Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 493
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Ами да пак една кръв ще са пък и нали затова е семейството всеки да помага с каквото може. Бехлюл с това може с това помага човека

Joy Joy :35:Tочно така всеки според потребностите и възможностите си...

# 181
Ами така е  един осигурява финансовата потребност  другия друга потребности така . Важното е да са доволни  Slawena Tzarina  bouquet

# 182
  bouquet  bouquet

Замислих се Бихтер какви потребности задоволява,освен чисто физиологични /на младоста има в предвид не на WC/ Peace

# 183
 Аааа не тя е дама на първо място трябва да се задоволят нейните потребности  и на майчето . Самото и присъствие в къщата трябва да се смята за привилегия от останалите

# 184
  bouquet  bouquet

Замислих се Бихтер какви потребности задоволява,освен чисто физиологични /на младоста има в предвид не на WC/ Peace

да и на WC -то  Joy Joy Joy
Е как, кой с майка й ще плете интриги?

# 185
 Сега се сетих той Бехлюл вярно е глупав  / да не се засегне някой/ не трябваше да се занимава изобщо с Бихтер, трябваше  да ощастливи Фирдевс . Тогава тя щеше да е най доволна  - единия дава парите другия ......  и може би нямаше да върши глупости

# 186
 Поведението му след тази раздяла-скандала в хотела я дразни,демонстрациите му,обидите,вменяването на вина.Вие това за нормален начин за раздяла ли го имате? И като капак-обиден имейл,че съжалява за всичко,което й е казвал,да,ще го накара да съжалява тепърва,каквото повикало,такова се обадило.Тя не действа ей така,седи си и я тряснала музата-има си причина и това са действията,думите и обидите на Бех-това защо се забравя и не се забелязва?
   Въобще ми прави впечатление,че всички са много снизходителни към неговите постъпки и грешки,към обидите и лъжите му,защо така? Защото има невроятни сини очи,предполагам  smile3506
Подкрепям те напълно. За всичките ти постове. Госпожици просто не разбират за какво става дума - той съсипа бракът и, накара я да убие детето си, което тя искаше с цялата си душа, защото е мизерник и пълен мухльо. Много жал, обаче, че тя е лабилна дотолкова, че да посегне на живота си, но след като убива детето си, губи любовта си и вярата в близките хора, вече изглежда нищо не можеше да я спаси от фатален край. Да, сприхава е, но не заслужаваше такава подлост от Бехлюл, за съжаление така до край и не разбра, че той е пълна нула и не струва. Не я оправдавам, но я разбирам. Между другото, доколкото гледам, в Турция изневяра в брака е все още е много голямо морално престъпление, и Бихтер прекрасно го разбира, така че, това че се отдаде на Бехлюл и изневери на съпруга си и тежи много, и жертвата и и това, че морално е пропаднала жена я тормози не по-малко от това, че е захвърлена от същия.

# 187
Съобщение в турската преса от днес :”Вчера  госпожа Бихтер Зиягил роди син.Племеникът и Бехлюл Хазнедар направи следото изявление за пресата –Всяка прилика с реални лица е абсолютно случайна!”

Аднан към Бихтер:
-Скъпа ,какво прави Бехлюл под леглото?
-А затова нищо незнам мили...но ако знаеш какво прави на леглото...

# 188
..... така че, това че се отдаде на Бехлюл и изневери на съпруга си и тежи много, и жертвата и и това, че морално е пропаднала жена я тормози не по-малко от това, че е захвърлена от същия.
Дали пък се тормози чак толкова много или гледа да разкара всеки, който би могъл да е някаква потенциална заплаха за нея с дадена информация?
Ако нейната изневяра й тежи, отдавна би следвало да промени цялото си отношение към мъжа си и към децата му. А тя, напротив, от серия на серия, става още по-злобна, отъстителна и проклета.

# 189
tzarina , подкрепям те напълно. Hug

# 190
Целият този спор е безсмислен. И Бихтер и Бехлюл са виновни и трябва да си понесат наказанието. Това е мотивът за този финал и на романа, и на сериала.
Така е, и двамата са еднакво виновни. Но в различни аспекти.
Бихтер - нагла до безумие. Наистина колкото пъти Бехлюл я отхвърляше, тя отново и отново го провокираше и се навираше в ръцете му и в живота му.
Бехлюл - с това, че за мъж на тези години един път не каза рязко ,,край,,. Страхлив, отстъпчив, нечестен понякога....Имаше хиляди възможности да сложи тотален край на това безумие, но винаги отстъпваше пред Бихтер и ,,набезите й,, към него.

Не мисля така.До колкото си спомням той я целуна първи.От там тръгна всичко.Бихтер никога нямаше да направи първата крачка.Тогава беше различна,много по-горделива и самоуверена.С тази целувка започна всичко.Значи Бихтер била лицемерна,долна и незнам си още каква,а той какъв е?Като толкова обича чичо си,защо трагна да се занимава с жена му.После жал му било за чичо,между тях всичко трябвало да свърши,било какво било.Защо не помисли по-рано за последствията като толкова държи на семейството си.Неможе хем вълка сит,хем агнето цяло.Ако Бихтер е лицемерена,той е 10 пъти повече.Бихтер е изменила на съпруга си,но тя е преценила,че няма какво да губи,сама го каза.А той,неможа да предцени,че рано или късно всичко ще се разбере,и това ще му коства много,че ще нарани много семейството си,абсолютно всички.А за капак на всичко тръгнал да се жени и за дъщерята на чичо си. ooooh! Реши да се прави на светец,на много влюбен,за да може да компенсира вината си.Да,ама така не става.Той трябващв да изчезне от живота на всички,а не да гони Бихтер.КОй е той да казва да не се връща,че му нарушавала спокойствието.Била лъгала чичо му,за когото много му било жал.А той не го лъже и него и Нихал(за която много ми е жал,също).Но така е като Бихтер лъже и маже заради него,за да не се разбере.Но той и това не отцени.Ако бях на нейно място досега да бях изплюла камачето,да видим тогава как ще се перчи плейбоя.Но тя така и не събра сили да го направи,защото толкова го обича,че не би му го причинила,а и се страхува да не го загуби.Толкова много се страхува,че се превърна в друга жена,заслепена до умопомрачение.
Мисля,че Бехлюл накаря остава най-нещастен.загубил всичките си любими хора.
Бихтер може и да умира,но поне душата и се успокоява.Всичко останали,надявам се,рано или късно превъзмогват случилото се.

# 191
 Не мисля че на Бихтер и тежи изневярата не и пука даже. Ако беше така нямаше непрекъснато да повтаря че ще разкаже всичко и че тя няма какво да губи

# 192
Предложение за брак:

Бехлюл към Нихал

Б- Скъпа, ще се ожениш ли за мен?
Н- Да!
 Тишина…
Н-Ззащо замълча,Бехлюл?
Б - Вече казах повече, отколкото трябваше…

Нихал към Бехлюл

Н- Скъпи, искаш ли да се оженим? След като се оженим, ще споделям с теб всички тревоги и грижи…
Б - Ама аз нямам тревоги и грижи?
Н - Е, аз нали за това казвам - "след като се оженим"…

# 193
Спят си с Аднанчо, но друго не правят Joy

Аднан мерак чок,чок,но Бихтер ищах към него йок...Гледай ако е някой друг и мерак и ищах,чак байгъм да и стане smile3506

Ами да пак една кръв ще са пък и нали затова е семейството всеки да помага с каквото може. Бехлюл с това може с това помага човека  

smile3532 smile3532 smile3532

di_ni,  Hug

SlawenaJoy Joy Joy

# 194
Славенче, от къде ги измисляш? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт