Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 49 578
  • 734
  •   1
Отговори
# 480

smile3501 smile3501 smile3501

Ето това е моят поздрав за вас днес!
Много се радвам на резултатите, които чета днес и съм много щастлива, че форумските деца за пореден път доказаха, че са отлично подготвени!
Очевидно ще са най-добрите във всяко добро училище!
Гледам отбора на СМГ е вече сформиран   bouquet  bouquet  bouquet
Възхищавам се на децата и прегръщам майките   bouquet

Нашите резултати са нещо като нищо, но както и друг път съм казвала с един месец учене не се наваксва цяла година спане. Да сме здрави, надявам се това да му е обица на ухото ....

# 481
ouaprilov.org/wp-content/uploads/2011/06/Statistika_BEL.pdf  - ОТНАСЯ СЕ ЗА БУРГАС!!!

# 482
Лени, статистиката по БЕЛ за Бургас, ако искаш може да я качиш и в блога Simple Smile

# 483
  • София
Черна станция, ще си позволя да ти опонирам. Peace Миналата година МОМН публикува 2 или 3 варианта за решаване на тогавашната 30 задача. Приятелка на дъщеря ми от 105-то беше решила въпросната задача по 4 начин. Имаше си пълна шестица детето. Не може  да си сигурна, че всичко в изписването на 30-та е детайлно. Работата се проверява все пак от двама независими  проверители и при определена разлика се дава на арбитър.При едно нетрадиционно решение, за каквото ти говориш,  вероятностт за разминаване в присъдените точки има , а оттам и на такава работа е обърнато подобаващо голямо  внимание заради отсъствието на фиксирани предварително  критерии, по които да бъде оценена. Достатъчно е нещичко да не е доказано, а да е използвано автоматично и точките са били отнети..Историята познава през последните години толкова много оценки по математика  в порядъка над 5,90, при които очевидно става дума за някакъв съвсем дребен детайл..
Затова съветът на Дороти е най-добрият, вижте си просто работата.. Peace

# 484
rioburgas.org/articles/download_file/178 - БЕЛ И МАТЕМАТИКА ЗА БУРГАС!!! Браво на бургазлии!!

# 485
момичета, ще съм ви безкрайно влагодарна, ако ми отговорите дали е възможно оценката за кандидатсване  да е по-ниска от оценката от НВО и защо. Според мен няма логика,но в нашите резултати е така с м-ката.

# 486
  • с/у ОколоМръсТното
Възможно е, да.
Подробно е описано в НАРЪЧНИКА за родители на Ню имперс.
И на практика означава, че на НВО детето се е справило по-добре от 2-ри модул.

# 487
момичета, ще съм ви безкрайно влагодарна, ако ми отговорите дали е възможно оценката за кандидатсване  да е по-ниска от оценката от НВО и защо. Според мен няма логика,но в нашите резултати е така с м-ката.

Не само е възможно, а е почти винаги така.

Задачите от НВО са лесни и там се постигат високи резултати. 2-та част е трудната и децата там "окапват".  Безгрешно решаване на НВО ти гарантира около 4.75.

# 488
Може ли някой да ми каже къде мога да намеря статистиката за София Thinking

# 489
момичета, ще съм ви безкрайно влагодарна, ако ми отговорите дали е възможно оценката за кандидатсване  да е по-ниска от оценката от НВО и защо. Според мен няма логика,но в нашите резултати е така с м-ката.

Оценката НВО се определя : получени точки от I модул спрямо максимума 65т
Оценка за кандидатстване: Получени точки от I и II модул спрямо максимума 100т

# 490
Може ли някой да ми каже къде мога да намеря статистиката за София Thinking

и за Варна още нищо ,а?!

# 491
  • София
Разбира се, че е възможно.  Peace Представило се е детето добре на първия модул и точките му са били доста от възможните 65.Примерно 59.Това прави успеваемост на първата част от порядъка на 90%. После е оплело конците във втория и  към резултата от първия са се  добавили малко точки, примерно едва 10 от възможните 35. И  накрая какво се е получило...Сборът му от точки от двата модула е 69. Тоест при максимални 100, общата му успеваемост в % е вече около 70.Нима за 70 процента от максималния резултат може да има оценка като от първия модул при 90 %... Естествено е да е по-ниска.  Peace

# 492
 И при нас има голяма разлика по математика - ВО-5.020 / 4.536   КАК Е ВЪЗМОЖНО? Български - 5.142 / 5.161  МАТЕМАТИКААААААА

# 493
НЯКОИ ЗНАЕЛИ КОГА И КЪДЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СТАТИСТИКАТА ЗА СОФИЯ...................... newsm78

# 494
Мами ако видите статистика за Варна да свиркате Peace

Общи условия

Активация на акаунт