Аз съм тая с черния пъп
боли ме като го пипам ( никой не ми вярва )
Повече от 6 месеца съм на сухо
Ама и хич не ми пречи, де.
Знам, че не е по темата, ама - алуминиева или ПВЦ да избера?
или от мойта храна? Само на кърма е бебето.
Следващия път пак. 
Но е на Английски, няма нищо на БГ, това имах предвид 

А каката, на ръце и после с бибата. Ама като я махнахме започнахме да четем приказки 
. Решила бабата, че детето е голямо и край с бибата. Скрихая и точка. Милото така тежко го прие, както си беше спокоен и весел, стал изнервен, скимтял за щяло и нещяло и вече не се отделя от майка си, освен че заспива много трудно. А преди и баба му го е приспивала. Не че трябва до първи клас да е с биба, ама барем нежно да става. Поне сега си наваксва време за общуване с майка си, вместо да е с бабата
Ама майка ми не е била там иначе нямало да стане - нали майките сме си жалостиви.
Тогава му разправях, че врабчето е имало малки врабченца и съм я дала на тях, като се надявах да прояви състрадателност/те са бебенца, той уж голям батко и няма нужда от нея вече/. Използвах точно врабчето за герой , защото точно тогава научихме песничката за врабчето и той много я харесваше. Ако не сте я чували , потърсете я, много сладко детско гласче я изпълнява.
Казва се "Песен на Врабчето". Врабче, коте, пате-все някой трябва да я вземе тая биба

- УЖАС!!! От седмица,две си държи и мята сам дранкулката (понякога се удря и по главата чак
), а днес на два пъти успя да си я прехвърли от едната ръка в другата
!!!
, иначе съм +3кг от както забременях, и +7кг до желаните, но.......
или от мойта храна? Само на кърма е бебето.
. Маринелка като имаше разстройство два месеца и акаше буквално само вода поне 10-13 пъти на ден, и ни приеха в болницата уж да я слагат на системи, като й направиха кръвно-газов анализ се оказа, че не е обезводнена, така че си зависи и колко мляко пие /ама това ти няма как да го следиш/. Най-вече се гледа дали бебенцето е весело и жизнено като обикновено.
Добре поне, че вече мога да се стискам, защото два месеца след раждането не можех , дори за голяма нужда 
Препоръчани теми