Корабът/ El Barco

• 106 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Аз почти всички епизоди изгледах като го пуснаха... Хареса ми ,но все пак това е сериал на Антена 3,така че няма начин да не ми хване окото

# 436
Здравейте.В коментарите на "Антена 3" пише,че нов епизод ще има на 16май!

# 437
Колко е актуална информацията не зная,но да се надяваме,че са прави.

# 438
Ми то това ако е вярно, значи в сряда! Ха дано, че се изчакахме вече!

# 439
Здравейте.В коментарите на "Антена 3" пише,че нов епизод ще има на 16май!

Тогава ще е финалът на първи сезон на Con el culo al aire и за съжаление няма да има нов епизод тогава.

# 440
Има ли вече 3-ти сезон? Кога и къде?  Simple Smile

# 441
Има ли вече 3-ти сезон? Кога и къде?  Simple Smile

Няма все още и това е споменатo няколко пъти, няколко коментара преди твоя. Аз да се похваля вече започнах 2 сезон. Първият ми вървеше ужасно, бавно, мудно и на моменти дори скучно, особено в частите с Улисес и Айноа. Омръзнаха ми техните сложни взаимоотношения.  Stop Вторият започна по-добре. Набира сила, има напрежение, идеите са усъвършенствани и създателите на "Интернатът" вече показват на какво са способни. Още съм в началото, та ще го видим по-нататък.

# 442
  • UK
На мен пък "Интернатът" ми се стори доста бозав, изгледах първите 2 сезона, щом досега не успя да ме грабне... не знам каква интрига толкова виждат там. Казаха ми, че после ставал по-добър, когато намеря време може да се пробвам пак, но то веднъж като изгубиш интерес... На всеки сериал първите 1-2 серии са скучновати, докато навлезеш в картинката, ама цели 2 сезона...  newsm78

# 443
Определено става по-добър.Интернатът е доста сложен и заплетен филм.Първите няколко сезона са нещо като начало на същността му.А колкото до Корабът вече ми писна да чакам...Започвам да се чудя дали не идва края,че токова го отлагат.

# 444
Определено "Интернатът" е много заплетен. dejie ти си първият човек, който срещам, който да каже че е бозав.  Grinning Grinning Grinning Пробвай пак!  Grinning Grinning Grinning Не знам дали идва края на "Корабът", но историята според мен може да се развие още доста. До края на първи сезон бяха показали една изключително малка част от предисторията на героите, което грешка, предвид това, което са сторили. Дано във 2 сезон се покаже, повече как се стигна до всичко това. И най-важното - мисля, че наистина беше крайно време да добавят нови персонажи.  Grinning Grinning Grinning Grinning 13 серии със все едни и същи 15-ина човека, еми как да не ти омръзне.  Grinning Grinning Grinning

# 445
# 446
Във втори сезон има нови персонажи.Нещата се заплитат допълнително.А тук за разлика от "Интернатът" няма такава възможност да се вкарват нови герои.Все пак се твърди ,че света е изчезнал така че няма откъде да идват.

# 447
V 3-ti sezon na EL BARCO se poqvqvat 14 novi personaji taka che se ochakva da stane interesno

# 448
oxxx kakvo stana ?! nali shteshe na 19 da izlezne 15 epizod Cry

# 449
Tezi Dati sa prosto sluhove ot Antena 3 ne sa obqvili data taka che do kato te ne kajat ne vqrvaite na tova koeto se pishte v neta

Общи условия

Активация на акаунт