Корабът/ El Barco

• 106 495
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Не знам за вас, но на мен ми се струва, че с напредването на сезоните сериалът ще става все по-интересен и заплетен, както се случи в "Интернатът". А и има доста мистерия около този проект "Александрия".

# 526
Не знам за вас, но на мен ми се струва, че с напредването на сезоните сериалът ще става все по-интересен и заплетен, както се случи в "Интернатът". А и има доста мистерия около този проект "Александрия".

Определено!  Sunglasses Създателите на "Интернатът" вече започват да заплитат нещата и да показват в какво са най-добри.  Grinning

# 527

Определено!  Sunglasses Създателите на "Интернатът" вече започват да заплитат нещата и да показват в какво са най-добри.  Grinning

Всъщност хората (сценаристите основно) които стоят зад El Barco са хората които са работили по Хората на Пако. Сценаристите на Интернатът работят по Luna: El misterio de Calenda.

# 528

Всъщност хората (сценаристите основно) които стоят зад El Barco са хората които са работили по Хората на Пако. Сценаристите на Интернатът работят по Luna: El misterio de Calenda.
Няколко пъти вече споменаваш този сериал.Заслужава ли си да се гледа? За какво се разказва?

# 529

Аз бях срещнал някъде информация, че част от екипа стои и зад "Корабът", но не съм сигурен точно кои хора, за това и казах "създатели". Може и грешката да е при мен. А, наистина, този сериал "Luna: El misterio de Calenda" гледаш ли го? Аз си мислех да го започвам, но така и не го намерих с български субтитри.

# 530
@fen4eto

Гледам го и мога да кажа , че не е нещо особено , но става като за испански сериал. Няма субтитри на български доколкото знам.  Sad

# 531
Да, няма субтитри за Luna, el misterio de Calenda. И аз започнах да го гледам и ми харесва, но съм в началото. Има мистерия, става дума за върколаци в общи линии - всичко се развива в едно малко селце. Харесва ми засега Simple Smile

# 532
А някой знае ли къде може да се намерят всички епизод на "Интернатът" до момента? Няма го нито в zamunda, нито в arenabg.

# 533
Dili4, заповядай в тази тема -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605127.msg22439970#msg22439970 Виж на 4 страница пост #45. Там съм описал подробно кое от къде се тегли. А за да ти излезе в замунда пишеш "El Internado" (без кавичките).

# 534
Dili4, заповядай в тази тема -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605127.msg22439970#msg22439970 Виж на 4 страница пост #45. Там съм описал подробно кое от къде се тегли. А за да ти излезе в замунда пишеш "El Internado" (без кавичките).
Мерси

# 535
Имам въпрос.Къде ще гледаме трети сезон.Някой веднага ли качва серията след излъчването по Антена3 и ако е така къде.

# 536
Та той трети сезон още не е излезнал в Испания, ти питаш къде ще го гледаме тук.

# 537
Днес е приключила работата по трети сезон и скоро очакваме началото!  Simple Smile  Mr. Green

# 538
Сигурно ще е много интересен.Дано по-скоро да почва.

# 539
Леле нямам търпение... Сега съм и на 2ри сезон на Интернатът и по него много се зарибих. Мн готини тези испански сериалчета, актьорите едни симпатяги всичките естествени, не като по американските като от списание Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт