Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 51 397
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мами, не искам да ви попарвам надеждите за резултати днес във Варна, но това няма стане. Може да ги пуснат по-рано през деня на 10.06, но още на 9-ти , едва ли. До сега не е имало такъв прецедент. Според мен журналистите са объркали нещо.
Малко остана. Утре ще е един чудесен ден и много ще се гордеете с децата.! А сега спокойно  Hug

# 196
  • София
ура за Варна! Сега остава да издържа до 17 часа.

Възхищавам се на майките, които казват, че няма значение дали днес или утре, аз не издържам просто

На мен ми е много притеснително, знам че няма какво да се поправи - каквото е изкара - товае, но с разликата от 0,1-0,5 бала ще се разбере в кое от 2-те училища ще учи, защото за 31 сучем минава без проблем, дори с доста повечко ще е бала за това училище....

# 197
На 12ти клас резултатите трябваше да излязат до 6ти юни, а ги пуснаха на 3ти юни.
Защо пък да няма прецедент.?

# 198
  • София
На 12ти клас резултатите трябваше да излязат до 6ти юни, а ги пуснаха на 3ти юни.
newsm78

Знам къде ще се появи информацията първо.... Wink Тук!!! Laughing

# 199
  • Варна
dkostowa Доколкото знам оценката от втори срок е с по-голяма тежест при формиране на годишната оценка, т.е. при оценка 5 от първи срок и 6 - от втори, би следвало да се пише 6 за годината. Peace

# 200
newsm78

Знам къде ще се появи информацията първо.... Wink Тук!!! Laughing

да, и аз мисля, че днес ще излязат, така ли иначе в 17 съм пред гнездото, пък ще видим. междувременно се опитвам да се свържа с една учителка от МГ с надеждата тя да ми потвърди, че наистина ще ги изнесат днес. Само да науча нещо и ще ви информирам моменталически

# 201
dkostowa Доколкото знам оценката от втори срок е с по-голяма тежест при формиране на годишната оценка, т.е. при оценка 5 от първи срок и 6 - от втори, би следвало да се пише 6 за годината. Peace

И аз знам така... Това води, че детето има напредък, т.е. повишена е... именно зареди това бях абсолютно потресена от това, което той ми каза, защото бях убедена, че ще е твърдо 6!!!

# 202
Бясна съм! Учителката ни по математика цял срок пече на бавен огън дъщеря ми и все е между 5 и 6!!! Всеки ден и дава задачи от типа на 30-та от теста.... Проверява и домашните за цяла година назад.......... Абе казвам ви бяхме се побъркали!
Днес и е писала окончателно 5!

Изпратих баща и да се разправя, защото ако аз отида сигурно ще и плесна един! Направо съм полудяла в момента!!!

И ние имаме подобен проблем с госпожата по БЕЛ. Последните две седмици се гаври с децата. Синът ми ми разказа, че вчера е докарало едно дете до рев. На последната родителска среща ми каза, че нямало да му пише 6, защото няма интерес към предмета. Миналата седмица го изпитала за 6 и му е казала, че ще му пише за да "кандидатства някъде и да се маха", но от тогава редовно го препитва всеки час. Не си беше предала и целия материал, но ни каза да не се притесняваме за изпита, защото на курсовете ги подготвяли....какво да ви кажа, да си учител е призвание.  И така игра на нерви 2 седмици. Аз исках да отида в училището, но детето беше категорично да не се меся и да го "излагам". Аки иска да му пише 5, аки иска 6. Детето без образование няма да остане.

# 203
Да ви нагледам  Hug
днес трябваше да съм цял ден на едно обучение, но се провали защото ми се обадиха от градината на дребса, че повръщал и сега си седим двамата и ровчим и нета. Ще гледам поне да напредна с качването на работи в блога.

и един поздрав от нас с малчо!

# 204
Лени, поздравът е право в сърцето! Hug   bouquet

# 205
  • София
Лени, бладодаря за поздрава, с удоволствие го изслушах.

Да оздравява малкия!

# 206
  • София
Lennyh благодаря! Hug
А мъничкото бързо да се оправя!

# 207
  • дълбоката провинция
mabu, миналогодишните скали са на първа страница в темата, но... както каза вече министърът, скалата тази година ще бъде променена...

# 208
ВАЖНО!!!

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА УЧИЛИЩАТА,
ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ
ОБУЧЕНИЕ В 7 КЛАС

Уважаеми/а господин/госпожо директор,

Уведомяваме Ви, че на 11.06.2010 г. в 17.00 ч. следва да се явите в НПГПТО “М.В.Ломоносов”, ул.”Св.св.Кирил и Методий” № 148 за получаване на списъците с резултатите на учениците, положили приемни изпити след завършен 7 клас, по смисъла на чл.17 от Наредба № 11 за приемане на ученици в държавни и в общински училища.

Ваня Кастрева
Началник РИО, София – град

МИРОСЛАВА ДАНЧЕВА
ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЛАСТНАТА КОМИСИЯ
ПО ПРИЕМА НА УЧЕНИЦИ
Заповед №РД 27-36/10.06.2010 г.

Това писмо е от 10.06.2010 г. в сайта на РИО София град. Ако процедират и тази година по същия начин, което съвсем не е сигурно, то чакаме резултатите утре  newsm78

След голямата вода, дойде и хубаво слънчице - това само може да е добър знак  Simple Smile

# 209
  • гр.Варна
Благодаря за поздрава и бързо оздравяване.    bouquet
Момичета ,не трябва ли резултатите да излязат в у-щето ,в което учи детето? newsm78
А резултатите от 1 класиране в уч-щата -гнезда?
Според мен така е редно.

Общи условия

Активация на акаунт