Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 50 143
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Какво означава графата" с натрупване" в статистиката?

# 466
Hug[/iИ аз да се похваля-5,84-БЕЛ ;5,20 Мат,но за кандидатсване по МАТ-4,30 и се чудим,защо то-о-о-лкова голяма разлика,Трябва ли да знаем още нещо за да приложим формулата?И всъщност как се формира тя?

# 467
Да се похваля и аз - оценка над 5.80 по МАТ и БЕЛ.

Аз съм горда и щастлива, девойката се мръщи, защото са й отнели точки заради нестандартното решение на 30 задача и затова няма пълна 6.00 там.

Честито на всички, приятно ми е да видя, че децата от форума са се представили чудесно. Сега остава да видим и статистиката за постигналите резултати.

# 468
Цитат
Означава колко деца имат по-висока оценка от вашата. Ако примерно оценката ви е в интервала 5.000- 5.499, с натрупване означава колко деца имат оценка в интервала 5.500- 6.000.

Варненското РИО се излагат със статистиката тази година. Има ли вече градове, където да е излязла?

# 469
  • София
Поздравления за прекрасните Ви деца! Сърдечни поздрави и на Вас прекрасни мами! Браво на децата!  bouquet
Едно браво и на МОМН , че не Ви мъчиха до 10-ти. Peace

# 470
Статистика за Стара Загора къде мога да намеря? Официалният сайт на РИО май не се ъпдейтва въобще.

# 471
  • София
Цитат
Означава колко деца имат по-висока оценка от вашата. Ако примерно оценката ви е в интервала 5.000- 5.499, с натрупване означава колко деца имат оценка в интервала 5.500- 6.000.
Това не е така. Peace При такава логика не би имало натрупване.Има се предвид  сборната бройка на децата  в по-високите интервали  и в този, в който се намират резултатите на самия ученик . Натрупване няма само в най-високия интервал.

# 472
  • България
Статистика за Стара Загора къде мога да намеря? Официалният сайт на РИО май не се ъпдейтва въобще.
И мен ме интересува Стара Загора,но нищо не намирам!

# 473
  • с/у ОколоМръсТното

smile3501
Радост - евалла и на твоята щерка   bouquet
Поздравления и за останалите, отлично предстваили се деца  Hug

# 474
Obsolete,  имаме нещо общо с теб. Т.е. в работите на децата ни има нещо общо Twisted Evil Имах си аз съмнения, че ще отрежат няколко точки на дъщеря ми заради различния начин, по който е решила 30-а задача, и се оказах права Crazy Някъде 4-5 точки са ни кръцнали от максималния резултат. Щерката е меко казано недоволна, независимо от факта, че пак може да влезе където си поиска. И за ЕГ, и за МГ, и за НПМГ имаме бал над 35. Обясних, че тук се проверява по алгоритъм и се търсят набелязаните от министерството milestones по пътя към решението, а никой проверяващ няма да седне да разплита дълго и засукано решение.

Но, стига съм се оплаквала, всъщност редно е и аз да се похваля - ще ставаме отново софиянци (ама пък лятото ще е свързано с местене ooooh!), защото имаме едно единствено желание - СМГ.  Та, от догодина явно ще учим в СМГ заедно с много деца на мами от форума. Надявам се да успеем да се влеем в отбора на състезателите.

# 475
  • с/у ОколоМръсТното
Obsolete,  имаме нещо общо с теб.

вЕрно ли?  newsm53 newsm47 Ти пък  Thinking

# 476
И мен ме интересува Стара Загора,но нищо не намирам!
За Стара Загора май не излиза статистика – поне миналата година нямаше такава.

# 477
  • София и там където не се пуши
, че ще отрежат няколко точки на дъщеря ми заради различния начин, по който е решила 30-а задача, и се оказах права Crazy  

Мисля си, че преди да сте го видяли няма как да знаете заради какво е ощетено детето. По математика обикновено в 18-то училище могат да се видят работите. Може да се окаже нещо друго.

# 478
Май се развълнувахме от резултатите и писането го изоставихме  Simple Smile
Моят син е доволен от оценките си. Аз, естествено, не толкова. Особенно от този по математика.
Но той си знае пък и каква подготовка правеше. Колкото да не е без нищо.
Както и да е.
Резултатите са вече факт и сега следващия въпрос - на къде и в какъв ред?

# 479
, че ще отрежат няколко точки на дъщеря ми заради различния начин, по който е решила 30-а задача, и се оказах права Crazy  

Мисля си, че преди да сте го видяли няма как да знаете заради какво е ощетено детето. По математика обикновено в 18-то училище могат да се видят работите. Може да се окаже нещо друго.

Няма начин да е друго. На първия модул имаме 6.00. От втория модул пък само последната задача е с описване, останалите са за записване на резултат, т.е.  "или всичко, или нищо".

Общи условия

Активация на акаунт