Все много разбират тези мъже бе...
. Аз на моя мъж му намерих цаката. Той не обича да чете, а иска да му се сервира смляна информацията. И като се запъне за нещо, че не трябвало така, ами иначе, аз го карам да прочете и после да обсъдим с какво не е съгласен. Но той винаги отказва да чете и става на моето
Ортопедът каза, че детето е зраво и ще го израсте, нямало нужда от масажи. Аз самата не се наемам да правя такива т.к. не съм сигурна какво и как да правя, а дори да ми покажат пак не съм убедена, че ще го направя както трябва. Предпочитам ако се наложи да го водя на кинезитерапевт. Все пак не се наложи за сега. От 2 вечери заспива на ляво и без проблем си обръща и движи главичката. Поуспокоих се, но ми се ще да поискам и второ мнение.

Добре, че каза за сладоледа, не се бях сетила, а доста си угаждаме 
Успях да се навра в първите си дънки за бременни, които купувах в третия месец и към шестия вече не ми ставаха
Направо съм се стопила

а до сега беше жълто, дори и миризмата е друга, дали е нормално... 
Освен това, го дохранвам, т.е. първо суче по 30-40 минути и после се дохранва с шише...Та процедурата е тежка и тромава и имам чувството, че ще е доста сложно да правим всичко това някъде по хотелите. То и излизанията са ни максимум по 1 час, защото не ми се виси по пейките 1 час докато се храни бебо. За това и излизаме по два пъти на ден.
/. Сложила съм ред в храненето, даже спазвам режим - 90-дневна диета във варианта за кърмачки. Резултата от 20 дни е -1 кг. и това е. Явно докато кърмя, така ще е. Мисля си, че всичко е въпрос на организъм, метаболизъм и т.н. Аз съм склонна да задържам течности, затова и внимавам със солта в храната, пия доста вода и пр., но ...все тая. Както и да е, ще го мисля като му дойде времето. Не че не се дразня от себе си в този вид, но....няма как. Кърменето ми е по-скъпо от фигурата в момента!
???
Обмислям варианта да и предложа шише с вода/до момента не съм давала друго освен кърма, на почти 4 месеца е /, уж да се залъже , за да не ме ползва за биба. Залагалка не ми се дава, че както съм писала и преди -много трудно отказах баткото от нея. Ако може и момичетата от ЛЛЛ да се включат. Дали пиенето на вода вечер от шише би навредило и дали ще помогне в случая? Ще се отрази ли на кърменето това? Аз дори не знам дали тя ще иска да пие вода, никога не е пила от шише. 
, така че успокой го твоя хубостник, че до училище има доста време.
. Вода не иска да пие хич, само кърма признава.
Препоръчани теми