съм купувала пюрета на Ганчев, тъй като имали модифицирано нишесте, а то било толкова толкова опасно, водило до безплодие и т.н.... Е, да де, ама мацката не знае, че мъжа ми е специалист по ХВП и знае с точност какво е модифицирано нишесте, и аз я слушах , слушах, и като стана съвсем смешно, помолих мъжа ми да й обясни какво е модифицирано нишесте - явно го бъркат с генно модифицирано, което е съвсем друго нещо. Ама това не я накара да се засрами, и започна да ми обяснява как в човешкия организъм имало един ензим КАЗЕИН, който не разграждал кравето мляко след 7 годишна възраст, и това водило до пъпки у по-големи хора. Е, тук умряхме от смях - казеина е точно протеина на кравето мляко и не е никакъв ензим... Та така, когато човек се информира само от форуми. 
, щото свекито я разболя, като се навърташе около нея абсолютно болна, и хем й казах, че ще я зарази, ама кой да слуша, нали бебето е на моята глава

не съм просто от доста време исках да си имам детенце да намеря човека,с който да създадем едно прекрасно същество.и ето намерих го и нашия Сашко е факт а дори не успях да завърша гимназия за което не съжалявам.Радвам се на детето си всеки ден и не се кърмим непрекъснато спим по малко през деня и на мен са ми идвали в повечко нервите, но почивам и като си погледна душичката забравям всичко.И аз не се притеснявам дали е кихнал дали не е спал и т.н. караме го спокойно без бащата който все трепери да не стане нещо на малкия го пазя и всичко до най-малката подробност
.

Препоръчани теми