® E-bay - тема 70

• 33 815
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Давайте идея как да взема нещо отбелязано като pick-up. Публикувах обява за взимане на място, но предложенията са безумно високи 42 лири за 60мили.  Cry Cry Cry
Обявата ми изтича след 20мин, а цената е много ниска на фона на всички други, който се продават на buy it now Sad

# 646
Аз докато чаках Габко да се включат по въпроса ми за взимането от адрес, пуснах търг в сайта, който е даден на първа страница:
http://www.shiply.com
Първото предложение, което получих беше за 60 лири, после се стигна до 26 лири за 50 мили. В крайна сметка избрах БГ превозвача, защото той ми даде най-добра цена, а и си мисля, че по-лесно мога да се разбера с тях, отколкото да разчитам на куриер, от който съм адски далеч и не мога да реагирам по никакъв начин, ако нещо се обърка. Ако обаче превозвача ми беше отказал, щях да си взема нещото с английския куриер. Просто щях да рискувам.

# 647
  • София
И аз там публикувах, но цената, която  куриерите ми обявиха е много висока - имам само две предложения 45 и 42 лири. Разстоянието е 60 мили, а не съм говорила с Габко - никога ме ми отговарят на имейли с такова запитване Sad

# 648
Маминко, не знам не мога да помогна, ама защо не си се пробвала по тел с Гако да се свържеш...сега е малко късно да се звъни, не знам дали апарата не стои и в офиса  Rolling Eyes
Аз не схванах как така ти си публикувала обява за вземане от място и търсиш кой да го вземе  newsm78

Милинде, екстра е така, все пак 50% си е добро намаление, тр да ти се отрази в ПП, виж там където ти е плащането към този продавач дали няма нещо Рефунд  newsm78

kema81, още обработвали, позната си е взела пратката от място, аз чакам също и нямам ни звук, ни мейл, ни дявол, а с мъжО сме на 100% сигурни, че и в двата курса би тр да имаме пратки, така че ще чакаме утре  Peace

# 649
И аз там публикувах, но цената, която  куриерите ми обявиха е много висока - имам само две предложения 45 и 42 лири. Разстоянието е 60 мили, а не съм говорила с Габко - никога ме ми отговарят на имейли с такова запитване Sad
Ооо аз пиша мейла с подробностите и после звъня по тел-а. Имат си работно време на сайта и не се притеснявам да ги безпокоя. Веднага ми бяха отговорили след обаждането.
Кофтито при теб е, че нямаш време за търга. А като не знаеш каква цена ще ти дадат, трудно се рискува. 40-50 лири са си доста.

# 650
  • Шумен
Ето, че всичко стана ясно. Помолих я за 2 снимки, там където е зашит етикета и снимка на роклята в цял ръст с двата етикета. Сигурна съм, че няма втори етикет и то на ръба както тя показва, защото когато я
пробвах щеше да се проличи. Но дали eBay ще отсъди в моя полза, съмнявам се. И естественно, че ме заплашва с ескалиране на диспут. И това всичко е за 3 паунда, направооооооооо  ooooh!.
Buyer's message:
im sorry i just dont have the time to keep taking photos with 2 children under 3. The label on the the neck says a size 8 ,the label on the inside as my picture shows says an 18 and the underskirt is actually stitched in to the dress itself as a complete outfit.the dress measures 40" around the waist so im thinking a wrong label has somehow passed inspection? either way i have a dress that is not as it should be, if you bought it like this without realising than that is a shame but it it is not what i ordered so please can you just refund or i will just esculate this through the resolution centre to save time here. hope you understand. andrea

# 651
Вики, нали си обявила доставка от Бг?! Нека оная да ескалира. Ще я накарат да върне роклята. Като я получиш,ще и върнеш парите!  Wink

# 652
  • Шумен
Вики, нали си обявила доставка от Бг?! Нека оная да ескалира. Ще я накарат да върне роклята. Като я получиш,ще и върнеш парите!  Wink
Да  Peace. Само да не ме накарат да поема пощенските разходи.

# 653
Да  Peace. Само да не ме накарат да поема пощенските разходи.
Не вярвам. До колкото разбрах при връщане май 99.9% е сигурно че пощенските за сметка на купувача. Нека все пак се включат и по-запознати  Peace

# 654
И аз като Хриси! Не съм връщала досега, но от подобни случаи в темата съм запомнила, че пощенските не се поемат.  Peace

# 655
  • Варна
Момичета,
Получих от пейпал някакъв имейл, че ъпдейтват нещо политиката си?Аз какво следва да направя?Вие имате ли такива имейли?

# 656
Момичета,
Получих от пейпал някакъв имейл, че ъпдейтват нещо политиката си?Аз какво следва да направя?Вие имате ли такива имейли?
и аз имам - влиза в сила май от 07.09.11г Hug но не изчетох подробно вс промени

# 657
  • София
Имам питане. Нова съм в ebay. Спечелих търг, но се оказва, че стойността на доставката е колкото стойността на стоката (поръчах от американския). Какво се случва, ако не платя?

# 658
Тук да преразкажа какво казва Алекс1:
Страйк, при 3 такива, вечно сбогом на ибей.  Peace

bodra, ама ти като залагаш не видя ли каква е доставката  Confused
Ако го пратиш до англ адрес няма ли да ти излезе на сметка?

# 659
  • София
Ами май не съм видяла... Embarassed Embarassed Embarassed
Добре де, кажете ми, какво се случва? Обещавам да не правя повече така.

Общи условия

Активация на акаунт