Мама МАРТенче люлее и сладки песнички му пее! - тема 4

• 28 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, да ви питам, от какво може да стане бебешкото ако с лоша миризма и пенесто? Да не съм го простудила нещо  newsm78 или от мойта храна? Само на кърма е бебето.

Как върви кърменето, случайно да приема повечко предно мляко? Има ли признаци на разболяване?

Ако не е инцидентно и продължи, може да е алергична реакция или пък някое вирусче  Rolling Eyes . Може да зачестиш кърменето, за да не се обезводнява от диарията. И да го види лекар, ако не спре.
Ама ние постояно пяна акаме и си мирише не че вони ама ако си е, и до този момент не съм се притеснявала Shocked

По повод притесненията на някой момичета за излишните кг мога да кажа че този въпрос не ме измъчва, абсолютно ми е все тая как ще изглеждам, отивам на море за да дам възможност на децата си да поемат всичко необходимо от морската вода и въздух да релаксирам малко и да сме заедно. След 6 мес ще имам възможност да пазя диета и по малко ще си върна кг, за мен също е важно да изглеждам добре, но имам и други достойнства така че времената загуба на хубава фигура ще я преживея.
Избрала съм си този тип бански.

Последна редакция: сб, 18 юни 2011, 18:21 от г-жа Стихийно бедствие

# 391
Eх, тези фигури, жените сме много взискателни към себе си. Онзи ден докато се къпахме с Ади ме напръска цялата и се бях съблякла по бикини и сутиен и се разхождах из нас. Оказа се, че въпреки корема, целулита и т.н. още фигурата ми подпалва страстите у мъжа ми  Peace
От известно време Никола суче като лапа и пуска гърдата безброй пъти. Но не изнервено, а само си играе. Понякога иска да суче и да гледа брат си, което автоматично значи захапване и пукане по безброй пъти. И след дълга борба установявам, че ми е изсукал гърдата, а даже не съм го усетила изобщо да гълта  Simple Smile
skrech, ние също сме така, много е любопитна малката. Все намира къде да се оглежда, баткото или някой, който говори зад гърба й...

# 392
За килограмите имам - 6 кг да свалям ама желаните от мен са - 9-10 кг.

А на плажа бих се появила единствено в това :

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 393
  • Видин
Или в скафандър  Laughing

# 394
Здравейте момичета,
нямам много време да ви чета че нали сега правим ремонтите,даже утре ще местим мебелите от София и е лудница,но погледнах последната страница и искам да ви кажа,че който си е бил едричък преди не му пука сега как е  Joy Визирам себе си де- аз винаги съм била по-пълничка от нормалните момичета и сега че имам някое килце отгоре не ми пречи,

За килограмите имам - 6 кг да свалям ама желаните от мен са - 9-10 кг.

А на плажа бих се появила единствено в това :

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Не се смей,че в Дубай с такова нещо се къпят всички жени и то не заради кг  Laughing. Беше ми много странно как аз съм гола голеничка (с половинки де) а те милите на плажа по това нещо - виждаха им се само лицата и пръстите на краката  Joy

# 395
Penmar, ако ти се носи такъв бански, идвай тук. Масово се ползват тези неопренови костюми,заради температурата на водата. Има и съвсем покрити - с дълги ръкави и крачоли (няма да ти се налага да се обезкосмяваш) Laughing. И аз имам такъв, не защото съм кит, а защото си мислех, че ще ми помогне да вляза във водата, без да замръзна - при мен не действа, умрях от студ и така си и седи в гардероба.
Килограмите- имам доста в повече, но живот и здраве ще се взема в ръце и ще вляза във форма. Засега съм си купила удобни по-големи дрешки и не се опитвам да се навра като наденица в старите си дънки. Предният път много бързо влязох във форма, ама сега... То и с тези десерти, дето ги бъркам всеки ден, няма как да стане.
София много задобря в обръщането. Само да я оставя и веднага почва борба за обръщане... Свърщиха се спокойните дни.

# 396
  • София
г-жа Стихийно бедствие, по принцип водно пенесто зелено ако с остра кисела миризма показва някакъв стомашно-чревен проблем.
 Иначе на кърмачето акото може да бъде воднисто и това да е съвсем нормално.

# 397
Здравейте и от мен.   bouquet Ами аз си мисля, че нащето неходене по голяма нужда беше провокирано от факта, че малкия пиеше чайче и съоветно не ядеше достатъчно, за да има какво да ака... От вчера си го храня така, както си знам и нещата започнаха да се оправят. Днес е ходил 2 пъти и то точно, когато ни бяха спрели водата...  Confused Таткото ни нещо ме нерви и само обяснява как ще го направя дебел и в училище ще му се смеят децата. Не мога да му обясвя, че бебшката дебелина няма вико общо с другата дебелина ...  Иначе акото е доста гъстичко, а Денис има газове, които миришат доста  Rolling Eyes
Скреч, чайчетата са на Хип. Ама днес му давам само от копър заради коликите, май пак ни почнаха. А дали може да е от тези чайчета? Да ги спра ли? Ама то детето си ги иска. Не иска биба, не че не иска гърда, ама гледам таткото като е в къщи да не го кърмя много. Иначе иска и през 2 часа да яде. Нощем си се будим понякога и по 2 пъти... Днес заспа в 22,00 часа и още спинка, ама си спи в количката. Не иска в креватчето - или при мен в леглото или в количката... Какво да направя, за да си спи в креватчето?  newsm78

# 398
Не иска биба, не че не иска гърда, ама гледам таткото като е в къщи да не го кърмя много. Иначе иска и през 2 часа да яде.
Не го кърмиш много таткото като си е вкъщи,щото според него ще стане дебел.Правилно ли да разбирам?
И как разбираш,че си иска чайче?

# 399
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Здравей Лилинчо, аз съм сумнамбул, и за това все първа след тебе пиша Grinning  bouquet
котенце 1 това за дебелината направо ме  Shocked Shocked ИЗОБЩО НЕ Е ВЯРНО! АМА ИЗОБЩО! Кажи му да си направи труда да попрочете туй-онуй и тогава да говори. Бебе на кърма не може да затлъстее, камо ли толкова, че да е слонче в училище Shocked това са глупости бе. Има си един период по принцип към 6-8 месец, когато и слабите, и пухкавите дечица имат едни големи буззкииииии и после се оправят.  Имах една позната ,чието момченце като бебе и до две годишна възраст беше слонче ама слонче, много дебело, повече от стандартите. И като стана на 2 като каза няма да ям, ще се движа, и изведнъж си стана слабушко. Абе тея мъже като нищо не разбират да си гледат работата! Ще ти разболее детенцето този човек. А за тези бански костюми ми не мисля, че правят човека по-слаб, даже май напротив newsm78. Абе да сме живи и здрави, ще отслабнем.  Simple Smile
кати знам, че си сладкарка, препоръчай ми някоя много вкусна торта от тези в тортената, защото им се чудя. Мъжа ми има скоро рожден ден и искам да му правя нещо по-специално, изключително. Щеше ми се да я направя като дупе, ама май ще се огранича с цици, че е по-лесно. Мерсаж Hug

# 400
# 401
  • Карлово
Момичета, да ви питам, от какво може да стане бебешкото ако с лоша миризма и пенесто? Да не съм го простудила нещо  newsm78 или от мойта храна? Само на кърма е бебето.

Как върви кърменето, случайно да приема повечко предно мляко? Има ли признаци на разболяване?

Ако не е инцидентно и продължи, може да е алергична реакция или пък някое вирусче  Rolling Eyes . Може да зачестиш кърменето, за да не се обезводнява от диарията. И да го види лекар, ако не спре.
Ама ние постояно пяна акаме и си мирише не че вони ама ако си е, и до този момент не съм се притеснявала Shocked

По повод притесненията на някой момичета за излишните кг мога да кажа че този въпрос не ме измъчва, абсолютно ми е все тая как ще изглеждам, отивам на море за да дам възможност на децата си да поемат всичко необходимо от морската вода и въздух да релаксирам малко и да сме заедно. След 6 мес ще имам възможност да пазя диета и по малко ще си върна кг, за мен също е важно да изглеждам добре, но имам и други достойнства така че времената загуба на хубава фигура ще я преживея.
Избрала съм си този тип бански.

съгласна съм с теб  Peace

# 402
Успях да стигна до комп, ама за лукс да чета на пред нЕма.
Ще се включа в обсъжданите за момента теми. Бибероната при баткото я махнахме към 2,5 г. и хич не ми се струваше късно. Едни приятели имаха бебче, случайно ги срещнахме на улицата и му казах "Виж Оскар няма зъбчета и му трябва биберона и шише, ще му дадеш ли твоите", мишони много любезно извади бибероната от устата си, завря я в устата на бебето и това си беше. Вечерта се сети за шише, подсетих го че сме ги дали на Оскар и толкова, не се сети повече, аз скрих шишетата и проблема се приключи безболезнено. Мисля, че е важно колко е подготвено детето.
За сеха вече съвсем нормално и редовно (да се похваля) даже по-добре от преди. Обаче нямах много шевове и сериозни разкъсвания  Naughty.
При нас акото си смърда, ама ми се струва нормално, има си специфична миризма, но винаги еднаква.
За фигурата вече си ми е като преди забременяването, но тук имаме прекрасна възможност за разходки и от третата седмица съм на "фитнес" с количката правим поне по 1-2 часови разходки и фигурата ми се възстанови за отрицателно време.
Вашите бебечета хващат ли вече, нашето още не държи здраво играчките, обаче косата ми стиска толкова силно, че и остават косми в ръката.
Лек ден ви желая и приятни разходки.

# 403
Комелинка, да си яла повече млечни, шоколад или колбаси? Особено прясно мляко. Може от това да е пенесто и зелено.

Нямам сили да пиша друго...

# 404
  • Пловдив
Mama Barba , не знам, не помня. Напоследък съм като зомби и ми се сливат дните. Може и да съм прекалила с нещо, по принцип не се ограничавам, а шоколадът и сладкото ми е слабост  Embarassed. Само прясното мляко почти съм спряла, яйцата, че май направи алергия към тях и мъхестите плодове, защото аз съм алергична. Май трябва да внимавам повече.
Иначе случаят май беше единичен. Вчера си се изака нормално, а днес пропусна, надявам се да е минало  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт