Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 51 388
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Дъщеря ми беше убедена, че точките и ще са 80, аз дори не питах за точки, така че информацията не е сигурна.

Сега се сещам, че всъщност може и да са 81-82, понеже е започнала 5 задача от втория модул, и е доказала, че успоредникът е ромб, така че може заради това и чертежа да са и дали още някоя точка.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 16:35 от himera05

# 316
Последно инфо за скалата по математика както е била през 2008  - 68  Peace
Не гарантирам, че информацията е на 100 % вярна.

# 317
обадих се в РИО София резултати те за цяла България ще излязат едновременно.най вероятно днес по късния следобед.но пак зависи от МОН..................ЧАКАМЕ smile3515 newsm53

# 318
Значи в 17.30 така беше мин. година. Успех на всички Hug

# 319
обадих се в РИО София резултати те за цяла България ще излязат едновременно.най вероятно днес по късния следобед.но пак зависи от МОН..................ЧАКАМЕ smile3515 newsm53
Дано да е така! И аз чакам с нетърпение!    Wink Wink Wink

# 320
Чакаммм!!!!!!!!

# 321
  • my own world....
ми според мен постинга за оценките си е пързаляне....

# 322
Имайте в предвид, че не всички ще може да си проверим резултатите веднага, защото цяла България чака иии представете си какво ще стане.. сървъра на МОМН ще гръмне  Joy

# 323
Здравейте на всички. Аз много редовно чета вашия форум, но за първи път пиша в него. Искам да пожелая успех на нашите деца и да ви благодаря за многото полезна информация с която помагате на всички притеснени мами.

# 324
ми според мен постинга за оценките си е пързаляне....

Да, ама за съжаление не е .... Аз лично се надявах на по-висока оценка по математика

# 325
Да гръмва #2gunfire Joy Joy Joy Joy
 Аз си искам резултатите до 20,30 , защото заминавам след това.

# 326
Имайте в предвид, че не всички ще може да си проверим резултатите веднага, защото цяла България чака иии представете си какво ще стане.. сървъра на МОМН ще гръмне  Joy

Това, ако стане колегите ще трябва да викат линейка.

# 327
Аз пък ги искам до 17:30 ... защото ще се прибера чак след полунощ, а до тогаваа ...  #2gunfire #2gunfire

# 328
Аз пък ги искам до 17:30 ... защото ще се прибера чак след полунощ, а до тогаваа ...  #2gunfire #2gunfire

ПРОТЕСТ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Резултати до 17,30........................................ Joy Joy Joy

# 329

Това, ако стане колегите ще трябва да викат линейка.
Хаха .. ДА!  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт