Солариум в Плевен

• 3 885
  • 5
  •   1
Отговори
  • плевен
Здравейте,четох,четох темите,има за солариуми,но за Плевен не срещнах нищо.Искам да попитам вие от кой сте доволни?Аз съм посещавала вече 2 различни,няма да казвам кой са,за да не е реклама от моя страна,затова ще ви помоля за мнения.Благодаря Peace

# 1
  • Плевен
Здравей!
И аз се интересувам . Прочетох  , че има във фитнес център Атлетико , 4 мин за 4лв. Мисля да го посетя още утре сутрин.

# 2
  • Плевен
Здравей!
И аз се интересувам . Прочетох  , че има във фитнес център Атлетико , 4 мин за 4лв. Мисля да го посетя още утре сутрин.

В Атлетико солариума е един от първите в града, не съм сигурна, че ще останеш много доволна. В "Макси център" са добри, а най-новите са в соларното кафе в "пазара на Манеца" Peace

# 3
  • плевен
Благодаря ти мила.Аз съм посещавала в синия комплекс и в Атлетико и незнам двоумя се къде да продължавам,нов ли да търся....Иначе имам тен не мога да кажа че нямам,обаче някак не мога да направя сама сравнение Thinking

# 4
  • Плевен
Ходих днес в Атлетико . За първи път влизам и не мога да преценя дали е качествено или не . Има промоция - 5 посещения струват 9лв.  вместо 20  Wink  Аз не искам да има много силен тен все още , затова не търся най-силния солариум. Момчето каза , че миналата седмици са сменили лампите ... може и да е вярно  Laughing

# 5
  • плевен
Моите 5 посещения вече свършиха за там,знам за какво говориш Laughing Laughing Laughing Засега ще продължавам там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт