Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 51 397
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за поздрава и бързо оздравяване.    bouquet
Момичета ,не трябва ли резултатите да излязат в у-щето ,в което учи детето? newsm78
А резултатите от 1 класиране в уч-щата -гнезда?
Според мен така е редно.

Резултатите от изпитите се обявяват в училището където са положени, а резултатите от класиранията в училищата гнезда.

# 211
Момичета ,не трябва ли резултатите да излязат в у-щето ,в което учи детето? newsm78
Според мен така е редно.

Точно така е - резултатите ще излязат утре най-напред в интернет и после в училището, където учи детето. Класирането ще излезе  най-напред в интернет и след това в училището -гнездо.

# 212
Според мен така е редно.

Резултатите от изпитите се обявяват в училището където са положени, а резултатите от класиранията в училищата гнезда.

да, но обявиха друго, първо в гнездата, после по училищата. поне за Варна де

# 213
  • София
Значи ние ще узнаем всичко на едно място - нашето училище е и гнездо.

# 214
Моят съвет е да следи нета. Защо да се блъскаш пред училището с тълпите? На спокойно на другия ден проверяваш конкуренцията как се е справила Simple Smile

# 215
  • София
Резултатите от изпитите няма как да излезнат в гнездата,защото децата все още не са избрали гнезда.А във всяко гнездо да обявят резултатите на целия град,не ми се вярва.

# 216
  • my own world....
ВАЖНО!!!

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА УЧИЛИЩАТА,
ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ
ОБУЧЕНИЕ В 7 КЛАС

Дай линк, моля

# 217

Според мен така е редно.

Е да,но няма как да излезнат в гнездата,защото децата все още не са избрали гнезда.А във всяко гнездо да обявят резултатите на целия град,не ми се вярва.

да, но обявиха друго, първо в гнездата, после по училищата. поне за Варна де

във Варна няма избор на гнезда, децата са разпределени по 3-те гнезда според входящия си номер, така че ние си знаем гнездото, ерго няма проблем в гнездото да излязат резултатите.

# 218
Значи, три са местата. Трябва да сложим по един постови навсякъде- единият в гнездото да гнезди, вторият на бюрото да седи и сайта да следи, а третият в школото да виси и за списъците да следи:)))
Мама, татко и аз са достатъчни:) Както се казва: Марш по местата (гнездата)!
То не остана, но и ние не остана накъде повече да изтрещяваме:)
Спокойно, момичета, успех ще имат за всички!
Вярвайте  им / вярвайте си!

# 219
Щом варненци сме се уредили..това е добре. Да видим след 17 часа какво ще е настроението hahaha....дали наистина ще се уредим на хубавите места hahaha

# 220
  • София
Да, винаги е така, поне в София.В 17 часа тепърва викат учители, представители на съответните училища.Те взимат списъците и с тях се връщат обратно.Което им отнема време.Затова в предишната тема бях написала, че най-напред редултатите могат да бъдат видяни в нета.Едва по-късно -  в училище. Но въпреки, че си знаете вече оценките, ако училището ви е близо, няма лошо и до там да се разходите. Защото от сайта в нета ще научите оценките само на вашето дете, докато в училище ще добиете идея за представянето на повечко седмокласници.Вие база за сравнение  ще имате и с резултатите на останалите  форумските деца тук.Но те не са представителна извадка..Обикновено оценките на децата  тук са винаги във високите интервали.Докато в училище със сигурност ще констатирате и наличието на доста посредствени резултати.. Peace
И поне за София гнездата при оценките нямат значение. Та човек още не е подавал докементи за класиране или нещо..Как ще знаят резултатите на кое дете в кое гнездо да сложат..Списъкът с оценки се лепи в училището, в което детето учи, дори и то да не е гнездо.Гнездата са за по-късен етеп на подаване на заявления и излизане на класирания. Не че последните не могат отново да бъдат видяни в нета.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 11:58 от already detective

# 221
ВАЖНО!!!

ДО
ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ
ОБУЧЕНИЕ В 7 КЛАС

Дай линк, моля

Че какво ни грее това, как са били нещата миналата година. Мисля че няма връзка с тази.

# 222
  • Sofia
Лени, поздравът е право в сърцето! Hug   bouquet

И аз се присъединявам към думите ти!!
Бях на концерта онзи ден и още съм на тази вълна.. (в моментите, в които не съм на тема оценки и училища разбира се  - ха ха)

# 223
Лени мерси за поздрава.Бързо оздравяване newsm10

# 224
  • София
ВАЖНО!!!

ДО
ОСЪЩЕСТВЯВАЩИ
ОБУЧЕНИЕ В 7 КЛАС

Дай линк, моля

Всяка година е различно! Напрежението обаче е голяма всяка година! Споко!

Общи условия

Активация на акаунт