Корабът/ El Barco

• 106 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Съгласна съм за Пити. Няма да е зле да се осъзнае най - накрая това момиче!!!

# 511
Може и да си намери нов татко  Laughing. Но за мен Пити си остава най-подходящия.

Въпреки че ще стане така че половината кораб ще се изреди да "бъде" татко на детето на Вилма. Laughing Mr. Green

# 512
Каквито са шантави тези от Антената може да направят така че истинския баща да се окаже жив.  Grinning.

# 513
Каквито са шантави тези от Антената може да направят така че истинския баща да се окаже жив.  Grinning.
И аз това си мислих  Grinning Grinning Grinning

# 514

И да го вкарат в сериала точно преди Вилма да роди.  Mr. Green Laughing Тогава ще стане нещо тип "Дързост и красота".  #2gunfire

# 515
Е поне си знаем ,че "Корабът" няма да продължи толкова, колкото "Дързост и красота".

# 516
Здравейте ! Гледам сериала от скоро и искам да попитам , дали все пак в края на 2 ри сезон нещата между Ulises  и Ainhoa  се получават ?   

# 517
Скрит текст:
Да, те се събират, но няма да издавам повече...

# 518
Здравейте. Преди няколко дни изгледах всички епизод и исках да попитам две неща: знае ли се кога ще има 3 сезон или 15 епизод и някой знае ли къде мога да намеря саундтрак към 13 епизод на сезон 2.

# 519
Здравейте. Преди няколко дни изгледах всички епизод и исках да попитам две неща: знае ли се кога ще има 3 сезон или 15 епизод и някой знае ли къде мога да намеря саундтрак към 13 епизод на сезон 2.

Септември ще започне трети сезон който ще се състои от 16 епизода , като последните 3 от втори сезон се добавят към трети сезон.

# 520

Септември ще започне трети сезон който ще се състои от 16 епизода , като последните 3 от втори сезон се добавят към трети сезон.

Ей страхотна сериалче мисля сега и Интернътт да си изтегля, че и за него чувам добри отзиви. Найми харесват Вилма и Пити и са ми много сладки, искам да се съберат... и като актьори са ми най-симпатични. Айноа и Улисес на моменти ме изнервят. Хулиа и Капитана са ми странни като двойка много.А Гамбоа ми е направо Heart Eyes Heart Eyes Twisted Evil Twisted Evil

# 521
Благодаря за информацията. И на мен Вилма и Пити са ми много симпатични и искам да се съберат. Айноа и Улисес не ми харесват като двойка. Често казано предпочитах Улисес да е с Хулия, но нея и с капитана я харесвам.

# 522
Трейлър на сериала на английски в който има кадри от ТРЕТИ СЕЗОН!!!  Simple Smile  Hug  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 23:43 от TheVankata

# 523
obsesion, "Интернатът" не го отлагай.  Wink Аз вече с последни сили го добутвам сериала. Любовните драми ми идват в повече, а Улисес и Айноя вече и ги превъртам, защото не мога да ги понасям и дори на моменти ме дразнят, че са в сериала.  Grinning Grinning Grinning Със сигурност щеше да ми хареса повече, ако историята се въртеше повече около катастрофата и т.н. Вече гледам само частите, в които за това се говори.   Grinning Трети сезон изглежда обещаващ.

# 524
Преди няколко месеца стана ясно, че трябва да се излъчат още 3 епизода на "Корабът" от втори сезон, в които нашите пътешественици трябваше сериозно да се съсредоточат върху намирането на земя. Сега обаче те ще бъдат първите 3 епизода от трети сезон. Това решение е взето, поради голямата почивка след излъчения последен 14 епизод. Лично аз очаквах подобно развитие на нещата, тъй като работата по трети сезон е доста усилена, освен това започна сравнително рано и тече бързо.

Така новият сезон, който ни готви Антена 3, вместо 13 предвидени епизода (като в първи сезон) ще съдържа 16.

Все още няма определена дата за старта на сезона.

Това бе написано в БГ сайта на  "El Barco"!

Общи условия

Активация на акаунт