Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 50 134
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Имам въпросче: как се преобразуват точките от 1-я модул в оценка?

# 496
Тогава да разбирам ли, че тези, които не са започвали 2-ри модул, имат по-голям шанс да влязат  newsm78
От 2-ри е решил 26,27,28 и са верни. Само 29,30 задачи не е решил.

# 497
Тогава да разбирам ли, че тези, които не са започвали 2-ри модул, имат по-голям шанс да влязат  newsm78

само първи модул ви дава оценка около 4,75, по-горе някой е обяснил, а 29 и 30 са 20 или 15 точки, това е много и е нормално да свали оценката

# 498
mabu, бравоооооо! дъщеря ти ходила ли е някъде на уроци по български?

Ходила е, ходила е Simple Smile При Весела Кръстева.

# 499
Само за Бургас ли има вече статистика?

# 500
Тогава да разбирам ли, че тези, които не са започвали 2-ри модул, имат по-голям шанс да влязат  newsm78

Разбира се НЕ. Ако не беше решил трите задачи от втори модул щеше да има 0 точки на него и оценката му за кандидатстване щеше да е по-ниска.

# 501
Сега остава само от някъде да намерим скалата за оценяване, за да знаем как сме спрямо миналата година. Не че има кой знае какво значение , но все пак....

# 502
 Сега като чета обясненията разбирам откъде идва разликата по математека много неприятно  Опитвам се все пак да окуража момчето си, че се разплака милото

# 503
Статистика за Стара Загора къде мога да намеря? Официалният сайт на РИО май не се ъпдейтва въобще.
И мен ме интерисува Стара Загора ако научиш нещо пиши!

# 504
Сега остава само от някъде да намерим скалата за оценяване, за да знаем как сме спрямо миналата година. Не че има кой знае какво значение , но все пак....

По-важна е статистиката сега, за да знаете къде сте - колко има преди вас и колко като вас.

# 505
Аааааа, разбрах  Laughing Благодаря ви  Hug
Аз реших, че ако въобще не е решаван 2-ри модул, той не влиза и в изчисленията.

# 506
Хайде да се похваля с детето и аз:

БЕЛ: 5.929
МАТ: 5.429

Щастлива съм, щерката е върхът!  Heart Eyes  Mr. Green

# 507
Ще е много полезно ако някой хване от някъде статистиката за софия, за да видим къде сме всички. И още веднъж честито на всички доволни от оценките на дечицата си и наздраве на отличниците.

# 508
Момичета, дали има шанс някое РИО да е будно по това време и да пусне статистика? На мен не ми се вярва, ама ми се иска, та така.
Много високи резултати тук във форума, интересно ми е обаче като цяло как са нещата. Дали утре С. Игнатов ще дава пресконференция?

# 509
Много моля майките от Бургас да качат и статистика от миналата година, ако имат такава. Така ще преценим дали и с колко се е променило общото ниво на оценяване.

Общи условия

Активация на акаунт