Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 411
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Рубия - Бихтер наистина не е достойна съпруга на Аднан. В някоя от предишните теми го обвиниха че не си е направил сметка като е взел доста по млада жена. Сега питам аз Бихтер дали си направи сметка като взе доста по възрастен мъж. Фирдевс  като чу че ще се женят го каза че разликата е голяма каза го на дъщеря си  и не го каза само защото тя се гласеше за Аднан. Фифи може да е всякаква но е жена вряла и кипяла и знаеше недостатъците на такава връзка

# 211
Да много хора са били зарязвани,но едва ли им се е налагало да живеят после в една къща с този човек.А и Бихтер знае,че той я остави защото е жена на чичо му,защото е забранено,а не защото не я иска.

# 212
Да много хора са били зарязвани,но едва ли им се е налагало да живеят после в една къща с този човек.А и Бихтер знае,че той я остави защото е жена на чичо му,защото е забранено,а не защото не я иска.
 Е ,не,той  е влюбен в Нихал  Mr. Green И се върна по собствено желание,не забравяй,за да тормози горкия Бехлюлчо  hahaha Mr. Green,който не заслужава такова преследване от чинка,защото я е разлюбил  Joy
  Подкрепям те напълно отново   bouquet
  Бихтер направи много грешки и началото беше този брак -оттам тръгна всичко,но без него ,нямаше да има и филм  Peace
  А че той има вина за аборта й,мисля,че е неоспоримо-както двама го създават,така и двама носят отговорност,иначе защо толкова се възмущаваме на мъжете,които изоставят бременните си приятелки и жени-не искат децата,толкова е просто,ама всъщност не е .

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:48 от charovnica

# 213
  • Бургас
 Това не е обикновена любовна история,в която има зарязани,а нещо доста по-сложно.Когато тези факти се навържат,на някои може и да им просветне,а не да се пишат клишета за ситуации,които нямат нищо общо с това,което гледаме,за мен поне.
     Подлост е да хвърлиш вината изцяло върху другия,подлост е да го гониш,подлост е да не искаш да знаеш дори дали има бебе и дори и да подозираш и усещаш,че е така-да се правиш на неразбрал.Всичко това е безкрайно подло и не прави чест никому,подло е да искаш да се измъкнеш сух от водата на гърба на довчерашната ти партньорка.Съжалявам,но ако това не е подло,не знам кое е.
Чар, един път не съм видяла любовна история да свърши едностранно без да се захвърля вина, без да има болка... Винаги го има. Когато надживееш края на връзката и се обърнеш назад виждаш, че драмата, която тогава те е изгаряла е всъщност доста по - малка.
Всъщност какво означава обикновена любовна история, в която има оставени? Такова животно няма.

От каква вода да се измъква сух? Човека не иска повече да е с нея. Каква вода? Каква каша?
Чар, подло е и да тормозиш човек с игра на има/няма бебе. И понеже не и е за първи път да менти...Казах на Аднан/не казах на Аднан...как да и вярва?

Дори и това да оставим на страна.

Какво толкова са направили Бихтер и Бехлюл та да се измъкват от него? Човек ли убиха, че иска да обвини само нея? Банков трезор ли обраха? Той има правото да прекрати връзката си с нея/поради някакви си съображения/. Както и тя има право да я прекрати. Но нито един от двамата няма право да иска от другият насила каквото и да е.

rubiq, Бихтер може да направи само едно добро нещо за Аднан. Да се махне от къщата му.

Инди, бай Митко..Не го ли знаеш? Пазителят на браковете на неверните съпрузи. Като заспи бай Митко, ако знаеш какво правят.  hahaha hahaha Лично мой въображаем герой.

# 214
Даже  не бих казала че началото беше брака и началото беше да направи напук на майка си и да и докаже че не е като нея/ каква ирония/  брака и беше следствие от всичко това  Сесана наистина невероятни постове

# 215
  Обикновена любовна история-без да ги има тези утежняващи  и предопределящи връзката обстоятелства,хората да се обичат свободно и открито,това съм имала предвид.
  Кашата е предателството към Аднан от страна и на двамата,за мен това не е маловажно и подлежащо на подминаване с лека ръка,явно за други е.Затова и Бех така неистово се бори всичко да си остане тайна. Точно винаги някой да обвинява другия за всичко-не мога да се съглася,не се случва винаги,а  с определени хора.
    Кое е това дето иска насила-ходи след него,преследва го,говори му? Иска да го раздели с Нихал-от ревност,от болка,защото не издържа да ги гледа заедно,но да иска нещо насила от него не съм видяла.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:08 от charovnica

# 216
  • Дива Индия
Съгласна съм с rubiq. Бихтер не се смири никога и при никакви обстоятелства. Самоубийството й е отново акт на тотален отказ да приеме обстоятелствата. Това е самоубийство за наказание на Бехлюл. А и на всички други. Като не стана така, както желае тя - то тогава тя се превърна в черна сянка в живота на всички до края им. Абсолютно на всички.
Най-правилният, достоен, изпълнен с чест изход за нея за нея бе да си иде, но характерът й говори, че това е равносилно да се признае за слаба. Но тя не познава смирението. А в Библията пише, че любовта е дълготърпелива, че всичко прощава и вечно се надява. Както се надяват Мадмоазел, Бешир и дъщерята на чичо Сюлейман (забравих й името).

# 217
Рубия - Бихтер наистина не е достойна съпруга на Аднан. В някоя от предишните теми го обвиниха че не си е направил сметка като е взел доста по млада жена. Сега питам аз Бихтер дали си направи сметка като взе доста по възрастен мъж. Фирдевс  като чу че ще се женят го каза че разликата е голяма каза го на дъщеря си  и не го каза само защото тя се гласеше за Аднан. Фифи може да е всякаква но е жена вряла и кипяла и знаеше недостатъците на такава връзка

Да,не е,в това спор няма.Но тя си предценява дали да го лъже или не.Не Бехлюл.А той достоен племенник ли е,че и зет ще става.Ето това е наглост.Спа с жената на човека,който го е отгледал,пък сега има и претенции за дъщеря му.Е това не го разбирам.Това е много по-долно което върши в момента.По-добре да беше избягал с Бихтер,или като не иска да е с нея,да си беше признал,когато ги разкриха,да беше помолил за прошка.Защото само с прошката може да се пречисти,а не с Нихал.И да се беше оженил за Нихал,тази вина цял живот щеше да го преследва.А и рано или късно истината излиза на яве.

charovnica  bouquet

# 218
  • Бургас
Рубия - Бихтер наистина не е достойна съпруга на Аднан. В някоя от предишните теми го обвиниха че не си е направил сметка като е взел доста по млада жена. Сега питам аз Бихтер дали си направи сметка като взе доста по възрастен мъж. Фирдевс  като чу че ще се женят го каза че разликата е голяма каза го на дъщеря си  и не го каза само защото тя се гласеше за Аднан. Фифи може да е всякаква но е жена вряла и кипяла и знаеше недостатъците на такава връзка

Да,не е,в това спор няма.Но тя си предценява дали да го лъже или не.Не Бехлюл.А той достоен племенник ли е,че и зет ще става.Ето това е наглост.Спа с жената на човека,който го е отгледал,пък сега има и претенции за дъщеря му.Е това не го разбирам.Това е много по-долно което върши в момента.По-добре да беше избягал с Бихтер,или като не иска да е с нея,да си беше признал,когато ги разкриха,да беше помолил за прошка.Защото само с прошката може да се пречисти,а не с Нихал.И да се беше оженил за Нихал,тази вина цял живот щеше да го преследва.А и рано или късно истината излиза на яве.

charovnica  bouquet

Ето това е и моето мнение. Не казвам, че в момента Бехлюл е прав. Той не е. Щеше да е постъпил добре ако беше направил подчертаното. И съм сигурна, че Аднан щеше да му прости.

# 219
Сесана,Бихтер няма за цел да прави добро на който и да било.Нейната цел е друга-Само и единствено Бехлюл.За него се бори тя,за него живее,за него и умира.

# 220
  Да си тръгне-означава да се откаже от любовта си,не че той заслужава.Когато обичаш толкова силно,разумът ти е замъглен и не преценяш правилно нещата.

Сесана,Бихтер няма за цел да прави добро на който и да било.Нейната цел е друга-Само и единствено Бехлюл.За него се бори тя,за него живее,за него и умира.

Много точно отново   bouquet,както и предният ти пост.
  Аднан никога не би простил нещо такова,защото това не са неща,които се прощават или не по начина,по който си представяме-забравят и пак живеят щастливо. Той не е готов да плати цената за тази си любов-да си тръгне,да загуби Аднан и семейството си,защото това го чака според мен.

# 221
Извнете ме за въпроса,но колко от вас гледат сериала само за удоволствие newsm78

# 222
И аз мисля,че щеше да му прости,макар и не веднага.Тогава Бихтер щеше да си тръгне,и нещата да се наредят по съвсем различен начин,но...уви...
Поуката от филма:"Храни куче,да те лае"
А и Бехлюл не си признава ,защото не е сигурен,че вече неиска или няма да иска да е с Бихтер.

# 223
Извнете ме за въпроса,но колко от вас гледат сериала само за удоволствие newsm78
 Явно малко,като се имат предвид разгорещените дебати  Joy

# 224
  • На изток от рая...
Не съм казала, че оправдавам мъже, които оставят бременните си жени. Но със същата сила не мога да оправдая и жени, които забременяват и после правят аборт.
За проблема бременност се мисли преди той да се е появил, а не след това, в противен случай винаги има риск единият от двамата да не иска да бъде родител.
Защо никой не скочи, когато Бихтер махна първото дете и да защити и правото на Аднан да има мнение по въпроса дали да се роди това дете или не.

Общи условия

Активация на акаунт