® E-bay - тема 70

• 33 828
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
 Peace Ааа никого не съм шашкала,  Blush аз така си говоря, на майтап, но всъщност е така по правила.

# 676
Peace Ааа никого не съм шашкала,  Blush аз така си говоря, на майтап, но всъщност е така по правила.
Peace Hug

# 677
  • София
Е, не съм предполагала, че така ще се развихрите... Аз, всъщност, само попитах... Но след като размислих, реших, че е по-добре да платя, тъй като излиза по-евтино с доставката от Щатите отколкото, ако го купя оттук. Сега ще ме открехнете ли дали ще има допълнителни такси? newsm78 Този път четох внимателно и никъде не видях нещо такова Laughing
Иначе, благодаря, момичета   bouquet

# 678
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, като току-що регистрирала се заради една чанта, искам да ви попитам какво правите, когато продавачът не изпраща извън Англия? Има ли някакъв начин да наддавам или просто да се откажа Cry? Понеже като въведа сумата и ми дава съобщение, че не доставя извън UK, та си мислех да сменя адреса, ама като го сменя - няма да го получа Laughing, моля ви, помогнете ми Praynig

# 679
Момичета, като току-що регистрирала се заради една чанта, искам да ви попитам какво правите, когато продавачът не изпраща извън Англия? Има ли някакъв начин да наддавам или просто да се откажа Cry? Понеже като въведа сумата и ми дава съобщение, че не доставя извън UK, та си мислех да сменя адреса, ама като го сменя - няма да го получа Laughing, моля ви, помогнете ми Praynig
Не, става, Никс.
Решението е да си харесаш фирма превозвач, на чийто адрес да пристигне чантата и после те да ти я докарат до България, повечето фирми имат курсове всяка седмица, понякога и 2 пъти в седмицата.
Най-важното е да смениш шипинг адреса си с този на фирмата, иначе не можеш да наддаваш.

варианти за превозвачи виж в този подфорум в темата: Как да пазаруваме от УК или нещо подобно е като заглавие.  Peace

bodra, Криси  Hug Hug

п.п.
Маминко, права си  Blush не съм попадала на нещо, което да "не ме иска"  Laughing
Добре де, те откъде "познават" откъде ми е регистрационния адрес  newsm78
Обикновен продавач вижда ли ми го?

Ако ми е сменен и той с англ  newsm78 Тогава не мога да продавам, да, това го знам от опит вече  Laughing но принципно, ако е регистр/билинг и шипинг адреса ми са англ???
Само при плащането през ПП може да се "види", че съм от другаде.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 09:16 от anny_

# 680
  • София
Ани (ти просто не си попадала), пак искам да кажа, че имало е случаи, който историята познава Wink и при сменен шипинг пак продавачите не искат да изпращат като видят от къде ти е регистрацията, защото няма да са сигурни!? (все са си разправии и отиди да обясняваш, че ни си "трамвай"), за това трябва да си смени и регистрационния.

# 681
Сега ще ме открехнете ли дали ще има допълнителни такси? newsm78 Този път четох внимателно и никъде не видях нещо такова Laughing

За пратки на стойност на 30 лв. се начислява ДДС на българската митница, за пратки над 150 евро се дължи и мито.

# 682
  • където си пожелая...даааа...
Не, става, Никс.
Решението е да си харесаш фирма превозвач, на чийто адрес да пристигне чантата и после те да ти я докарат до България, повечето фирми имат курсове всяка седмица, понякога и 2 пъти в седмицата.
Най-важното е да смениш шипинг адреса си с този на фирмата, иначе не можеш да наддаваш.

варианти за превозвачи виж в този подфорум в темата: Как да пазаруваме от УК или нещо подобно е като заглавие.  Peace

bodra, Криси  Hug Hug
Супер, благодаря ти, Ани! В началото прочетох "не става", но запетайката ме зарадва много Wink
А къде се вписва адреса на превозвача, понеже имам два адреса на акаунта ми - единият е registration address, а другият е Primary postage address, или и двата трябва да са едни и същи newsm78

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 09:15 от Nik`s mom

# 683
 Mr. Green Преди малко допълвах предния пост, но така и така ще пиша тук, да го бях писала  ooooh!

Никс (оо то било Мама на Ники, ама кой да дочете  ooooh!)
Та, на  registration address по принцип тр да стои бълг адрес, а на пощенски (Primary postage address) на превозвача адреса.  Hug

# 684
Всъщност е най-добре да са сменени и двата адреса.

# 685
  • София
Peace
Мен не ме е допускало до търг с бг регистрационен и английски за доставка. Смених и двата и няма проблем. Нищо не пречи да продаваш после, аз само на "item location" посочвам България.

# 686
  • Варна
Peace
Мен не ме е допускало до търг с бг регистрационен и английски за доставка. Смених и двата и няма проблем. Нищо не пречи да продаваш после, аз само на "item location" посочвам България.
Точно така е и при мен. Peace

# 687
При ескалиране трябва ли да обяснявам в поленцето, какво и що или те ще прочетата съобщенията ни с продавача и сами ще видят?

Моята сага продължава  Mr. Green. След като пуснах диспута, продавача ме помоли да изчакам още 7 дни, аз като добра, изчаках. В понеделник му написах, че още няма нищо за мен, помоли ме да отида да си проверя в пощата, защото бил ходил е неговата си и му казали, че пакета бил влезнал в БГ. Отидох аз вчера направо на митницата, за по сигурно, направих справка, платих си, жената беше така любезна да ми обясни всичко, но не е там и не е влизало в Бг. Тя ми каза че е минало ужасно много време и надали въобще ще дойде.

Писах пак на продавача снощи, но още нямам отговор и мисля да ескалирам.
Но просто незнам вече какво да пиша в онова поленце  Rolling Eyes.

# 688
Момичета, дайте акъл какво да правя... Praynig
Продадох нещо на buy it now , като бях отбелязала плащане с Пейпал. Мацката, която го е купила обаче ми е писала това:

Hello,

can you send me an Email with your Banking Dates, because I haven´t PayPal. When i´m got your Email, surely I will transfer the Price of ... EUR to your Account. Thanks and greetings. Aganatali.

- aganatali

Има 2 оценки като купувач. 100% фийдбек  Rolling Eyes

В крайна сметка, ако ми преведе парите по банков път, после, ако има някакви претенции към мен, не може да ме принуди да връщам пари, като не е с Пейпал нали? Тоест за мен е без значение как ще плаща... Whistling

# 689
  • София
Ами не знам защо така иска да плати, но твоята сметка трябва да е във валута - тя казва, че ще преведе в евро, но пък ще има и много високи такси за банковия трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт