Корабът/ El Barco

• 106 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Аз много им се ядосах на тези от АХН, 5-ти епозид си остана без субтитри. Така го излъчиха, а и така го качиха в сайта им...
Дано днес всичко да е ок  Wink
Как ще са го излъчили без субтитри!? Shocked Аз го гледах (на Bulsatcom) и си имаше субтитри...Обаче в сайта проверих и наистина няма субтитри. Shocked Чак започвам да се чудя дали пък случайно не съм започнала да разбирам испански,та като съм го гледала да не съм забелязала че няма субтитри... newsm78 Joy Joy Joy

# 31
Оф  хората са били  УЛИСТЕС  и баща му да извадят убития    от ГАМБОА  голямо  чудовище е  дано  АИНОА се усети и  да  се събере с УЛИСТЕС  готина 2 ка са а докторката  да е с капитана
 споредмене обаче  ГАМБОА  има някакв цел............
СУША  също има   видях на картата  че остана  неоцветено место  предполагам че  ще се отправят на там ..............

# 32
Не можах да видя точно къде на картата остана сушата.  newsm78 Обаче направо настръхнах като слушах записа от самолета.
Май няма да дочакам следващия понеделник и ще ги изгълтам епизодите до края от торентите. Simple Smile

# 33
Не можах да видя точно къде на картата остана сушата.  newsm78 Обаче направо настръхнах като слушах записа от самолета.
Май няма да дочакам следващия понеделник и ще ги изгълтам епизодите до края от торентите. Simple Smile
ОТ КОЙ  торенти ?? има ги напред ли  ? ако е така ще е супер

# 34
Всички епизоди от първия сезон (13) ги има в Замунда Simple Smile

# 35
# 36
Ех, завиждам ви Hug , съвсем добронамерено, на всички вас,
които не сте изгледали целия първи сезон и тепърва ви предстоят
всички онези прекрасни мигове със сериала. Hug  Crazy

Аз го изгледах от р2р още преди месец-два  и сега с учудване откривам,
че пак ми е интересно да гледам сериите  Mr. Green

С нетърпение чакам септември/октомври да започе излъчването на втори сезон по испанската Антена 3, а и дано скоро-скоро да има възможност да се преведе и по торентите, а и мисля, че АХН също няма да се мотаят и ще бързат да го излъчат. Дано да е със бг субтитри, де ooooh! Mr. Green

# 37
За фенове, бъдещи и настоящи... Hug
Я надникнете тук: Wink
http://el-barco-bulgaria.blogspot.com/p/blog-page.html

# 38
Браво, някой е направил цял блог Simple Smile Поздравления за положения труд!

Hug Hug Hug

# 39
ЕХО  къде потънахте  да не би океана да погълна и вас ееееееееее аз съм още от оцелелия екип и чакам с нетърпение 2 сезон

# 40
Здравейте и от мен!
Точно и аз щях да пиша, че темичката е малко поумряла, но са ме изпреварили.
Та... случайно попаднах на сериала една вечер по AXN и ме заинтригува. Изтеглих си го от нета и понеже нямам търпение да ги чакам да ми го дават в такива малки порции  Laughing (1 серия на седмица), си го изгледах докрай. Много ми хареса и нямам търпение да излезе новия сезон. Някой има ли повече инфо за него? Simple Smile

# 41
zdraveite na vsichki pochitateli na "El barco" Hug   az savsem na skoro zagledax filma ,no tolkova mnogo mi xaresa filma, nai veche aktiorite, che go izgledax celia parvi sezon navednaj.  ako niakoi ne e gledal "TRES METROS SOBRE EL CIELO",pak s Mario Casas,neka da go gleda.neveroiaten e....

# 42
Още една фенка на сериала Hug

# 43
не е съвсем по темата , но да попитам 'Tengo ganas de ti"  - филма би трябвало да е втората част на 3MSC , дали е излезнал вече

# 44
Tengo ganas de ti ще излезе през 2012 година, не знам точно кога все още.

Общи условия

Активация на акаунт