Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 439
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
За първи път виждам тази актриса , много е хубава , харесва ми ! С Къванч ще бъдет хубава двойка на екрана , според мен ! Peace

# 586
Джемиле в новия сериал с участието на Селчук Йонтем(Аднан) и Седеф Авджъ (Менекше от "Двама завинаги")

http://www.iimmgg.com/image/d4fa7dacf273bb52b2ab92b718f47360

# 587
  • Stuck in a moment
Не зная колко е вярно но и тази дама се споменава да играе с Къванч Bade Ýþçil Доколкото знам играе в сериала Езел

http://www.emoturkey.com/f50/bade-iscil-161408.html?langid=1
Оооо, много е красива...Тц,тц,тц  Wink

# 588
Пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища , дами !  bouquet

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 23:29 от gospojata

# 589
  • Пловдив

Добро утро и спорна седмица...

# 590
Добро утро дами и спорна седмица...

# 591
Добро утро!   bouquet
Да се изкажа и аз за миналата серия......  Wink Бихтер се държа много непочтено-с Нихал , с Бюлент, с Аднан-извърта нещата както на нея и е угодно.Голямата грешка на нея и на майка и е ,че съвсем се самозабравиха и твърде много подцениха хората-вече не се и стараят да се прикриват, та даже и Бюлент разбра за игрите им.......  Sick
Бехлюл ми направи впечатление, че буквално се "вкопчва" в Нихал.........  Rolling Eyes Съвсем не му харесва това , което вижда в Бихтер.Нихал обаче също не може да му даде това, което иска-няма пълно щастие..........  Mr. Green
Седеф ми хареса-интелигентна млада дама-веднага се разбраха с Нихал...........  Peace
Бюлент ме изкефи как каза всичко в очите на "мама".В случая симпатизирах на него и Нихал........  Flutter А Бих веднага подви опашка и буквално се скри зад гърба на Аднан........  Whistling       
Сега изчезвам, че чакам цяла армия от ученици ..........   ooooh! ooooh!  Crazy Дано мине добре!  Praynig

# 592
Добро утро.  bouquet

Тази седмица, от понеделник до петък, ще има по една серия на ЗП. Wink

Хубав ден! Hug

# 593
Добро утро!

Тази вечер в епизода:

Епизод 143
Нихал разбира целта на Бихтер и Фирдевс – да разделят нея и Бехлюл. Бюлент се извинява за поведението си към Бихтер. Фирдевс се държи грубо с Катя след неуспеха на плана им, Катя я заплашва, че ще я издаде, ако я уволни от работа. Несрин прави опит да й помогне, но Катя я отпраща ядосано.

# 594
Добро утро!  Hug Най-после ще започнат да дават филма цяла седмица!  Hug Ама ако си върнат и понеделниците по 2,ще го изгледаме по-бързо!  Praynig

# 595
  • БГ
Гюнайдън ,дами! Hug

Ей , тази Бааде - голяма красавица!
Този нашичкия красавец е направо с късмет,пак ще облизва устни , а на нас ще ни текат лигите,ако го гледаме! hahaha hahaha hahaha

Я какво хубаво кафенце ни е сервирала Мариана51 - благодарим Hug, ама защо се отказа да пише - не знам!

# 596
  • БГ
Колкото по наближава краят на сериала,толкова повече  се пробужда съжалението ми към Бихтер.
Тя е толкова отчаяна,толкова наранена,че направо ми къса сърцето.
Велика е скръбта й  за неизживяната си любов,за отхвърлянето й,за пренебрегването й заради едно момиче,в което нейният любим,който я обича,в това няма съмнение,ще се обвърже в необходим брак.Любовта на живота й се оказа един млад,красив,но много комплексиран мъж.
И какво са имали двама в детството си.Бихтер расте в разбито семейство,в лъжи и изневери от страна на майка си,а Бехлюл е кръгъл сирак,винаги е чувствал липсата на семейство,независимо от грижите на Аднан.Вероятно затова тя иска да се разведе с мъжа си,за да не постъпи като Фирдевс,но не намира подкрепа в никого и спира по средата на пътя.
А Бехлюл е разкъсван от угризения,че ще причини ужасен срам и болка на семейството,което го е спасило от съдбата на изоставените в сиропиталища деца!
Много трагични събди, много грешни решения! Ситуации без верен ход, общество,което на 100% не приема подобна любов или връзка!

# 597

Много трагични събди, много грешни решения! Ситуации без верен ход, общество,което на 100% не приема подобна любов или връзка!

newsm10

# 598
Никога не съм крила,че до този момент никак не харесвам Бихтер,но сега съвсем ми падна в очите.Не направи никакво усилие да се сближи с децата на Аднан,все пак знаеше че той е вдовец с две деца за които някой трабва да се грижи и да успее да ги предразположи към себе си,но надделя целта и да се възползва от парите на Аднан,а той горкият старец не може и до сега да разбере,че по-ценностно от децата няма.Любовта му към младата му съпруга го заслепи и не пожела да вникне в същността на нещата,които стават в неговият дом.Особенно в последната серия Бихтер се държа повече от нахално,скри се зад гърба на Аднан и чакаше като хиена какво ще се случи.Този театър който разиграват с майка и е повече от налудничав и нахален.Ами разбери бе момиче,вече не те обичат...вземи се в ръце и остави любовта на Бехлюл и Нихал да се развие по своят път,защо падаш толкова ниско и подло...само заради  един мъж...едва ли това си струва.Бюлент миличкият толкова много страда поради липса на майка,в един момент намери такава в лицето на Бихтер и изведнъж остана тотално разочарован от единственият човек,който това дете обичаше като такава.За мен една любов не може да се поставя над всичко,има и по-стойностни неща в този живот.Не може непрекъснато да обиждаш и да нараняваш хората около себе си и в един момент искаш всички тези хора да те обичат и да те уважават....и то за какво че ги предаваш във всеки един момент....едва ли и до края на филма ще ми стане симпатична защото с бясна скорост се движи по наклонената линия и става все по агресивна,досадна,гадна и нахална...и това ако е любов здраве му кажи.....

# 599
Добър ден , дами !  bouquet Пожелавам ви спорна и усмихната седмица !

di_ni ,   bouquet много хубав пост ! Peace Наистина няма правилно решение и верен изход от тази ситуация !

Slawena ,  Heart Eyes благодаря за резюмето - ориентира ме , че аз тази вечер ще пропусна епизода !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт