Корабът/ El Barco

• 106 393
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ето какво видях аз на страницата им във ФБ:
Тази година ли да очакваме втори сезон на Корабът или ще го излъчите през 2012 ?
Харесва ми ·  · 08 септември в 14:56

AXN Bulgaria най-вероятно през 2012
09 септември в 16:05 · Харесва ми

....
Мерси за информацията!   bouquet Съвсем нормално е, ще изчакат да се излъчат всички епизоди  на втори сезон т.е. 17 епизода, които ще вървят предполагам и след Нова година и след това вече ще започнат да превеждат. За съжаление няма телевизия, която да се наеме да прави превод едновременно с излъчването на даден сериал по чуждите телевизии. Нова телевизия се опита да направи това с "Д-р Хаус", но мисля че излъчиха една 4-5 епизода едновременно с премиерата и след това изчакаха да се излъчат всичките. Не че нямат възможност, но при нас не се практикува за съжаление. А да не говорим колко сериала, които имат излъчени 3-4 сезона се започват и спират ей така в нищото.
Досега AXN са последователни,надявам се да продължат в същия дух.Нямах време да изгледам нито един от излъчените епизоди от втори сезон, но ще се опитам да наваксам, надявам се и екипът от p2p да продължи да ни радва - ще ги чакаме колкото трябва.

# 106
Ето какво видях аз на страницата им във ФБ:
Тази година ли да очакваме втори сезон на Корабът или ще го излъчите през 2012 ?
Харесва ми ·  · 08 септември в 14:56

AXN Bulgaria най-вероятно през 2012
09 септември в 16:05 · Харесва ми

....

Zdraveite Simple Smile Publikaciqta vav FB e moq Wink radvam se 4e infoto e stignalo tuk.

Kakto ve4e razbrahme vsi4ki - tazi godina po axn nqma da se gleda. Az ne moga da 4akam i zatova si go drupnah ot tv underground. E, na ispanski e, no za men e vajno da razbera kakvo 6te se slu4i.......
Taka zadovolih glada si za ispansko kino Laughing

ina4e iz neta ima dosta info za tova  kakvo 6te se slu4i prez purvite seriiki.........sega s4akam ep3 s neturpenie - makar i bez sub

# 107
Здравейте!Благодаря за информацията,че първите две серии от новия сезон са качени в "Замунда",но някой знае ли кога ще има и субтитри? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 108
Първи епизод вече се превежда от екипа на p2p скоро ще го гледаме със субтитри  Simple Smile

# 109
Първи епизод вече се превежда от екипа на p2p скоро ще го гледаме със субтитри  Simple Smile

чудесно!!! а готовите субтитри в DMCA-removal-from-Google ли можем да намерим?  newsm78 На първия сезон от там ги теглих

# 110
Здравейте.Има качени субтитри на епизод 1 от втория сезон в "Замунда".Да се надяваме,че скоро ще качат и на останалите епизоди.Приятно гледане! Simple Smile

# 111
RACHETO18 - Благодаря за инфото!!!  Hug Започвам да гледам  Simple Smile

# 112
Хехееее, невероятна новина!   Hug Hug Hug

Току-що изгледах първи епизод от втори сезон.
Е, невероятна игра, много напрежение и неповторимата атмосфера на “El Barco“.
  bouquet

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 05:10 от LeAn

# 113
Здравейте!
И аз се присъединявам кам върлите фенове на сериала! Изгледах преведените епизоди почти на един дъх. Дори не зная откъде да започна коментара - от сценария, от режисурата, от изключителната актьорска игра... Първото, което ми дойде на ум беше "нищо общо със "Седам часа разлика". И ще спра дотук сега.
Благодаря на всички, които ме докоснаха до този сериал!

# 114
  • Пловдив
 bouquet Браво на екипа, че ни радва с превода на "Корабът" - дано да успеят безпроблемно да преведат всички епизоди, а ние обещаваме да сме търпеливи, доколкото е възможно.   bouquet

# 115
Аз имам бг  суб за първи епизод.Ако някой няма търпение..

# 116
http://kinozal.tv/details.php?id=868182

Втори епизод с руски субтитри!

Мога да ги преведа - ако ще бъда в помощ някому, да ми пише на лични! Иначе зная, че има екип и не искам да се меся в ничия работа.

# 117
Здравейте!Ето линк на 4-ти епизод http://www.videobb.com/watch_video.php?v=ZQWtQFFXAPiu.Приятно гледане.P.S. само,че е на испански.Ще се радвам ако скоро излезнат субтитри на останалите серии. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 118
http://nanoset.info/details.php?id=b094e71416f3d47fed1058f776c73 … 847fedc8#comments
 Тук е качен втори с субтитри,стават горе-долу..За пръв път ми е ще ме извините надявам се..

# 119
Не може да се тегли и субтитрите са премахнати. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт