Корабът/ El Barco

• 106 358
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Mario Casas не ви ли прилича мако на  Martin Rivas - Маркос от El Internado ????

# 61
Може би малко по формата на очите....

# 62
Да си призная, Маркос има още да тича, докато настигне Улисес... Wink
Ама и това ще стане, има време момчето!

За феновете на Бланка да кажа, че за официално разделени се смятат Бланка Суарес и Мигел Силвестре, след 5 месеца романтична връзка. 
http://www.antena3.com/celebrities/famosos-espanoles/blanca-suar … 011082900046.html

Няма да крия, любимка ми е Бланка.  Heart Eyes

Новият сезон започва напрегнато за Айноя... Simple Smile

# 63
Хах ами те май всички тръгват да се разделят първо Ана и Луиз сега и тези.Но да си призная радвам се не ми харесваха като двойка.

# 64
Много, много ми харесват Бианка и Марио, с голям кеф ги гледам в Кораба  Grinning
Хубаво е да намериш съмишленици!  Laughing  bouquet

Яд ме е само, че го дават веднъж седмично по AXN, но такова е - въпреки, че изгарям от нетърпение, не обичам да тегля серии от нета и да се мъча с преводи.  Confused

# 65
Абе, и аз не обичам да тегля, ама като топъл хляб се разграби първи сезон  на “Корабът“ точно така теглен и гледан.
А после се гледаха наново сериите  Mr. Green. Именно заради това развлачване във времето, което от АХН ни “осигуряват“ някои неща успяхме да позабравим, на други открихме отговори, пропуснати при първото гледане...
Както да препрочетеш криминален роман, позабравен във времето... Laughing

Честита премиера на втори сезон  на “Корабът“  bouquet Днес е паметният 2 септ.  Mr. Green
Интересно, дали АХН ще продължат след първи сезон направо със сериите от втори сезон или ще ни оставят да почакаме... Confused newsm78

# 66
Силно се надявам да го продължат.

# 67
  • Пловдив
  bouquet Аз предполагам, че АХН няма да продължат веднага, просто няма начин. Те трябва да изчакат все пак да минат поне 3-4 епизода, защото няма как да превеждат епизод по епизод всяка седмица. По-вероятното е да почакаме доста за мое съжаление - първо да се излъчи целият сезон (17 епизода) в Испания и след това вече да бъде преведен на български. Може и да направят някакво изключение, но е доста сложно 1 епизод да бъде преведен за 1 седмица и да бъдат сложени субтитри, освен това не знаем дали телевизията Антена 3 не иска да го излъчи първо в Испания и след това да го продаде в други страни.
Ще разчитаме на преводачите в торент сайтовете, искрено се надявам да успеят да превеждат епизодите.
   bouquet

# 68
  • Пловдив
  bouquet Търсех усилено програмата на Антена 3 и съответно успях да намеря, но никъде не видях днес да е премиерата на сезона. Може ли да ми дадете линк, за да видя от къде черпите тази информация. Знам само, че днес е бил представен втори сезон официално - FesTVal de televisión de Vitoria, това най-вероятно е някакъв телевизионен форум или събитие в Испания. Ако някой се сдобие с ценната информация кога почва сезона, ще съм му благодарна.

Ето и първите снимки от новия сезон:

Ето го и по-дългият рекламен клип (4 минути) за втори сезон -

[/i]   bouquet

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 20:10 от alice_ in_ wonderland1

# 69
# 70
  • София
Къде съм бляла, че не съм видяла тази тема?! ooooh! ooooh! ooooh!

И аз се записвам към феновете на сериала. Фенка съм на Вилма и Пити. Grinning
И фенка на Гамбоа, нищо, че не е от най-добрите. Flutter

# 71
  • Пловдив
Да, това е статията за представянето на сезона, а не за премиерата по Антена 3. Това са две отделни неща - както и за другия сериал, който следя "Защитените", наскоро направиха представяне на сериала отново на някакъв фестивал, но официално сезонът не е стартирал. Тези, които присъстват могат да видят пилотния епизод.

# 72
Сезонът започва на 8 септември от 22:30 испанско време по Антена 3. 17 серии като едната ще бъде специално за Коледа.

# 73
TheVankata, благодарим за полезната информация. Дано по-бързо го преведат.

# 74
Благодаря на  alice_ in_ wonderland1 и на TheVankata за новата информация.  bouquet

А иначе и аз разбрах, че втори сезон е 17 серии. Но за този “Коледен“ епизод не знаех.  Peace
А колкото до това “убиване от любов“от страна на Улисес, подобно се очакваше...
Като се сетя Айноя какво му каза в последния епизод на I. сезон...
Той ще настоява да разбере защо си е променила така решението да бъде с него...

Кого смятате, че сценаристите ще “убият“?
Потенциално заплашени са бебето и пом.-капитана, ББ: заради рака, от който е болен. Но нищо не се знае, нали знаете   Grinning
Пиша в бяло, за да не развалям удоволствието на бъдещите фенове на сериала, които смятам, че ще стават все повече и повече с всеки нов сезон и ще търсят първите серии... Както при “Интернатът“...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт