Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 362
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • plovdiv
72 или 73 оригинална серия мисля

# 661
Хората с високо равнище на лично овладяване не могат да си позволят да избират между разума и интуицията или между главата и сърцето, защото не биха избрали да се ограничават до ходенето с един крак или гледането с едно око.

# 662
Аз страдам

Аз страдам. и в самозабвението на труда,
и в самозараждането на покоя-на битието в зноя,
на извънсветовни блянове в студа-
кога летя, когато падам,
аз страдам.

издигам ли се- дигам се, под мен
по-страшна бездната да зине;
литна ли стремглав надоле устремен,
душа копней на светло да почине.
И винаги напред, и всякога надиря...
аз вечно диря.

И страдам. аз презрях
радостите на живота. Страдам
в доброто ясно- в тъмен грях
когато падам,
аз страдам.

И търся. И в страдание живот се изхаби,
да търся- все страданието, може би.

Яворов

# 663
  • БГ
Ама вие сега какво искате , а ? Да ни "закопчаят" темата ли?Тогава ще мирясате май?
Като толкова искате да си разменяте "любезности" - пишете си ги на лични!

Не мога да разбера някои дами - вие какво - нямате ли срам и чувство за мярка,пак ли трябва да ни мъмрят като малки деца - айде стига вече!

Айде пийнете по един чай за освежаване-сервиза е на Фирдифлюшка Сплетникова hahaha

А ние ще сме на по-народен вариант

Да ви е сладко!

# 664
di_ni ,   bouquetотново съм съгласна с теб !( особено в часта за Бехлюл  Embarassed )
Аз скоро пак казах , че парите никога не са били мотив и за двамата , според мен ! Peace

charovnica , Heart Eyes благодаря ти ! Хайде , от мен нещо разхладително ! Wink

# 665
Аз страдам

Аз страдам. и в самозабвението на труда,
и в самозараждането на покоя-на битието в зноя,
на извънсветовни блянове в студа-
кога летя, когато падам,
аз страдам.

издигам ли се- дигам се, под мен
по-страшна бездната да зине;
литна ли стремглав надоле устремен,
душа копней на светло да почине.
И винаги напред, и всякога надиря...
аз вечно диря.

И страдам. аз презрях
радостите на живота. Страдам
в доброто ясно- в тъмен грях
когато падам,
аз страдам.

И търся. И в страдание живот се изхаби,
да търся- все страданието, може би.

Яворов

newsm51! Точно в десятката , както винаги ! Hug

# 666
ди-ни-права си!Истината боли, пък който го боли може да беснее на воля..........  Tired

Славена- мерси за чудната лирика........   bouquet  Чак ме е срам, че с течение на годините улисани в други занимания, човек забравя да си припомни какви страхотни класици имаме........   bouquet

# 667
  • БГ
Май голям номер са ни направили продуцентите с определянето на Къванч  за ролята на Бехлюл.
Така ни въздейства актьора,че ако прегледаме темите ще видим,че към него проявяваме много по-голяма снизходителност,отколкото заслужава.
Пред синеокият му поглед и насълзените очета омеква клавиатурата ми,че чак и други части от тялото ми стават по-гостоприемни.
А иначе Бехчо си е въздухар от класа, с него може да е приятно в клуба,на яхтата,на пикник с барбекю,разходките с кон са супер,но..... само толкова.- цуни-гуни и айде кой от къде е!
Усети ли да го стягат презрамките от обвързването и ..Бехлюл изчезва.
И с двата си годежа – с Елиф и Нихал – той търсеше начин да прекрати връзката си с Бихтер,търсеше спасение в чужди обятия,но не успя с тези си мисии.Смяташе,че като е с друга жена Бихтер ще го намрази и така ще се отдалечи от него,ще спаси брака си,но както много пъти съм казвала има една дама,капризна и своенравна – Съдбата,тя е отредила друго,уви....

# 668
Хората с високо равнище на лично овладяване не могат да си позволят да избират между разума и интуицията или между главата и сърцето, защото не биха избрали да се ограничават до ходенето с един крак или гледането с едно око.

Страхотна мисъл

Последователите на строгата партийна линия ........
 hahahaБихтер обича,Бихтер страда...и всичко и е позволено #Crazy и простено #Crazy........
станаха нервни,защото Бихтер/сценаристите/ не оставя и сламки за да се хванат
 в потвърждение на измисления си различен от оригиналния  сюжет  ........

# 669

Така ни въздейства актьора,че ако прегледаме темите ще видим,че към него проявяваме много по-голяма снизходителност,отколкото заслужава.
Пред синеокият му поглед и насълзените очета омеква клавиатурата ми,че чак и други части от тялото ми стават по-гостоприемни.

Wink Joy Joy Joy Joy

di-ni и калвиатура е в ж.род как няма да омекне

# 670
  • БГ

Wink Joy Joy Joy Joy

di-ni и калвиатура е в ж.род как няма да омекне

Та дори чак влажнее Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 671
.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm10

Пощата ти е пълна !

# 672
ди-ни-с тези писания /точни, обаче/ , много рискуваш да станеш "фенка"........... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 673
ди-ни-с тези писания /точни, обаче/ , много рискуваш да станеш "фенка"........... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

От тия , с партийните книжки ! Twisted Evil

# 674
  Ако не беше Къванч кой знае колко плюене щеше да отнесе героят му,който си има поне 1001 кусура  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт