Аз съм тая с черния пъп
боли ме като го пипам ( никой не ми вярва ) 
на Варна, да ти кажа беше си хладничко за къпане в морето, но за плаж - да. На бебчо му измихме само крачетата и заспа на плажа 
дали не ни растат зъбки, утре ще проверя, на каката излязоха в четвъртия месец две 
боли ме като го пипам ( никой не ми вярва )
)))
)))))) и пак започва да плаче. Посяга към играчки, но все още й е трудно да ги хваща. Раздава юмруци и ритници многооо. Вчера я сложих в кошарата нормално във вертикално положение , намерих я хоризонтално на кошарата и си беше навряла краката през решетката на кошарата. Купих обиколници, че да не си изкриви нещо краката. Голям дивак е , много е енергична. И иска постоянно да е права, да разглежда, клюкарка голяма е. Търси си вниманието, иска да й говоря, да й пея и тя с мен. Гука, опява. Много често когато се заигравам с нея и започвам да й се плезя и сега езика й е постоянно отвън
....А и много обича да си яде ръцете, все са в устата й, и дори се ядосва като не може да я навре цялата вътре
Също е много интересна като я сложа в шезлонга срещу една голяма снимка на стената на мен и на баща й. И започва едно гукане, ама поне 10-15 мин говори на снимката
))) Някой ден ще я снимам и ще ви я пусна. Ами това е общо взето май около нас. ооооо и да не забравя. Вчера купих промоционалният пакет на ОЙЛАТУМ. Шампоан, за вана и крем. Много ми ги похвалиха. Тъй като забелязах, че кожата й започна да се изсушава от Мустелата и взех тези. Днес кожата й е по мекичка. И до сега на лицето не й слагах никакви кремове, защото се изприщваше. Но снощи реших да опитам с този и днес няма една пъпчица. Дано остане така. И шампоанът е против крусти също.
)) ужас. Едва ли ще се навия за трети път
))))) какво да правя не знам. Мъжо си иска човека, аз също, но ме е страх момичета.
.
Бабите бяха успели да приспят баткото в 11, а Ади в 12. Свекърва ми, която не беше идвала скоро, се видяла в чудо "ама така ли я носите на ръце малката....ама така ли се приспивате с баткото по 1 час...ама така ли плаче малката...ама толкова късно ли заспиват и двамата"
Въобще не я чакам да се появи пак следващия месец
По-важното е, че на другата сутрин майка ми изведе баткото на разходка, а Ади душичката спа до 11.30 - солидарна с мама
И за да не е винаги всичко съвсем ок мъжът ми май зарази баткото и на него му текна снощи нослето. Стискам палци да се разминем леко 
Попитах за захранването и съм много доволна, че с лекарката сме на едно мнение. Ако имам достатъчно кърма, ще се захранваме през септември.
Много е лъчезарен, постоянно се усмихва, маха с ръчички и рита с крачета, но досега само веднъж се засмя с глас и от време на време казва Ееее или Уу и дотам. Иначе си отваря устата и върти езичето сякаш аха, аха и ще заговори, ама не 
Ей, камък ми падна от сърцето, така се бях притеснила, напливът беше много голям, а и до последно не се знаеше коя учителка кой профил ще поеме.
)) ужас. Едва ли ще се навия за трети път
))))) какво да правя не знам. Мъжо си иска човека, аз също, но ме е страх момичета.
Беше много болезнено и кръв , кръв, кръв. 

Повече от 6 месеца съм на сухо
Ама и хич не ми пречи, де.
Знам, че не е по темата, ама - алуминиева или ПВЦ да избера?
. И на мен ми се струва, че замразени няма да са изобщо вкусни. Иначе и на компот са вървежни у нас. Замислям се сега да взема да изсуша, но какво ли да ги правя после
. Десерти рядко се захващам да правя, освен така да си ги ядем директно.
Препоръчани теми