Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 49 574
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Варна

Оценките за кандидатстване. Simple Smile

# 631
Пловдивската статистика е меко казано странна Shocked Rolling Eyes

# 632
  • гр.Варна
Какво имаш в предвид? newsm78

# 633
и аз съм на същото мнение Peace

# 634
Поздравления за чудесните ви деца. Стискам палци за подредбата на желанията и всички форумски деца да влязат там където искат.

Мога ли да ви помоля като пишете оценките да подскажете /на нас шестокласните мами/ и къде  са се готвили учениците?

Системно решаване на тестовете от книжките на "Просвета" и на Весела Кръстева "Азбуки-Просвета" много тренират децата.

# 635

При най-общ поглед преобладават оценките от 4 до 5 по БЕЛ и от 3 до 4 по мат. А в сборната статистика най-много са децата с общ резултат 5- 5.50 от двата предмета Rolling Eyes newsm78

# 636
  • София и там където не се пуши
Здравейте,

Някой може ли да ми каже, каква е процедурата, ако се установи, че дадена работа е разменена?

Отива се да се види работата и ако не е на лицето, се търси неговата, ноо облагодетелствувания, ако не отиде да си види работата остава с високата оценка. На вас също ви се дава реалната ви.
И да допълня, че аз това знам.

# 637

При най-общ поглед преобладават оценките от 4 до 5 по БЕЛ и от 3 до 4 по мат. А в сборната статистика най-много са децата с общ резултат 5- 5.50 от двата предмета Rolling Eyes newsm78

Значи ще има бая сравняване на статистики от тази и миналата година! Леле с какво ли ще ни очароват в София!

# 638
  • гр.Варна
Не мога да разбера тогава,как са получили толкова висок среден успех. newsm78
Да,наистина е странно. Shocked

# 639
  • my own world....
Unadaptable, и ние сме на 1ви модул по БЕЛ с 6,00; и с обща оценка 5,911; но не знаем колко ще ни пише госпожата по БЕЛ за края на годината....факт

# 640
Unadaptable, и ние сме на 1ви модул по БЕЛ с 6,00; и с обща оценка 5,911; но не знаем колко ще ни пише госпожата по БЕЛ за края на годината....факт

при такъв резултат от изпита, ако й остави 5, аз бих отишла с Калашника

# 641
  • Пловдив
Може и да е казано вече и аз да съм го пропуснала, но бих искала да питам данните в статистиката са оценките от ВО или "за кандидатстване"  Embarassed

# 642
  • София

при такъв резултат от изпита, ако й остави 5, аз бих отишла с Калашника
Laughing Това ми харесаааа Simple Smile
Момичета, стискайте палци днес да ни пишат 6, щото аз вчера писах глупости в темата, ноо не днес мисля и аз да взема калашника.
На НВО имаме отлична оценка.

# 643
  • София
Може и да е казано вече и аз да съм го пропуснала, но бих искала да питам данните в статистиката са оценките от ВО или "за кандидатстване"  Embarassed
ЗА кандидатстване.

# 644
Омазали са общата статистика най-вероятно....Иначе не ми се мисли кой от двата предмета е докарал дъжд от двойки Rolling Eyes Хубаво, че пуснаха първи статистика, ама.... Sick

Lady A, задължителна е шестицата от училище просто, но няма как да оспориш, ако реши нещо друго. Надявам се, че резултатът ще я респектира и няма да реши да се прави на интересна Peace

Общи условия

Активация на акаунт