Корабът/ El Barco

• 106 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравеите на всички извинете ,че питам обаче не мога да намеря 13-ти епизод на 1-ви сезон.Моля ви да ми помогнете понеже го търсих,но не можах да го намеря.От скоро сам голяма почитателка на този сериал и специално заради това се регнах в саита . Благодаря ви предварително. Wink Hug Hug  bouquet  bouquet

# 406
В Замунда го има,аз от там си го теглих Peace

# 407
Извиняпвам се ако може ли линк за6тото не го намирам   Simple Smile  Hug

# 408
Извиняпвам се ако може ли линк за6тото не го намирам   Simple Smile  Hug

Ето http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=261941&hit=1

# 409
Благодаря мнооооогоо Simple Smile

# 410
хора, поразровичках се из коментари в  youtube и  от там разбрах, че шоуто което е на времевото място на нашето филмче приключва тей, че този четвъртък трябва да има епизод, просто ТРЯБВА!!!     иначе ще има  #2gunfire  #Cussing out

# 411
koga sha izliza 3 sezon na el barco nqkoi znae li? ;]

# 412
Аз разбрах,че щяло да бъде през есента Rolling Eyes

# 413
Absolutno nikade ne sa kazvali koga 6te izliza nito 3-ti sezon nito poslednite 3 epizoda Simple Smile

# 414
Iskam da Vi popitam - nqkoi znae li , dali kraqt na 2ri sezon e 14 seriq ?! I ako da  - koga shte zapochne 3ti sezon ?!

# 415
Здравейте момичета.Търпението ми е на изчерпване,но нямам друг избор.С нетърпение чакам последните серии на 2 сезон,а как ще дочакам трети нямам представа Simple Smile.Но докато чакам реших да изгледам сериалът още веднъш,защото първия път беше на един дъх.Заслужава си,защото откривам моменти който съм пропуснала първият път.Сериала е страхотен точно защото е различен и поражда различни емоции.Харесва ми защото можеш да се посмееш,да се разплачеш, а най-вече защото неможеш да предвидиш какво ще се случи.Различен сериал в който се вплитат драма,екшън,романтика ,та дори и комедия.СУПЕР Е!

# 416
днес трябваше да започне сезон 3, а ние дори не знаем кога ще излязат ост епизоди  #Cussing out чудя се кога хората от антена 3 ще се сетят, че имат едно невероятно шоу да излъчат...

# 417
Сега четох,че в коментарите в Замунда са пуснали инфо,че последните 3 епизода ще ги дават през май....Май от 19 май щяло да започва,но вече не съм сигурна в нищо,то навсякъде различно пишат...

# 418

biset0 аз четох тук https://www.facebook.com/zonaelbarco ..иначе в замунда пише че на на 9-и май излиза следващия епизод пък да видим  Simple Smile

# 419

Общи условия

Активация на акаунт