.
и гледа с един умен поглед и разбира като и говоря - сигурна съм, защото я виждам как реагира според тона на гласа ми, как гледа шишенцето докато бъркам млякото
Като че ли беше много отдавна като заспиваше върху мен веднага след кърмене и така си откарвахме подремващи заедно по 1-2 часа.....мили спомени 
, няма как. Но това вие много добре го знаете. Лошото е, че се вбесявам когато край мен нещо не е подредено и така както аз го искам, изкарвам си го на таткото и общо взето съм непоносима (зодия козирог - пълен перфектционист). Извода - не съм на себе си, откакто се роди малкия, все нещо ми е криво
Предполагам ,че е от недоспиването - той взе да се буди на 2 часа вечер, вместо да пропуска нощното хранене

да си жива и здрава, много обичана и глезена 
, не съм яла шоколад сигурно от погачата на Марти)

ами май нямаше и за първото и за второто сега но на мен след като родя ми се развиват така нещата че все нямам време да помисля за себе си
и на Пламката пъпчето още е в мен
с Пламен започнах да давам домашно картофче и мляко от 6 месец и после купени пюрета но сега ... незнам 
. Почерпете се, макар и виртуално 

Честит Рожден Ден! Само хубави неща да ти се случват! Моето бебенце също днес има повод-става на три месеца

Честито на маца! Весел и незабравими празник!

Толкова не исках да я ползвам, ама .... Сега съм доволна. По - рехаво само на по - проблемните места и по-пестеливо я мажа, че тя нали уж загрявала и сега в тея жеги...
напълно подкрепям . И при мен е така. Единствено вечер като мъжа ми си е у дома по-рано обичам да се затворя в кухнята да сготвя нещо - така си почивам от бебето
Препоръчани теми