Корабът/ El Barco

• 106 461
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, дами!
Включвам се само за да кажа колко съм впечатлена от El Barco и Марио Касас разбира се (поредната луднала по него). Уникална продукция. Няма нищо общо с нашите сериалчета, в които освен за мафията за нищо друго не се говори.

# 541
За "лудналите" по Марио Касас един от последните му филми :

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-detai … ce3500c86bafabde5

За да го изтеглите трябва да си направите регистрация в сайта- става бързо и лесно !
Приятно гледане !

# 542
Пууу и аз го свършех най-накрая.  Grinning Хареса ми, но не мога да отрека, че на моменти ми беше много тъп сериала. А моментите с Айноа и Улисес целия втори сезон ги превъртам. Най-много от всички герои ми харесва докторката и Паломарес. Като двойка Вилма и Пити (а и като герои също). За щастие от втори сезон сценаристите започнаха да го заплитат вече повече и това ми повдигна интереса след като си мислех да го спирам, та да видим 3 сезон с какво ще ни изненада. И сега докато чакам започвам "Gran Hotel".  Grinning

# 543
Пууу и аз го свършех най-накрая.  Grinning Хареса ми, но не мога да отрека, че на моменти ми беше много тъп сериала. А моментите с Айноа и Улисес целия втори сезон ги превъртам. Най-много от всички герои ми харесва докторката и Паломарес. Като двойка Вилма и Пити (а и като герои също). За щастие от втори сезон сценаристите започнаха да го заплитат вече повече и това ми повдигна интереса след като си мислех да го спирам, та да видим 3 сезон с какво ще ни изненада. И сега докато чакам започвам "Gran Hotel".  Grinning

Приятно гледане и наесен двата сериала ги чакаме с по 1 нов сезон за всеки!  Simple Smile  Mr. Green

# 544
Чудесна новина за новите сезони....

# 545
Чудесна новина за новите сезони....

При това остава по малко от месец и половина до предполагаемият им старт.  Grinning

# 546
Времето минава бързо...ще ги дочакаме  Grinning

# 547
По булсатком сега ги повтарят.Интернатът вече го знам наизуст.Супер са испанските филми и сериали.

# 548
  • UK
По булсатком сега ги повтарят.

Кое и кога точно повтарят? Нищо не съм засичала.

# 549
с нетърпение изгедах 2 ри сезон  ............ нямам търпение  да почне 3 тия   САЛОМЕ  гадно сряза   половинката си но и аз съм за Cry

# 550
В понеделник вечерта,май беше от 22.

# 551
В понеделник вечерта,май беше от 22.

По АХН ?

# 552
Да по AXN ,но май е от 9 часа.

# 553
Днес следобед хванах една серия от последния сезон на Интерната. Явно и него повтарят по АХН

# 554
Вече промотират Gran Hotel по Антена 3, което значи че скоро трябва да започнат да вече промотират и El Barco.

П.П: Ето и още снимки от новият сезон:

А ето го и обобщеното видео какво да очакваме есента по Антена[липсва (все още) отделно промо на El Barco].

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 20:15 от TheVankata

Общи условия

Активация на акаунт