Корабът/ El Barco

• 106 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • До морето :)
На 1 дъх изгледах сериала. Според мен края няма да скоро, още много неща има неразрешени и недоразбрани.
Обаче пък всички двойки са ми много сладки. Само Паломарес последните серии ме изнерви  Mr. Green

# 451
Мен пък Паломарес за сезон и половина ме радва най-много.  Grinning Grinning Grinning Най-много ме дразни Гамбоа мен, а Улисес и Айноа, със техните любовни драми и истории... просто вече ги превъртам.  Grinning Grinning Grinning GrinningА колкото до разликите с "Интернатът", да нови герои трудно може да се добавят, но от гледна точка на предистория... то тогава има още какво да се желае.

# 452
Мен най-много ме дразни Гамбоа,след това Паломарес и Естела също ме дразни доста на моменти.Улисес и Айноа са ми любимци и сцените с тях много ги харесвам! Heart Eyes

# 453
Е ти си момиче, нормално е повече да ти харесват, любовните драматични сцени, но на мъжката аудитория им дотягат.  Grinning Grinning Grinning

# 454
  • UK
И аз се учудвам на вас момчетата какво намирате в подобен филм. Толкова наивно е скалъпен, за сцената със съживяването на Паломарес, например, думи нямам.  Laughing  Аз си признавам лично, че ако ги нямаше любовните нишки, нямаше да го гледам. Но аз съм си момиче  Heart Eyes Party

# 455
  • До морето :)
На мен много ми харесваха Пити и Вилма, ама... явно сценаристите като няма как да покажат Улисес и Айноа, си въртят други интриги.
Иначе някой дали се сеща каква е тайната на Улисес?  newsm78 Да не би да не е син на Хулиан?

# 456
явно има голям проблем с филма,защото трябваше да излиза на 16 май.А още го няма.Някъде из форумите бях чела,че понеже Марио Касас сега снимал 2 част на ''3 метра над небето'' и за това не можело да снимат ''корабът''Не знам къде е истината,но голям потенциал имаше сериала. ThinkingСамо със спомените за него ще останем.

# 457
Вероятно ще пуснат продължението есента.Вярно е че на Марио му се събра доста работа покрай "Tengo ganas de ti".Очаква ни само да чакаме. А сега като споменахте мъжката аудитория ми стана интересно,с какво толкова fen4eto123 го привлече филма?

# 458
Привлече ме историята и самата идея за края на света, която преди години можеше да се окаже реалност. Освен това аз съм почитател на испанските сериали, а след като прочетох, че филма се прави от същият екип на "Интернатът", (който е моя любим сериал  Grinning) просто нямаше как да го пропусна. Освен това не се намират много сериали, които да разказват за края на света. Другите неща, които ми хващат окото са: природните катаклизми, онази голяма "риба" от първи сезон, или когато корабът беше заседнат точно над изригващ вулкан от сяра. Освен това и мистерията с яхтата, която бяха открили по средата на 1 сезон. Мрачната предистория на някои от героите и това как се е стигнало до самият край на света също са ми интересни моменти, но за сега не са развити достатъчно. И нека да вметна, че не съм единственото момче, което го гледа.  Grinning Grinning Grinning Grinning Но вярно, повечето зрители са от женската аудитория, а една голяма част от тях и заради Марио Касас (по мои лични наблюдения  Grinning).

# 459
За женската аудитория си много прав Grinning

# 460
  • out of space

Хубав ли е?

Колкото до корябът- да бавят колкото си искат последната серия. Все ми е едно- и без това вече нищо не си спомням  Close

# 461
Въпроса не е към мен , но "Интернатът" е най-добрия от всичко испанско, което съм гледала.

# 462
Въпроса не е към мен , но "Интернатът" е най-добрия от всичко испанско, което съм гледала.

За мен също.

# 463
mpactante escena la que nos llega desde el rodaje de la 3ª temporada!!! ¿Qué significa? ¿Es real o un sueño?     това го имаше на страницата на "el barco" във Facebook.....айде говорещите испански да преведат моля, че с google translater не става нищо!!

# 464
Внушаваща сцена от снимките на трети сезон! Какво означава? Реална ли е или е сън?

Общи условия

Активация на акаунт