Корабът/ El Barco

• 106 516
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Ne ne ne filma nqma da go spiat daje e potvardeno che shte ima 4-ti i 5-ti sezon Simple Smile

# 481
Здравейте,аз страшно се зарибих по този сериал,но ударих на камък на 2ри сезон 8ми епизод...няма никакви активни субтитри,умолявам на който случайно му попадне линк нека прати,ча от испански нищо не разбирам Sad

# 482
Здравейте,аз страшно се зарибих по този сериал,но ударих на камък на 2ри сезон 8ми епизод...няма никакви активни субтитри,умолявам на който случайно му попадне линк нека прати,ча от испански нищо не разбирам Sad

http://dox.abv.bg/files/listtree

# 483
Ne ne ne filma nqma da go spiat daje e potvardeno che shte ima 4-ti i 5-ti sezon Simple Smile
малеее кога ще доживеем до 4 и 5 сезон То 3 едва ще го дочакаме. newsm12

# 484
То и Защитените щеше да продължи, но известно време след като обявиха за продължението,съобщиха ,че това е последния сезон...

# 485
То и Защитените щеше да продължи, но известно време след като обявиха за продължението,съобщиха ,че това е последния сезон...

И за тях казаха че щели да имат 4 и 5 сезон, но реалността е друга. Дано не стане същото и Корабът , че нещо новите сериали на Антена някак не толкова силни примерно като Интернатът или Хората на Пако(лично мнение).

# 486
И аз гледах някои от тях,но наистина си прав. Липсват им доста неща. А последния сезон на "Защитените" е  страхотен.Така не ми се иска да свършва

# 487
  • España (Плевен)
Записвам се и аз тук при вас. Страхотен сериал. Много добре обмислен и представен...  Почти съм на края на 2 сезон и с удоволствие го гледам. А ще има ли 3 сезон?

# 488
  • España (Плевен)
                                                       За Трети сезон
Разрових се в интернет пространството и научих, че финала на 2 сезон и 3 сезон ще биде излъчен през Септември 2012г.
Дали тази снимка показва, че през 3 сезон ще намерят земя?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ще има и нови герои: Jan Cornet, Héctor Alterio, Óscar Casas(по-малкия брат на Марио Касас), Alba Ribas, María Morales, Ramiro Blas, Alberto Jo Lee, Arancha Martí, Maarten Dannenberg, Elton Prince, Nerea Camacho, Nuria Herrero и Leticia Dolera

Последна редакция: чт, 21 юни 2012, 15:33 от К А Т И

# 489
  • España (Плевен)
Ето и аванс за предстоящия финал на Втори сезон...

# 490
  • España (Плевен)

# 491
  • España (Плевен)
Освен Марио Касас, ми харесва и Пити(Javier Hernández)

# 492
  • Срещу планината:)
Добре де не знам ква е тази стратегия да протакат излъчването на финалните епизоди тоооолкова много месеци ooooh!
Не съм чула за друг сериал финала да му е толкова разтегнат в една календарна година. писна ми вече,ми аз забравих кво съм гледала Tired

# 493
Добре де не знам ква е тази стратегия да протакат излъчването на финалните епизоди тоооолкова много месеци ooooh!
Не съм чула за друг сериал финала да му е толкова разтегнат в една календарна година. писна ми вече,ми аз забравих кво съм гледала Tired

И при мен е така, вече не помня кое,как,кога,защо и т.н.... Дано заради участията на Касас, не се сложи финал на El Barco

# 494
Като видях този аванс за края на втори сезон и си викам, но аз вече изгледах 2 сезон...и после се сетих ,че всъщност сезоните са два.Ето какъв е резултатът от това дълго отлагане  Laughing А иначе на мен ми харесва Пити, голям образ е и според мен Вилма трябва да остане с него

Общи условия

Активация на акаунт