Корабът/ El Barco

• 106 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
А значи не само аз съм си мислила ,че има някаква подводница...Мислих и така нещата ми се сториха най-логични ,макар че като знам какви ги мислят сценаристите...А колкото до "Интернатът" и "Корабът" и на мен ми беше трудно да свикна ....това стана едва след като изгледах половината епизоди на "Интернатът"отново...Сега разбира се свикнах ,но от време на време си мисля какво захласване беше по този филм...Е някой гледа ли 11 епизод?Какви коментари има за него?

# 196
Здравейте и тук Mr. GreenТъкмо се разписах в темата за испанските филми...
Корабът ми е любимия сериал,чакам с нетърпение суб за 11 епизод.И като стана въпрос за субтитри-надявам се скоро да не останем без такива предвид напеченото положение в замундата ooooh! Много се дразня от неуважението на някой хора,но да не подхващам темата...
Та за сериала....много си го харесвам,въпреки преобладаващия сапунен елемент напоследък.Любимци са ми Айноа и Улисес-перфектна актьорска игра,много ми харесват като двойка...Чак не мога да си представя как не са такава и в реалния живот.Трябва да имаш големи умения да пресъздадеш любовта по този начин,че да я почувства и драгия зрител и да не я чувсташ в действителност Rolling EyesВсички актьори в сериала сякаш са създадени за ролята,която играят,просто са невероятни!
На фона на Интернатът и Корабът американските сериали направо бледнеят,а тук си има всичко-и мистерия,и романтика,и драма,и хумор...и то на фона на едни прекрасно изглеждащи и харизматични  артисти (някой по-горе беше писал,че са като от Спасители на плажа Mr. Green) .
Ще следя темичката с голям интерес Sunglasses

# 197
Гледах го вече 11 епизод...Няма да разказвам,за да не разваля кефа на тези,които ще го гледат...Съществена развръзка нямаше,но пък епизодчето си беше на ниво WinkМисля,че този сезон няма да е последния,дано да съм права!

# 198
Я ме "светнете" - 11 еп. краят на сезона ли е? Ако е така, още повече ще съжалявам, че не мога да намеря първите сезони на "Интернатът", че поне него да гледам. Виждам, че правите доста аналогии между двата сериала и искам да гледам "Интернтът", но не ми се почва отнякъде, а първите сезони вече не се намират...

# 199
Здравейте и тук Mr. GreenТъкмо се разписах в темата за испанските филми...
Корабът ми е любимия сериал,чакам с нетърпение суб за 11 епизод.И като стана въпрос за субтитри-надявам се скоро да не останем без такива предвид напеченото положение в замундата ooooh! Много се дразня от неуважението на някой хора,но да не подхващам темата...
Та за сериала....много си го харесвам,въпреки преобладаващия сапунен елемент напоследък.Любимци са ми Айноа и Улисес-перфектна актьорска игра,много ми харесват като двойка...Чак не мога да си представя как не са такава и в реалния живот.Трябва да имаш големи умения да пресъздадеш любовта по този начин,че да я почувства и драгия зрител и да не я чувсташ в действителност Rolling EyesВсички актьори в сериала сякаш са създадени за ролята,която играят,просто са невероятни!
На фона на Интернатът и Корабът американските сериали направо бледнеят,а тук си има всичко-и мистерия,и романтика,и драма,и хумор...и то на фона на едни прекрасно изглеждащи и харизматични  артисти (някой по-горе беше писал,че са като от Спасители на плажа Mr. Green) .
Ще следя темичката с голям интерес Sunglasses

I_N  напълно съм съгласна с теб! Американското кино е хубаво, но  "много боб има да яде" докато настигне испанското Laughing
Аз също съм фен на двойката Айноа и Улисес. Heart Eyes Касас е майстор по отношение на това да те разчуства и разплаче. Впечатлена съм от акт умения още от "Хората на Пако".
А за отношенията по межу им мога да кажа, че сценаристите умишлено правят пауза във връзката им, за да сме под напрежение и може би за да не преобладава "сапунената любов" във сериала. Но това разбира се са лично мои възгледи.
Подводница.... Да! ThinkingПомислих си го още в епизода с Леонор. Предполагам че в проект  Алек. е включена модерна, военна техника разполагаща със апарати заглушаващи сигнала към другите. а и както вече разбрахме кораби явно има още!ако на всяка точка от посочените на картата, броим по един кораб - определено не са сами на света, а и материал за още сезони ще има baby_neutral

# 200
dami,аз лятото го гледах Интернатът,помня,че го дърпах от тук http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=el+internado&a … =0&incldead=1
и от тук www.DMCA-removal-from-Google.Почти всички епизоди бяха на лице тогава  с много малки изключения.

# 201
  • София
Привет и от мен. Отскоро следя сериалчето, вече съм на 8-ма серия на първи сезон. Малко ми е странно да видя Хави като възрастен и всеки път като го видя в "Корабът" си го представям в онова прекрасно филмче от детството ми. Харесвам много Бланка Суарес и Марио Касас, макар че все още гледам епизодите, при които тя е с Гамбоа ( и той е готин актьор, между другото). В Интернатът, Бланка ми беше любимата актриса, нищо, че се включи по-късно, а с Иван бяха много готини.
Имам въпрос - от кой сезон се включва Марио Касас в "Хората на Пако"?. Видях, че в Замунда има само 3 сезона качени, има ли ги някъде другите?

# 202
Кой  в "Корабът" е Хави от "Синьо лято"? Аз не мога да го позная.

# 203
  • гр. София
Капитанът  Simple Smile Рикардо Монтеро  Simple Smile

# 204
  • София
Между другото, не знам дали сте споменавали някъде в темата, но има един също много готин испански сериал : Angel o Demonio. В Арената качват всяка седмица по един епизод, заедно с превода. По принцип, сериалът е свършил в Испания, 2 сезона е, май го има качен и в Замунда целия без превод

# 205
NellyR - Касас се включва от втори ако не се лъжа!(отдавна съм го гледала и съм позабравила)

мога да ти дам линк към фен страницата на филма във фб . там има почти всички епизоди от сезоните, но субтитри май има само до 3 сезон.
http://www.facebook.com/groups/132013600167507/doc/251528638216002/
Мен лично много ме е яд,че не мога да събера всички сезони със суб и да ги изгледам отново....това е невероятен филм.

# 206
Здравейте Simple Smile и аз се записвам да следя темата. Вчера изгледах и 11 епизод на 2-ри сезон и сега чакам с нетърпение следващия. Гледах и Интерната по-рано тази година и съм запленена от испанските филми:)) като започна да ги гледам и не искам да свършват 
NellyR - много се зарадвах на предния ти аватар и аз мисля, че с такива мъже като Иан, Дженсън и Марио Касас - Бог е жена Simple Smile))

# 207
  • София
Natrapnica, причините станаха три и няма как да не ги уважа Mr. Green

# 208
Най-изненадващо от Антена обявиха преди малко , че следващия 13 епизод ще е Финала на сезона!
Нали уж щяха да бъдат 17 епизода като единия щеше да е специално за Коледа. Сега пък 13 епизода и айде пак чакайте до септември...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 209
Жалко,жалко.....А дали се планира нов сезон въобще?

Общи условия

Активация на акаунт