Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 371
  • 732
  •   2
Отговори
# 645
Със сигурност всеки е попадал в сложни ситуации, които са изпитание за ума и за чувствата.......  Rolling Eyes Имало е красиви думи, неспазени обещания. Но с единия крак, човек винаги трябва да е стъпил на земята.Това ще го предпази, това е своеобразен "инстинкт за самосъхранение". Лично мене, това ме е предпазвало да действам като Бихтер.Защото само децата си заслужават безкрайните жертви, но не и някой мъж-пък бил той и Бехлюл...........  Peace

# 646
Да съм искала Вашето мнение по въпроса?Май се изказахте неподготвена!!! Peace

Както и ние не сме искали вашето-колко "сложна" натура сте........   Tired

"Човек името си мени, но нрава-никога........"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 647
Със сигурност всеки е попадал в сложни ситуации, които са изпитание за ума и за чувствата.......  Rolling Eyes Имало е красиви думи, неспазени обещания. Но с единия крак, човек винаги трябва да е стъпил на земята.Това ще го предпази, това е своеобразен "инстинкт за самосъхранение". Лично мене, това ме е предпазвало да действам като Бихтер.Защото само децата си заслужават безкрайните жертви, но не и някой мъж-пък бил той и Бехлюл...........  Peace
  Съгласна съм с теб  Peace

# 648
Момичета, трябва ли да си припомняме неща стари, колкото света?
Когато сърцето командва парада - разумът е в дългосрочна отпуска!
Какъв разум търсим от една отчаяна жена,а?
Как да мисли за това какво причинява на другите,като неистово се стреми да си възвърне Бехлюл.
За нея Бех е целият свят - всичко,което иска е да се обичат!

Не мисля,че Бехлюл е спрял да обича Бихтер!За него тя все още е голяма тръпка!Убедена съм в това!
Да,той и каза,че слагат край,но този край бе сложен заради обстоятелствата около разкриването на любовната им авантюра и застрашителния скандал,който ще последва.
Бихтер знае и усеща,че Бехлюл е принуден да бъде с Нихал.

Да, грозни са постъпките на Фирдевс и Бихтер,но пак огромната болка от отхвърлянето на любовта й я кара за първи път тя да моли майка си за помощ.

Ама защо ме е обхванало такова минорно настроение,направо си чудя на акъла-нали уж е филм?

Бехлюл никога не показа ,че обича Бихтер.
Те имаха само авантюра ,а не връзка точно ,защото влюбването и страстта им не прерасна в обич.
Бехлюл имаше  и още ще има избор дали да е с Нихал или не .
 Той взе решение заради Нихал и обичта си към нея ,а по-късно се и влюби в жената Нихал.
Бихтер не е изоставена защото е чинка ,а защото
 Бехлюл ВИДЯ /това ,което и всички ние/същността и-достойна дъщеря на Фердефс

# 649
biskit , така е , принципно си права ! Но има и ситуации , в които човек не намира сили да се бори , не намира и смисъл и това включва програмата си за самоунищожение ! Затова и отказвам да приема , че Бихтер се е превърнала в себичната ,мразеща и гневна жена , която виждаме напоследък . Дълбоко в себе си , аз мисля , тя е много , много ранима и краят , който избра за себе си , го показва красноречиво . Това е моето мнение. Peace

# 650
 Един младеж потропал на вратата на един мъдрец и като го видял, попитал:
- Вярно ли е, че можеш да четеш в душите на хората?
- Само в ония, в които пише нещо. - отвърнал мъдрецът.

# 651
Здравейте мили дами! Позволявам си да вляза в темата, защото имам малко свободно време, пък и когато човек чете коментари за филми, му се иска да изкаже и своето мнение. Ще се опитам да го систематизирам, и се извинявам, ако някой вече е заявил такава позиция и отношение към героите.
Когато видя младо, хубаво момиче, което се жени за някой, който може да и бъде баща, веднага се замислям за причините. Най-важна от всички е "пари" и в никакъм случай не е  "любов". Когато някой се жени по сметка, трябва да е готов да понесе всички последствия, произтичащи от това последици. Става въпрос за Бихтер в този конкретен случай. За мен тя е използвачка, при това невъзпитана, нагла, подла и арогантна. Колкото и силна да е любовта й към Бехлюл, тя няма право на тази любов, защото сама е избрала брака си, никой не я омъжил насила. Ако иска любов, да се разведе, да се откаже от всички облаги на този брак и тогава може да обича когото си иска.
Съпругът и е дал дом, пари и положение в обществото. Той не заслужава да бъде лъган и манипулиран. Моля тези, които харесват поведението на Бихтер и самата нея като героиня, не ме убиват с камъни!
Ще продължа след малко, че мнението ми заприлича на длъжностна характеристика.

# 652
Госпожата- няма такъв сладур като теб!  Hug  Heart Eyes

Знаеш ли-права си!На нея явно не и харесва това в което се превръща и предпочита да не тормози повече останалите.......Иска да се спаси от нещо невъзможно, но и да спаси другите от себе си............  Sad

# 653
  Нещо сладко за душата

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 15:14 от charovnica

# 654
[quote author=biskit link=topic=589211.msg18964049#msg18964049 date=1307966612

Знаеш ли-права си!На нея явно не и харесва това в което се превръща и предпочита да не тормози повече останалите.......Иска да се спаси от нещо невъзможно, но и да спаси другите от себе си............  Sad
[/quote]

Много хубаво си го казала ! Няма какво да добавя ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 655
довечера коя оригинална серия ще гледаме?

Просто вие сте толкова задълбочени в краниците,че когато някой пита нещо никой не отговаря...

# 656
довечера коя оригинална серия ще гледаме?

Просто вие сте толкова задълбочени в краниците,че когато някой пита нещо никой не отговаря...
Извинявай , видях , но не знам коя е оригиналната серия. Българска е 143 ! Peace

# 657
Един младеж потропал на вратата на един мъдрец и като го видял, попитал:
- Вярно ли е, че можеш да четеш в душите на хората?
- Само в ония, в които пише нещо. - отвърнал мъдрецът.

newsm10

# 658
  • БГ
Бихтер е в безизходица, и да - прави сте - тя включи програмата си за самоунищожение,защото просто няма и не вижда друг път пред себе си.
Не ми се искаше да се връщам назад във филма,но не мога да отмина мнението,че се е оженила за Аднан "за пари".Друга беше мотивацията й - спомнете си да не пиша много.
Все ми се струва,че тя сякаш търсеше идеалният мъж - спокоен,уверен,стабилен като Аднан,мъж,който винаги е готов да те закриля и да се грижи за семейството и нежен,обичлив и млад като Бехлюл ( ах,този палавник,защо ли съм готова да му прощавам всичко newsm78).

Вярно е ,че посмекчих малко отношението си към Бихтер,но  при мен винаги е така - на 100% съм на страната на страдащите,независимо от причините довели до това страдание.

# 659
Да съм искала Вашето мнение по въпроса?Май се изказахте неподготвена!!! Peace

Както и ние не сме искали вашето-колко "сложна" натура сте........   Tired

"Човек името си мени, но нрава-никога........"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт