Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 51 348
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • гр.Варна
Ние още не сме. Peace

# 301
някой знае ли колко са седмокласниците в софия .... или къде да погледна ...

# 302
От вчера резултатите са засекретени и днес вече ги чакаха по училищата!
И съм сигурна че има родители които още от вчера знаят резултатите!

# 303
Момичета, резултатите ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА  днес след 17,00 часа ще излезнат тук - http://7klas.mon.bg/  проверяваме с ЕГН и входящ номер . Инфото ми е от инспектор математика и информатика  Wink
Успех на всички!

ОБИЧАМ ТЕ!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 304
Хайде да се свършва, че ми се ходи на море..

# 305
  • my own world....
една учителка ми продиктува оценките по скайп и замлъкна - та само това мога да ви кажа, че вече някъде са известни, но откъде има инфо и аз не знам

казвай поне оценките ви, та да има върху каво да умуваме ....представи си налучкаме скалата

# 306
една учителка ми продиктува оценките по скайп и замлъкна - та само това мога да ви кажа, че вече някъде са известни, но откъде има инфо и аз не знам

а няма ли да кажеш резултатите  Simple Smile

# 307

а няма ли да кажеш резултатите  Simple Smile

А така! И аз чакам да видя какво щесподелиш.  Simple Smile  Peace

# 308

Ха, излязохте прави, било е шега... ама неуместна - Та резултатите:
БЕЛ - 5,89
Математика - 5,29
Можеше да се представи много по добре по математика!
Честито на всички деца!

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 20:15 от himera05

# 309
В нета още не са излезли!!!! Sad Crossing Arms

# 310
himera05, ако сте сигурни в точките по математика, по-скоро има понижаване на критериите. Или аз нещо не разбирам? Оххх, съвсем се побърках днес, а колко работа имам...

Поздравления за резултатите и успех в класирането! И ние се надяваме на 5 и нещо, ама ще видим.

# 311
  • my own world....
Аре на пързалката?
Не се връзвайте  Whistling

# 312
  • София
Ако това не е пързалка и ако точките са сигурни, промяната в скалата би била толкова минимална, че няма накъде повече.. По миналогодишната 80 точки са били 5,35.Сега са 5,32. Идеално се получава подобен  резултат по скала, при която събираемото вече не е 70, а 69... Joy През 2009 събираха точките с 68, миналата година със 70, тази година примерно с 69, страшно стъпаловидни са промените им.. Laughing

# 313
  • гр.Варна
Сега звънях в у-щето на дъщеря ми и ми казаха,че списъците ще ги изнесат след 10.06 newsm78

# 314
Аре на пързалката?
Не се връзвайте  Whistling

на какво да не се връзваме  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт