Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 50 178
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Белмекенска и already detective, благодаря   bouquet

Искам да си подготвя заявлението от вкъщи и  да съм наясно преди да отидем в училището-гнездо. В справочника пише: Първа езикова гимназия и има два профила - Английски език и Немски език.

Следва примерно да ги напишем в заявлението: 1. Първа езикова гимназия, английски език / или Първа езикова гимназия с изучаване на английски език...
                                                                                 2. Първа езикова гимназия, нески език

и т.н. всички училища и паралелки. Така ли е или има нещо, което ми убягва?

# 91
Не разбрах, къде ще изнесат резултатите утре след 17 часа - пред РИО в съответния град ли?????
Аз се надявах да открия нещата в нета, но явно няма да е така, след като пишете че едва на първо класиране е имало екселски таблици. Дано се включи някоя мама от Пловдив, да обсъдим нещата.

Точно в нета ще са резултатите - http://7klas.mon.bg

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 17:35 от Белмекенска

# 92
Белмекенска и already detective, благодаря   bouquet

Искам да си подготвя заявлението от вкъщи и  да съм наясно преди да отидем в училището-гнездо. В справочника пише: Първа езикова гимназия и има два профила - Английски език и Немски език.

Следва примерно да ги напишем в заявлението: 1. Първа езикова гимназия, английски език / или Първа езикова гимназия с изучаване на английски език...
                                                                                 2. Първа езикова гимназия, нески език

и т.н. всички училища и паралелки. Така ли е или има нещо, което ми убягва?

Убягва ти.
Описва се ето така:

Първа езикова гимназия, АЕ, НЕ, БЕЛ
Първа езикова гимназия, НЕ, АЕ, БЕЛ

# 93
  • Пловдив
За малко човек да поработи и вие изписвате половин тема  Crazy

Времето за резултати наближава и въпросите отново хукват в безумни посоки, но... търпение, спокойствие и силна храна...
Честно казано тъкмо се запитам нещо и хоп някой вече е задала въпроса, че и по няколко отговора

mama mariana, ние също сме от Пловдив и ще се радвам да сме си полезни   bouquet

# 94
Не остана вече, още малко търпение.
И успех на всички деца.
Пожелавам ви скоро при първо класиране да видите срещу името на детето си "Класиран по първо желание"

# 95
  • Sofia
Лени, аз още преди изпитите преписах номера , и го закачих на корковата дъска над компа  Laughing. И добре ,че го направих, че малкия още след изпита по математика я беше взел, и беше рисувал по нея. Да отиде Боби утре в училище , и да не му дадат дубликат, поне ще му напишат номера да си го имате за проверка.
 всъщност тези бележки трябват ли за друго?
ganis , дано форуумските деца са от тези с отличните оценки  Laughing.

# 96
Ще си повторя въпроса от края на предишната тема - къде е записано, че заявленията с желания трябва да са подписани от самите ученици? И трябва ли наистина те да присъстват при подаването им в т.нар. училища-гнезда? А при самото записване (ех, да стигнем до там!)?

споделям личен опит.
Аз сама подадох заявлението за дъщеря ми миналата година. Без нейният подпис.

Записах я отново само аз. Детето цяло лято не беше в София, и не я върнах само за да присъства до мен. Каквото имаше за уточнение го правих по тел. Така по тел. си научи резултата от изпита, класирането и че е записана гимназистка.

# 97
За езиковите гимназии във Варна получавам различни мнения. Единствено за немската за отлични. Интересуваме на какво нива е подготовката по английски в руското училище -видях че там има такава паралелка и се чудя на кое място да я пишем. Ако някой знае нещо, моля да сподели.

за руското - според мен по към последните желания Simple Smile. но това е лично мнение. в интерес на истината новият директор е много нахъсан, но ще трябва да минат няколко година, за да направи училището такова, каквто трябва да е. има проблем с липсата на свестни преподаватели

# 98
Дали някоя мама от Варна ще има добрината и търпението да провери и нашия резултат /според номера сме в МГ/? Praynig Не сме от града, а нямам търпение да разбера резултата. Ако някой откликне, нека ми пише на лични за координати.

нали онлайн могат да се проверят резултатите
аз се надявам да не ми се налага до МГ утре. 

# 99
  • София
Хайде и аз да се насадя при вас в новата тема. Лени благодаря за труда  bouquet  bouquet
И аз мисля да попълня заявлението от къщи и там ако се наложи да го преписвам. Няма логика да не може да е написано на комп, при положение, че е пуснато в сайта в такъв формат.
Късмет на всички деца утре!

# 100
  • София
Еха, кога успяхте.

Аз заведох и двете си деца на Кунг фу Панда 2. Доволни са.

# 101
Чудя се дали сайтът на МОН утре ще блокира в първите часове след пускане на оценките? Как беше миналата година?

# 102
Нормално беше.
Но все пак не се настройвайте, че ще е утре. Оставете възможност и за петък.

# 103
  • София
Чудя се дали сайта на МОН утре ще блокира в първите часове след пускане на оценките? Как беше миналата година?
Лично аз миналата година нямах никакъв  проблем с отварянето на страницата.Веднага успях да се логна с номера и ЕГН-то на детето.Не си спомням оплаквания да е имало и от другите мами.За миг сякаш темата се напълни  с развълнувани от резултатите на децата си родители. Пожелавам същото хубаво чувство и на всички вас утре!     bouquet

# 104
При нас чакат резултатите от ВО по МАТ и БЕЛ, за да оформят годишната оценка. Peace
maybeP няма проблем да проверя оценките. Peace

Общи условия

Активация на акаунт