Корабът/ El Barco

• 106 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ето от тук можете да изтеглите бг субтитри за 8-ми епизод http://dox.abv.bg/files/dw?a=ccaaecc91b

Благодаря  bouquet

# 181
търсих флми с марио касас в замунда. изтеглих Mentiras y gordas , "Tres metros sobre el cielo "
 някой може ли да ми каже от къде мога да дъпна  "Tengo ganas de ti" и "Grupo 7" . с бг суб

# 182
И двата филма, за които говориш не са излезли още в Испания, така че няма откъде да ги дръпнеш. След около една година ще могат да се гледат, за 2012 са планирани.

# 183
  • Варна/Лондон
Момичета, приемате ли нови?  bouquet
Вчера приключих с Интернатът и разбира се, логично е да се озова при вас. Много ми хареса Интернатът, така свикнах с героите, че не ми се искаше да свършва. Чета, че в Корабът, някои от актьорите са същите и смятам да го почвам от днес.
Ще следя темичката. Hug

# 184
Току що изгледах последния преведен епизод и накрая превюто на следващия ме изправи на нокти...  Cry

# 185
И аз следя сериала с интерес, и като че ли ми харесва повече от първия сезон Grinning

# 186
Добре дошла, Джеронимо! Hug Hug Hug
Тук ще ти е много приятно, сериалът е супер!

И аз съм в очакване на 9-ти епизод, ще е много напрегнат,
че последните бяха малко нещо “почивка" откъм напрежение... Laughing

Някой знае ли нещо повече за този “специален“ Коледен епизод ... Thinking

# 187
  • Стара Загора
Ехоо къде сте почитатели на "El barco"?Гледахте ли поредния епизод 9 и какви са впечатленията,защо не пишете,нещо темата  запустя!?Това е любимият ми сериал,жалко,че така бавно стават субтитрите,но чакам с нетърпение всяка следваща серия.Мн. ме е яд на Айноя,защо остави Улисес при условие,че още си го обича и иска да е с него.Даже май изревнува в тая серия,когато се срещнаха в съблекалнята.Защо е това пилеене на време,добре хвана я яд ,че той наби Гамбоа ,но той си го заслужи  с тия заплахи към нея.Незнам много ми харесват като двойка и ме е яд,че нещо все ги разделя.От друга страна се чудя след смъртта и възкръсването на Паломарес,дали на Вилма не и трепна сърцето и не се влюби в него.Все пак малко като телепатия стана при тях -изведнъж разбра,че нещо се е случило с него,а после и след като го удари мълнията,тя единствена сложи ръка на сърцето му и чу,че тупти.Дано до края на този сезон се развият нещата между тия мои любими герои и то в положителна посока.А също се чудя дали не ги преследва подводница,която не могат да уловят на радара ,защото къде изведнъж изчезнаха Леонор и компания?

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 15:30 от borovinka123

# 188
Ехоо къде сте почитатели на "El barco"?Гледахте ли поредния епизод 9 ....

За какво ми е да го гледам, като ти ми го разказа подробно...  ooooh! ooooh! ooooh!
Мислете и за другите, сещайте се за такива работи.
Защо просто не оцветиш текста си в бяло, пиши само, че е спойлер, и толкова - който иска, ще чете.
Няма и да се разваля удоволствието на останалите.  Tired

# 189
  • Варна/Лондон
Благодаря за посрещането!  bouquet
Аз малко по малко ви настигам, вчера изгледах последната серия на първи сезон. Не пиша, за да не ви връщам толкова назад, но определено ми допада сериала. В началото за малко да ме откаже- много бързо и почти наивно се развиваха някои части от сюжета, но към средата нещата си дойдоха на мястото.Simple Smile А може би и не трябваше да го гледам веднага след Интернатът, че да бързам да ги сравнявам.
Както чета, вторият сезон е още по-интересен и нямам търпение да го започна. Hug

# 190
  • Стара Загора
Съжалявам много sun-kissed  не съм искала да го разкажа,нито пък да разваля удоволстивето от филма.Не се съобразих ,за което се извинявам на всички.

# 191
  • София
Благодаря за посрещането!  bouquet
Аз малко по малко ви настигам, вчера изгледах последната серия на първи сезон. Не пиша, за да не ви връщам толкова назад, но определено ми допада сериала. В началото за малко да ме откаже- много бързо и почти наивно се развиваха някои части от сюжета, но към средата нещата си дойдоха на мястото.Simple Smile А може би и не трябваше да го гледам веднага след Интернатът, че да бързам да ги сравнявам.
Както чета, вторият сезон е още по-интересен и нямам търпение да го започна. Hug

За мен на моменти сериалът си има откровено наивни сцени (като в епизод 9, например), но има нещо, която ме грабва в тези испански сериали - съчетанието между фантастика, екшън, романтика, реалност. Плюс красиви артисти  Crazy Което ме кара да чакам всеки следващ епизод с нетърпение. Фен съм им, определено.

# 192
  • Варна/Лондон
catty m, много добре си го формулирала, аз не успях.  Laughing
То в 9-ти ли беше това с вулкана, ''страшна'' компютърна графика бяха направили, бая се посмях. И това с труповете в зазиданата каюта, толкова години... И тоя Испански грип 1940-та година, ама пак ми харесва де. Дет' викаш, и актьорите си ги бива, подбрани като за Спасители на плажа.
Малко ми липсва Марко от другият сериал, много сладко момченце е, но и Улисес си го бива.  . Blush

# 193
catty m, много добре си го формулирала, аз не успях.  Laughing
То в 9-ти ли беше това с вулкана, ''страшна'' компютърна графика бяха направили, бая се посмях. И това с труповете в зазиданата каюта, толкова години... И тоя Испански грип 1940-та година, ама пак ми харесва де. Дет' викаш, и актьорите си ги бива, подбрани като за Спасители на плажа.
Малко ми липсва Марко от другият сериал, много сладко момченце е, но и Улисес си го бива.  . Blush

Tова с вулкана е 11 епизод и за мен тая сцена беше сцената на сезона.  Laughing То и във втори сезон има ужасно много изпозвана компютърна графика по простата причина че сериала е в категория ФАНТАСТИКА и нещата ставащи в него са трудно обясними на пръв поглед. Иначе за Каюта 31 и капитан Зунига- във втори сезон има развитие там. Който не е изгледал 2 сезон до тук досега - бързо да се хваща. Замунда я знаем всички все пак.  Grinning

# 194
Абе, фантастика-мантастика, ама никой не отказва следващата преведена серия и се избиват в Замундата кой да “хване“ още нередактираните субтитри... Mr. Green
Да, има нещичко наивничко, но бива.  Mr. Green
Харесва ми това, че има много пластове, в които тече сюжет и всеки си е като отделен сериал.
А за Улисес и Айноя нещата са ясни...  Mr. GreenТрудностите каляват, що не си ги правим и сами...
Малко на моменти Марио Касас ми е неприятна муцуна, нещо не е точно мой тип момчето, но пък героят Улисес ми допада.  Mr. Green
За Бланка Суарес, нямам какво да кажа... Тя ми е грабнала сърцето още от “Интерната“ и всеки филм с нейното участие е ценост за мен. Мога да кажа, че е положила усилия да изглежда по-добре спрямо визията си от първи сезон. Детайли, но за фенка като мен всяко нещо има значение Mr. Green И още повече ме спечелва с факта, че в колкото и “голи“ сцени да участва, говоря и за другите й филми, поне преведените, не е прекрачвала границата на “приличното разсъбличане“ Mr. Green До бельо и точка! Sunglasses
За подводницата...ще видим...с това развинтено въображение на сценаристите може да се окаже всичко, дори и космически кораб, който търси спешно земя, за да кацне... hahaha
А и сами видяхме, че колкото и Барбуха (и отчасти Хулия) да е героят, който дава обяснение на невероятните случки, които ги настигат, то и той понякога не е убедителен и някои неща са вън от всички закони...(визирам с2е9) hahaha

Колкото до сравняването на “Кораба“ с “Интерната“...
Джеронимо...и това ще мине. За мен най-неприятно беше, че Хулия този път беше докторката, бившата РЕбека, а “истинската“ Хулия беше Айноя Mr. Green
Но бързо ми мина това объркване Mr. Green
И се чувствах сякаш Бланка/Хулия изневеряваше на Иван с този новия, някакъв си му там Улисес  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт