Корабът/ El Barco

• 106 380
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Зависи обикновено го качват когато направят превод ,а това не се знае кога ще стане въпреки ,че екипа ,който превеждаше първи сезон беше много сериозен.А колкото до испанския и аз не го разбирам много ,но г/д успявам да си преведа някой неща.

# 91
   Момичета, извинявам се за тъпият въпрос (нямам много време да изчета всичко свързано със сериала).Но, някой знае ли защо вече не излъчват пo AXN "Корабът"? Свърши ли първи сезон?

# 92
Миналата седмица излъчиха последният, 13-ти епизод на 1ви сезон.
Засега не се знае кога (пък и дали) по AXN ще дават втори сезон..

# 93
Миналата седмица излъчиха последният, 13-ти епизод на 1ви сезон.
Засега не се знае кога (пък и дали) по AXN ще дават втори сезон..

Във Фацебууукето  Laughing  казаха , че ще го излъчат. Въпросът тук е КОГА? Едно поне 2 месеца след края на сезона можем да очакваме нещо според мен.  Peace

# 94
Благодаря за бързите отговори, макар инфото ви да е разочароващо за мен.

# 95
Ето какво видях аз на страницата им във ФБ:
Тази година ли да очакваме втори сезон на Корабът или ще го излъчите през 2012 ?
Харесва ми ·  · 08 септември в 14:56

AXN Bulgaria най-вероятно през 2012
09 септември в 16:05 · Харесва ми

....

# 96
Дано се появи по-рано в интернет.
За тези, които следят "Защитените", в кинозал.ру се появи превода на осма серия, но со руски субтитри,

# 97
И една уж радостна новина- руснаците са на 50 % с превода на 1 епизод от втори сезон. Превода е започнал на 13 септември. Стискам палци DMCA-removal-from-Google да се заеме с превода.  Peace

@plams

В DMCA-removal-from-Google ги има до 11 епизод, а скоро ще бъде готов и 12 епизод, поне по думите на екипа.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 16:49 от TheVankata

# 98
Супер скоро може да гледаме "Корабът" със субтитри  Rolling Eyes

# 99
Ето тук можете да следите как върви  руския превод:

http://notabenoid.com/book/21385

В момента е към 80%.  Simple Smile

# 100
Цитат
В DMCA-removal-from-Google ги има до 11 епизод, а скоро ще бъде готов и 12 епизод, поне по думите на екипа.

Оооо супер, месри за инфото  Crazy

# 101
Точно изгледах втора серия по "Антена 3".Става все по интересно.Да се надяваме,че скоро ще излязат  и БГ субтитри. Simple Smile Simple Smile Simple SmileКъде ги има в DMCA-removal-from-Google,защото не ги открих.Има само сезон 1.

# 102
DMCA-removal-from-Google пое превода на втори сезон!  Hug По превода вече се работи, по думи на екипа. Междувременно руският превод на 1 епизод за сезон 2 е почти на 100%. Дано скоро да ни зарадват с превод за първи епизод.  Peace

# 103
Урааа първа серия на втори сезона е качена в кинозал.ру с руски субтитри - http://kinozal.tv/details.php?id=865544

# 104
  • Стара Загора
Здравейте на всички фенове на сериала-"Корабът"-да ви зарадвам,че вече го има качен в замунда -1еп. и 2 еп.на сезон 2,но е без субтитри.надявам се скоро и субтитри да направят 

Общи условия

Активация на акаунт