Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 486
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • На изток от рая...
И защо пък той да е виновен, че направи аборт. Показа й недвусмислено, че не желае това дете - така, както тя показа на Аднан, че не желае неговото дете при първата бременност.

# 196
 biskit- пак разчистих,заповядай  newsm79
  Бихтер му е съпруга,но поведението й ясно показва,че нещо не е наред. Тя не иска да спи с него,той я изнасилва,без дори да му мине през акъла да попита има ли друг. Когато си чак толкова сляп и заблуден-няма как да кажа,той е невинен.Да не говорим,че хич не я смята като се ожени за такава млада жена,живееща с красивия племенник на едно място,какво може да се слчуи.Може да е добър,да не предполага и т.н.,но не е прозорлив и мислещ човек за мен.
  Нихал-вижда,че тоя годеж е  измислен и че той не я иска,че се бърше след целувките й,но нея не я интересува защо е с нея,важното е само,че желанието й е изпълнено-затварянето на очите пред истината също се плаща.

Мисля,че си абсолютно точна,всеки който си затваря очите за очевадни неща и не иска да се замисли и анализира определено поведение,сам си е виновен за последствията.Аднан,като преуспял бизнесмен би трябвало да е по голям психолог но...

# 197
  • Бургас
 Поведението му след тази раздяла-скандала в хотела я дразни,демонстрациите му,обидите,вменяването на вина.Вие това за нормален начин за раздяла ли го имате? И като капак-обиден имейл,че съжалява за всичко,което й е казвал,да,ще го накара да съжалява тепърва,каквото повикало,такова се обадило.Тя не действа ей така,седи си и я тряснала музата-има си причина и това са действията,думите и обидите на Бех-това защо се забравя и не се забелязва?
   Въобще ми прави впечатление,че всички са много снизходителни към неговите постъпки и грешки,към обидите и лъжите му,защо така? Защото има невроятни сини очи,предполагам  smile3506
Подкрепям те напълно. За всичките ти постове. Госпожици просто не разбират за какво става дума - той съсипа бракът и, накара я да убие детето си, което тя искаше с цялата си душа, защото е мизерник и пълен мухльо. Много жал, обаче, че тя е лабилна дотолкова, че да посегне на живота си, но след като убива детето си, губи любовта си и вярата в близките хора, вече изглежда нищо не можеше да я спаси от фатален край. Да, сприхава е, но не заслужаваше такава подлост от Бехлюл, за съжаление така до край и не разбра, че той е пълна нула и не струва. Не я оправдавам, но я разбирам. Между другото, доколкото гледам, в Турция изневяра в брака е все още е много голямо морално престъпление, и Бихтер прекрасно го разбира, така че, това че се отдаде на Бехлюл и изневери на съпруга си и тежи много, и жертвата и и това, че морално е пропаднала жена я тормози не по-малко от това, че е захвърлена от същия.
Значи Бехлюл я насили и тя взе, че се влюби в него и брака и си замина /ако въобще го е имало/. После я хвана за ръката и я застави да легне на магарето. И на всичко отгоре и набута пистолет в ръката и я гръмна  newsm78
За брака си отговаря единствено и само Бихтер. Ако тя не си пази брака, няма бай Митко да го прави. Все едно да погна любовницата на мъжа ми /ако има такава/. Тъпо.
И двамата имат вина, но различна. Дори пред Аднан е различна.
Каква чак толкова огромна подлост от страна на Бехлюл към Бихтер виждате дами??? Вие всеки, които ви остави ли тормозите до дупка??? Т.е излиза, че ако промениш чувствата си и решиш да излезеш от една връзка, нямаш право??? И трябва да те накажат??? Буквално не мога да проумея логиката и смисъла.
Бихтер стана "пропаднала" жена сама. Подведе се. Не стана на сила. Ако въобще това, че изневеряваш е причина да станеш "пропаднала". Боже колко мразя този израз. Жените имат точно толкова право на грешки, колкото и мъжете. Пропаднала заради изневяра - за мен като понятие не съществува.
Бихтер, за мен е по - скоро лоша заради нещата, които прави в последствие, а не защото изневерява.

# 198
Е да при първата бременност Бихтер беше права че не искаше детето  сега пак е права че го иска  Сесана -точна както винаги

# 199
Бихтер, за мен е по - скоро лоша заради нещата, които прави в последствие, а не защото изневерява.
Точно! newsm10

djoleva, Бихтер винаги е права. Wink

# 200
Не мисля че на Бихтер и тежи изневярата не и пука даже. Ако беше така нямаше непрекъснато да повтаря че ще разкаже всичко и че тя няма какво да губи

Не и пука да.Тя е изневерила 100% със сърцето си,и е готова да е с този мъж,въпреки всичко.Но за нейно голямо съжаление,той се оказа страхливец.

# 201
Sesana, много точно казано Peace

# 202
sesana, винаги съм харесвала постовете ти.

# 203
Не и пука да.Тя е изневерила 100% със сърцето си,и е готова да е с този мъж,въпреки всичко.Но за нейно голямо съжаление,той се оказа страхливец.
Е, добре де, като е страхливец и като видя, че няма опора в него, що не го остави да си чупи главата или да прави каквото си иска, ами продължи да го преследва. Че му и държеше сметка защо не й вдига телефона и подобни?
Не е ли от егоизъм? Който пък има много нюанси в този случай.

# 204
   Добре Бихтер не е първата на света която се е влюбила  на която в един момент за кратко са отговорили на чувствата и след това е била зарязана . Сигурно има хиляди такива истории. И ако всеки почнеше да се държи като нея не ми се мисли какво щеше да бъде

# 205
  • На изток от рая...
Не хиляди, а милиони.
Всеки е бил зарязван, или е зарязвал. Ако всички зарязани се държаха като Бихтер, на света щеше да има само умопомрачени от гняв преследващи и вцепенени от страх преследвани.

# 206
  • Дива Индия
Sesana, кой е тоя бай Митко бре?  hahaha Joy Joy Joy

Бихтер хленчи на Аднан да й даде пари, че си нямала рокли. Аднан се ядосал от разсипничеството й, отворил гардероба, почнал да вади дрехите и да крещи:
- Това не е ли рокля?!? Това не е ли рокля?!? Това не е ли рокля?!? Здрасти Бехлюл! Това не е ли рокля?!? Това не е ли рокля?!?

# 207
  Това не е обикновена любовна история,в която има зарязани,а нещо доста по-сложно.Когато тези факти се навържат,на някои може и да им просветне,а не да се пишат клишета за ситуации,които нямат нищо общо с това,което гледаме,за мен поне.
     Подлост е да хвърлиш вината изцяло върху другия,подлост е да го гониш,подлост е да не искаш да знаеш дори дали има бебе и дори и да подозираш и усещаш,че е така-да се правиш на неразбрал.Всичко това е безкрайно подло и не прави чест никому,подло е да искаш да се измъкнеш сух от водата на гърба на довчерашната ти партньорка.Съжалявам,но ако това не е подло,не знам кое е.

# 208
Е, добре де, като е страхливец и като видя, че няма опора в него, що не го остави да си чупи главата или да прави каквото си иска, ами продължи да го преследва. Че му и държеше сметка защо не й вдига телефона и подобни?
Не е ли от егоизъм? Който пък има много нюанси в този случай.

Да в момента поведението и е нетърпимо,но всичко е предизвикано от силни чувства.Мисля,че най-много я вбеси това,че се опита да я изгини от къщата,да я отстрани не само от неговия живот,но и от този на чичо му.Защото,според Бехлюл тя не е достойна жена за добрия Аднан.А той достоен племенник ли е?Но в край на сметка,кой е той,че да решава това,като има също толкова вина колкото и тя.Мисля,че това я озлоби най-много.Откакто се върна в къщата ние вече виждаме другата страна на Бихтер.

# 209
  rubiq-подкрепям изцяло всичко написано от теб   bouquet  Някой,който гледа и под повърхността на всичко представено  Peace
   Lady T    bouquet

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 15:45 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт