Корабът/ El Barco

• 106 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Как се правят специалните ефекти в сериала? :

Има още какво да се желае.  Grinning

# 571
Аз чух че сезон 3 излиза през септември  Grinning

# 572
Преди 10 минути в официалната страница на сериала във фейсбук публикуваха, че новите епизоди започват от октомври.

# 573
 newsm44 newsm44 newsm44
Преди 10 минути в официалната страница на сериала във фейсбук публикуваха, че новите епизоди започват от октомври.

# 574
na 20ti septemwri pochwa 3ti sezon

# 575
Последно кога ще е, защото и аз чух, че ще почва чак през октомври.

# 576
Октомври ще е 100 %. В никакъв случай няма да е 20 септември просто защото липсва промо по Антена 3 , а остават 9 дена дотогава.

# 577
Толкова дълго го отлагаха, че сега започвам да мисля, че няма да почне и през октомври.

# 578
Дано въобще започне, На мен вече ми се изчерпва търпението  #Cussing out

# 579
нещо маи по добре да го забравим нема да го дават

# 580
  • Добрич
Както уж "Дневниците на вампира" щяха да почват Септември месец,пък се отложиха за Октомври,така и е с "El Barco" ,даже май  всички сериали Simple Smile)) Ще трябва да чакаме още,за съжаление....  :/

# 581
Щом не са дали точна дата, не разбирам за какво е всичко. Не са ни излъгали. Щяха, ако бях пуснали дата през септември.

# 582
Знам, че не е по темата, но някой знае ли дали на "Toledo" ще се прави втори сезон?

# 583
Знам, че не е по темата, но някой знае ли дали на "Toledo" ще се прави втори сезон?

Сериалът е прекратен заради слабия рейтинг който постигна пролетта с първи сезон, иначе аз бих се радвал ако Антена бяха поръчали втори сезон, но уви. Sad

# 584
Благодаря ти за отговора...  Sad Наистина щеше да е добре да се направи поне още един сезон.

Общи условия

Активация на акаунт