Корабът/ El Barco

• 106 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • España (Плевен)

Добро утро!

# 496
оооо сега като гледах аванса за финала... Rolling Eyes Толкова много ми харесва този филм, нямам търпение да пуснат и 3 сезон, защо толкова голямо забавяне правят след като са го заснели?...... newsm78

# 497
Проблемът е ,че само втори сезон е заснет.От трети сезон има заснети само две серии и половина и няма как да го пуснат по-рано.

# 498
Ами да пуснат последните серии на 2 сезон.  newsm78

# 499
И да го спират по два месеца за по две серии?  Grinning Grinning Grinning Нека снимат хората сега, че поне чакането да си заслужава.

# 500
Проблемът е ,че само втори сезон е заснет.От трети сезон има заснети само две серии и половина и няма как да го пуснат по-рано.

Бланка беше казала , че от трети сезон има за заснемане три епизода и половина и ще свършат с работата. Очаквам ги някъде края на август-началото на септември да се завърнат и най-после да разберем кой, какво, защо.

# 501
А да... моя грешка и аз гледах същото интервю.

# 502
Quieres conocer a Mario Casas en el rodaje de la 3ª temporada de #ElBarco? ¡Entérate como conseguirlo aquí!

Това е от официалния туйтър на El Barco и до колкото Гугъл го преведе, значи снимат! newsm44 Да се надяваме, че скоро ще обявят дата за последните серии на 2сезон  newsm17

PS ако някой иска https://twitter.com/#!/elbarco_oficial или @elbarco_oficial search в twitter Peace

# 503
Така. Последните три серии на втори сезон всъщност се предполага , че ще ги слеят с трети сезон , т.е трети сезон може да бъде от 16 , а не от 13 серии. Навсякъде чета , че се очаква сериалът да почне СЕПТЕМВРИ , но като ги знам от Антена няма нищо сигурно. Има снимки от снимките на трети сезон на www.zonaelbarco.com , но съдържат спойлери така че влизайте на собствен риск. Очакват ни между 15-17 нови актьори и още много приключения с "Estrella Polar" и целият и екипаж, а и да не забравяме руския кораб на който са Марио и Бланка.  Grinning И всичко това след по-малко от 2 месеца.  Simple Smile Sunglasses

# 504
  • España (Плевен)
Зад кадър на El Barco 3ти сезон - Facebook/Mario Casas BG

# 505
Аз имам въпрос.По коя тв в Бьлгария ще  дават трети сезон.В момента дават първи сезон по AXN но само в понеделник по една серия.Винаги ли така са го давали.

# 506
По малко от 2 месеца.... дали... само чакаме..... големи проблеми с тия испански филми.... Rolling Eyes

# 507
Аз имам въпрос.По коя тв в Бьлгария ще  дават трети сезон.В момента дават първи сезон по AXN но само в понеделник по една серия.Винаги ли така са го давали.

Ами те тука не са излъчили втори сезон, пък трети сезон да се гласим да дават.  Confused

# 508
Чудя се Вилма как успя да запази това бебе при тоя стрес, бури и какво ли още не ..  Grinning Като гледам снимките от 3 сезон се гушка с някакъв китаец във водата.. да не би да си намери нов баща на детето....

# 509
Може и да си намери нов татко  Laughing. Но за мен Пити си остава най-подходящия.

Общи условия

Активация на акаунт