Ремонт на прахосмукачка ROHNSON - къде?

• 4 311
  • 6
  •   1
Отговори
  • гр. София
Здравейте.
Някой знае ли къде в София ремонтират тази марка електроуреди - Rohnson ?
Или евентуално друг сервиз, в който добре ремонтират прахосмукачки.
Благодаря.

# 1
  • София
Имах една ютия Ронсън, която носих в кв. Лозенец. Беше в гаранция и ми казаха, че направо дават нови, а не ги ремонтират. Тази, която ми дадоха, подарих, а аз си купих нова - от друга марка.

Координати на сервиза:

телефон: 02 9632249

Там поправят дребната техника, а иначе имат сервиз и в Люлин 10, бл. 149. Но там не знам дали ще я приемат. Поне това ми обясниха за моята ютия.

# 2
  • гр. София
Много ти благодаря за информацията   bouquet

# 3
  • с/у ОколоМръсТното
какво й е на машинката?

# 4
  • гр. София
Мисля, че е нещо с двигателя. Спря да работи. Не замириса на изгоряло или нещо такова, но в един момент спря да дърпа, а след малко угасна. Не е прегряла, тъкмо я бях включила. И торбичката не беше препълнена, напротив, почти празна беше (това го уточнямав, защото прахосмукачката автоматично спира, когато торбичката е препълнена).

# 5
  • с/у ОколоМръсТното
ако не е дребен ел. проблем, не си заслужава ремонт. Освен ако не е гаранционна...
Имам леки съмнения, че може и двигателя да е гръмнал. Тогава цената за ремонт ще доближи цената за нов уред.

# 6
  • гр. София
Ами вече не е в гаранция. И аз това си мислех - за цената на ремонта.
А дали има място, на което да я занеса и просто да я оставя? Нещо като пункт за стари уреди, за да не я хвърлям на боклука, ако се окаже, че ремонтът би бил финансово неоправдан?

Общи условия

Активация на акаунт