Корабът/ El Barco

• 106 542
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Някой в крайна сметка знае ли кога ще излезе 15еп от 2сезон (четох, четох ама от толкова инф. накрая нищо не разбрах)  Благодаря ви предварително за отг Hug

# 421
Ne vse oshte nqma potvardena data ot ANtena3 taka che samo moje da chakameee

# 422
 Cry мерси все пак

# 423
записвам се да следя - за седмица го изгледах и нямам търпение да излезе 15 серия  Crazy

# 424
Ox, tova chakane me ubiva  Shocked Izgledax El Barco oshte vednuj i s neturpenie chakam da go pusnat. I nikude nqma tochna informacia za data .  Cry Cry Cry Molq Vi ako nqkoi razbere neshto da kaje Simple Smile Blagodarq predvaritelno  Peace

# 425
Докато чакате "el barco" може да гледате друг испански сериал- "la fuga" или "el internado"хубави са Много се зарибих по испапнските сереали.

# 426
Ако някой е пропуснал "El Internado", трябва веднага да поправи тази грешка. За мен той е по-добър и от "El Barco". "La Fuga" го имам изтеглен, но още не съм го започнал. Препоръчвам ви "Angel o Demonio" и той е много хубав.

# 427
Ако някой е пропуснал "El Internado", трябва веднага да поправи тази грешка. За мен той е по-добър и от "El Barco". "La Fuga" го имам изтеглен, но още не съм го започнал. Препоръчвам ви "Angel o Demonio" и той е много хубав.
Определено Интернатът си остава най-добрия..

# 428
здравейте,аз от скоро съм фенка на испанското кино като цяло....та за El Barco наскоро четох в една от страниците на сериала във facebook че на 9ти май ще излезе следващия епизод...Търсих по сайтовете и официалните страници обаче не открих нищо...Някой знае ли дали това ще е окончателната дата или пак е само слух? Thinking

# 429
здравейте,аз от скоро съм фенка на испанското кино като цяло....та за El Barco наскоро четох в една от страниците на сериала във facebook че на 9ти май ще излезе следващия епизод...Търсих по сайтовете и официалните страници обаче не открих нищо...Някой знае ли дали това ще е окончателната дата или пак е само слух? Thinking

По неофициална информация - можем да го очакваме заедно с GRAN HOTEL чак от септември нататък. Дотогава има достатъчно други сериали , които Антена ще завърти и чак есента ще се радваме на новите серии.

# 430
Ехее...ако е така има да си чакамеее..... Cry Sad

# 431
Не знам дали тука му е мястото, но не намерих къде другаде.
Изчетох "Еl tiempo entre costuras" /"Нишките на съдбата"/ на Мария Дуеняс - много добра книга. Почнах да се ровя в нета, за да прочета нещо за историческите личности, които се описват като герои в книгата и се оказа, че има такъв минисериал.
http://www.imdb.com/title/tt1864750/
Би било хубаво, ако може някой да даде линк към него, за да го видим, дори и на испански.

# 432
Ех ,надявах се да го пуснат този месец...не ми се чака чак до септември за два епизода...

# 433

По неофициална информация - можем да го очакваме заедно с GRAN HOTEL чак от септември нататък. Дотогава има достатъчно други сериали , които Антена ще завърти и чак есента ще се радваме на новите серии.

Уау.... Този GRAN HOTEL  не го бях срещал. Някой случайно да го е гледал? Видях го в сайта на Antena 3 и ми хвана окото, а най-вече ме привлече актьорският състав.  Grinning Мрачен ми изглеждаше. Ако някой ми даде повече информация за него, за какво се разказва, защото го намерих от къде да си го изтегля, но ако не е нищо особено, да не бързам, защото в момента гледам толкова много сериали, че... След "Интернатът" си търся нещо подобно, а този като че ли ще може да ме задоволи донякъде.  Grinning

# 434
На мен лично Gran Hotel доста ми хареса. Има мистерия някаква в него и е интересен. Има го в замунда, но няколко от сериите нямат субтитри, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт