Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 439
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
От целият епизод снощи в главата ми остана само отношението на Аднан към децата. Той е уникален т..нар. Как можа да постъпи така с Бюлент? Детето от дни показва, че нещо го тормози и когато най - накрая си каза, беше отхвърлен от баща си. После ще изнася лекции на Нихал, че бързала и не мислела.  ooooh! Глупак. Ако ще и да не им вярва, но защо им се кара? По отношение на двамата...Аднан има много да им се извинява. Как само постъпи с момчето си  ooooh! Заслужава Бихтер. Само защото заради една жена си пренебрегна децата.
Снощи Седеф за пореден път доказа, че е свестен човек. Дори и повече.
Лично на мен ми хареса как Нихал се изправи срещу Бихтер. Но пък това се дължи на думите и сълзите на Бюлент.
Имаше и една безценна физиономия  hahaha Когато Аднан попита "Какво имате да делите?".....А познайте чия беше?

# 421
# 422
Sesana  smile3521 Този момент,този!  newsm10 Беше много показателен! И аз за него си мислех,че има какво да му се обсъди,но днес няма да мога да съм с вас! Желая ви хубав съботен ден и да не пишете много,че вчера едвам ви прочетах!   bouquet

# 423
О
Имаше и една безценна физиономия  hahaha Когато Аднан попита "Какво имате да делите?".....А познайте чия беше?

Май физиономията беше на моя син.Така се опули и каза-Ха познай от втория път. Mr. Green

# 424
Благодаря за милите пожелания!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 425
Slawena , Честит Рожден ден ! Бъди здрава и много щастлива ! И запази винаги свежото си чувство за хумор ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 426
Силните чувства за мен са като  старо,отлежало вино-разстърсващи !

Peace И не е вярно , че не може да ги запазиш за дълго и не са подходящи за семейство и огнище . Пренесла съм ги в дома си , в семейното огнище и ложе и вече бая време ме държат будна и жива и жадна ! Crazy

# 427
За мен всичко между Бехлюл и Бихтер е само и единствено страст. Ако я обичаше, нямаше да й причинява това, което сега преживява... ако я обичаше, и той нямяше да се измъчва... ако я обичаше, нямаше да я остави да се самоубие... но явно чувствата му не са били такива...

# 428
 Не знам дали е било само страст но според мене това вече не може да се нарече и любов. Пък и незнам как може да се обича същество като Бихтер/ такава каквато е сега/. Колкото и да обичаш  не може да ти е , безразлично това което прави още повече че виждаш че за да заболи теб тя наранява хората на които държиш

# 429
Бихтер никога не е била лесна за обичане , от когото и да е !  Peace Тя е жена , която знае какво иска , която има смелостта да не чака нещата да и се случат , а да ги случва , жена , която предприема действия , за да постигне целите си . Жена , която е готова на всичко за любовта си , определено не е лесна работа , особено за по- слабохарактерните мъже , каквито са и Бехлюл и Аднан!

Момичета , знаете ли на мястото на Стъклен дом , какво ще дават ? Дали пак няма да се радваме на нашето филмче ?

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 12:30 от gospojata

# 430

-  Господин Аднан,Госпожо Бихтер,  Честито! Ще ставате родители!
Аднан:
- Но, докторе, това е невъзможно. Аз толкова внимавах.

Докторът го потупва съчувствено по рамото:

- Това е като движението по пътищата - вие може да внимавате, ама другите не внимават.

# 431
Slawena нямаш умора душко  bouquet
Като теб едно човече е избрало да се роди днес-ще се казва Иван.
Дано има и твоето чувство за хумор.

# 432
Slawena нямаш умора душко  bouquet
Като теб едно човече е избрало да се роди днес-ще се казва Иван.
Дано има и твоето чувство за хумор.

джоджо,пожелавам на този малък Иван да има много усмивки в живота... Hug

# 433
Бихтер никога не е била лесна за обичане , от когото и да е !  Peace Тя е жена , която знае какво иска , която има смелостта да не чака нещата да и се случат , а да ги случва , жена , която предприема действия , за да постигне целите си . Жена , която е готова на всичко за любовта си , определено не е лесна работа , особено за по- слабохарактерните мъже , каквито са и Бехлюл и Аднан!

Кои точно неща случва Бихтер?

Лъжите си към Аднан, лицемерието си към Бюлент и Нихал, арогантноста си към хората, които и оправят леглото и и перат бельото, презрението си към Мадмоазел, която най-малкото е нива над нея като интелект и отдаденост към хората, които обича.

Какво точно иска Бихтер?

Иска състоянието на мъжа си и всичко , което то и носи/ когато тръгна към летището с Бехлюл взе парите на Аднан/; иска децата му да не и пречат и да няма ангажименти със собствени такива; иска да не контактува с по-интелигентни от нея хора, защото те разгадават ходовете и; иска един мъж, който вече не я иска; иска светът да се върти около жалката и любов, която се превръща в обсебеност; иска целия свят да е нещастен, за може тя да е щастлива.

На какво е готова за да постигне целта- то се вижда и няма нужда от коментар.
И преди писах, че никоя любов, колкото и голяма да е тя , не може да причинява подобни неща на най-близките ти хора.

# 434
 Slawena ,  newsm51! Правиш денят ми забавен !  Hug
А , къде отидоха последните вицове ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт