Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 380
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Да всички сме в джаза и става вече опасно ooooh!,никой на никого не е фен просто всеки има право на глас и на мнение защо пък вие не го разбрахте....никой не ви пречи да симпатизирате на Бихтер но стига вече....кой с какво ви е опонирал...единствено Силвия Мария отвреме навреме се опитва да влезне в час..но може пък накрая и да излезе доста права в някои неща.Ами престанете да се обиждате като селски махленки...нека всеки си пише спокойно и не нагнетявайте допълнително темата нито пък форума....кому е нужно всичко това.... Thinking Thinking Thinking

# 616
 biskit ,   bouquet Hug!

Аз пък някак си , не свързвам умението или неумението на една жена да се издържа сама , за наличие на класа . За мен класата има друго измерение и форма - излъчване , речник , поведение , стил ... В Седеф "класа " не видях  , видях една жена , която не спря да флиртува и провокира бившето си гадже , за да се убеди дали случайно не са останали чувства към нея .Дори , когато Бехлюл и каза , че е сгоден , опитите и не престанаха .Даже не успя да прикрие разочарованието си накрая - "само това ли ? " - не знам какво точно очакваше !

Някъде назад прочетох , че любовта не била най- важното нещо в живота , имало и по- стойностни неща ! За мен любовта е едно от най- ценните неща в живота и едно от най - ценените ! Peace

emanyela20 , това със "селските махленки " е грубо и грозно , още повече за човек с пртенции за спокойно и ненагнетяващо писане . Може би е редно ти да коригираш поста  и изказването си .

# 617
Айдееее, пак сме в джаза - с "фенките" и тем подобни глупости...........  Tired    Sick Някои не разбират от дума и това е!  Crossing Arms
[/quote]

Всички ли трябва да напуснем този форум?Стига вече с тези обиди това означава че ние пишем само глупости а вие сте от умни по-умни....хайде моля ви се стегнете се малко...този форум не е създаден само за вас..... Peace ooooh! #Crazyили пък греша...колко хора вече изгонихте ,още ли искате да напускат форума само заради различното мнение от вашето .... епа нема да стане..сори такова е положението ..... ще се опитате да ни търпите и нас както ние понасяме вашите обиди... Stop

# 618
gospojata, в Бихтер виждаш ли класа?

# 619
  Кое стана неясно,Силвия,че си писала с удебелени и оцветени букви? Някои считат "глупости" за обидно,а "селски махленки" да не би да е поздрав?
  Колко хора,напуснаха и то заради кого и защо  за никого не е тайна,да се обвиняват другите в това,е меко казано нелепо.

# 620
gospojata, в Бихтер виждаш ли класа?
Не !

# 621

А между Седеф и Бихтер коя би избрала?

# 622
  Добре де,някои не виждат класа в Седеф-това повод за драма ли е,всеки си има виждане.Много тук не харесват Бихтер-какво, назидателно ли да се държим с тях? Успокойте се малко, това е само филм,всичко  подлежи на тълкуване-включително и фактите,така че няма как всички единодушно да обявим Седеф за жена от класа.
  Правят се забележки за налагане на мнението,но за жалост това не  е привилегия на някои отделни потребители,а на повечето пишещи тук.Повече толерантност,моля  Peace

# 623
 emanyela20 , мисля , че ме разбра добре , никого не съм обидила или пък изгонила , но и моето търпение си има граници. Не мисля , че изказването ти беше коректно , затова и помолих да го корегираш !Тук няма селски махленки , никъде не е правена квалификация за умни и глупави , това са твои интерпретации.  С риск да затворят темата , ще докладвам на модератор , зщото аз обиди не търпя , а камо ли някой да ми крещи и да ми сочи с пръст !

# 624
довечера коя оригинална серия ще гледаме?

# 625
Sylvia_ , трудно ми  е да направя сравнение между двете . Аз Седеф не я познавам , не мога да придобия представа от епизодичната и поява.
Коя да избера между тях , но за какво ?

# 626
Sylvia_ , трудно ми  е да направя сравнение между двете . Аз Седеф не я познавам , не мога да придобия представа от епизодичната и поява.
Коя да избера между тях , но за какво ?

Вярно е, че Седеф не са я давали, но първото впечатление говори много, понякога ти казва всичко, което искаш да разбереш за един човек. На мен, още от началото Седеф ми се стори симпатична, но колкото и да не са давали образа й, определено ми хареса повече от Бихтер - като държание, като телосложение, дори като визия...

# 627

Вярно е, че Седеф не са я давали, но първото впечатление говори много, понякога ти казва всичко, което искаш да разбереш за един човек. На мен, още от началото Седеф ми се стори симпатична, но колкото и да не са давали образа й, определено ми хареса повече от Бихтер - като държание, като телосложение, дори като визия...

Ами аз вече споделих , че първо като визия не ми хареса , Нихал е много по- хубава ! След като изгледах и серията , не ми хареса и като поведение , вече обясних защо ! Peace
А , ако правим сравнение на база настоящия образ и поведение на Бихтер , не мисля , че ще е коректно . Peace

# 628
emanyela20 , мисля , че ме разбра добре , никого не съм обидила или пък изгонила , но и моето търпение си има граници. Не мисля , че изказването ти беше коректно , затова и помолих да го корегираш !Тук няма селски махленки , никъде не е правена квалификация за умни и глупави , това са твои интерпретации.  С риск да затворят темата , ще докладвам на модератор , зщото аз обиди не търпя , а камо ли някой да ми крещи и да ми сочи с пръст !
Къде успяхте г-жо да видите че Ви соча с пръст и че Ви крещя точно на Вас,ако сте се разпознали някъде това си е Ваше мнение.Моля не ми говорите на ти защото никак не Ви познавам и не желая също да ме обиждат  непознати  и да се обръщат към мен на ти.

# 629

Ами аз вече споделих , че първо като визия не ми хареса , Нихал е много по- хубава ! След като изгледах и серията , не ми хареса и като поведение , вече обясних защо ! Peace
А , ако правим сравнение на база настоящия образ и поведение на Бихтер , не мисля , че ще е коректно . Peace

За мен Бихтер изобщо не се е променила, тя и в началото си беше такава - завистлива, наперена, самоуверена, лукава... просто постигаше всичко "с лекота" и затова някои не забелязаха истинската й същност още в началото. Тя не може изведнъж да стане такава, каквато е сега - просто винаги е била такава...

Общи условия

Активация на акаунт