Корабът/ El Barco

• 106 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Ама, LeAn, аз и без белите буквички научих неща, които не бих искала да знам предварително  Confused
По AXN още не са стигнали до края на I сезон, а аз там го следя..
Не знам обаче как иначе би било възможно някакво изобщо коментиране на сериала...

# 76
Ама, LeAn, аз и без белите буквички научих неща, които не бих искала да знам предварително  Confused
По AXN още не са стигнали до края на I сезон, а аз там го следя..
Не знам обаче как иначе би било възможно някакво изобщо коментиране на сериала...

Много, много съжалявам, sun-kissed  Hug

Неприятно е да научиш част от нещата предварително...
Макар написаното от мен в бяло вече да беше излъчено в сериите по АХН...

Аз лично ще пиша в бяло.
Дано така се предотврати поне малко от “изтичането на информация“.  Hug

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 18:11 от LeAn

# 77
# 78
http://tvliveonline24.com/live-tv/Spain-tv-channels/Antena-3_2615.html

За наи - нетърпеливите тази вечер LIVE

# 79
Току-що изгледах серията! Направо... все едно бях наистина там... Толкова истинско е всичко, че направо да не повярваш. Но като знам че тандемът Антена 3/Globomedia правят сериала...  Hug  Sunglasses

Спойлериииии!!!

Астронавти, циклони и операция на апендикса... А и с новите членове на екипажа става още по интереснооо!! Белен Руеда каза накрая: Имам съобщение за вас... от ЖЕНА ВИ!!! Която уж беше мъртва.
 newsm78  #Crazy  Joy

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 12:14 от TheVankata

# 80
Гледах го ...а уникален епизод толкова неща се случиха ,че не знам на кое първо да обърна внимание.Антената такива епизоди прави само за край на сезон ,а този беше голяма изненада толкова интересен и пълен с напрежение.Всичко изглеждаше толкова реално ,все едно ми се случваше на мен.Много  високо вдигнаха летвата ,че сега не знам какво да очаквам в следващия епизод
Спойлери...

Първо да отбележа ,че Пити е голям глупак....Не разбрах само за какво беше тази кутия с брояча и защо Гамбоа и Рамиро се навъртаха около нея.А и също не можах да схвана какво очакваха да има в онова нещо ,което го извадиха от океана...Улисес беше страхотен направи и невъзможното ,за да си върне Айноа.А колкото до новите персонажи мисля ,че тази русичката ще се окаже голяма мръсница ,но разбира се това е само предположение.А и за това ,което каза на Рикардо може би има някакви способности щом праща съобщения от мъртва жена.Може би вижда духове и вижда  миналото чрез докосване на предмети ,защото от това ,което видях тя определено разкриваше нещо.

# 81
може ли  АНТЕНА  да се гледа онлайн от компютъра??? нямам я  в кабеларката Sad

# 82
По-горе са дадени линкове за гледане онлайн

# 83
@DIVA_ORHIDEQ

Не вярвам някой в БГ да я има на кабеларката. Ето линк за гледане на Антена 3 напълно безплатно: http://www.facetele.com/antena-3/

@illlzy

Спойлер отговори!! :

Това "устройство" с брояча го дадоха в 4 епизод и мисля че можеше да изпраща , а и да получава сигнал. Но какво точно направи Гамбоа с него... Незнам .  newsm78  #Crazy
Капсулата която извадиха от морето уж беше на астронавти от Международната Космическа Станция , които уж се евакуираха в капсулата и затова Пити се изненада така, защото се очакваше астронавтите да са там, но не бяха.  hahaha

# 84
Ох ама вярно аз съм позабравила някой неща.Иначе мерси за отговорите.Случайно да знаеш кога пак ще го дават ,че вече нямам търпение  Grinning

# 85
Ох ама вярно аз съм позабравила някой неща.Иначе мерси за отговорите.Случайно да знаеш кога пак ще го дават ,че вече нямам търпение  Grinning

Вероятно следващия четвъртък по същото време.  Confused  Sad Малко е късно да започва при нас от 23:30 и да свършва както вчера в 1:30 ама... Важното е , че го има и го дават.  Simple Smile

# 86
Аз не успях снощи да го гледам ,но днес го гледах от сайтът им .Бяха го качили много бързо ,което доста ме изненада.

# 87
Аз не успях снощи да го гледам ,но днес го гледах от сайтът им .Бяха го качили много бързо ,което доста ме изненада.

Нямаше и 15 минути след края и вече беше на сайта на Антена 3.  Mr. Green  Sunglasses Остават 16 серии...  Laughing Laughing Laughing

# 88
Сериозно?Ех ако и нашите телевизии бяха така...

# 89

Здравейте.Наистина това е един страхотен сериал с невероятни артисти.Аз също гледах първата серия на сезон 2 по "Антена3",но за съжаление не разбирам испански.Искам само да попитам,някой знае ли кога ще се излъчи у нас или кога ще бъде качен в "ЗАМУНДА"?Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 23:31 от RACHETO18

Общи условия

Активация на акаунт