Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 28 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Stuck in a moment
Мнооого му е слаб ангела на Бехлюл...Как зяпна на Седеф бенката...А преди в деколтето на Бихтер.Пфффф, мъже...

# 31
леле Бехлюл попадна в капана на Фифето ами сега

# 32
  • Stuck in a moment
Ми попадна, защо ли. Защото не може да казва не...само мрън-мрън по телефона, еми добре, да се срещнем. Като трябва да се решава омеква. Те така го накараха да се ожени за Нихал, не можа да каже не.

# 33
Е такъв загубен и заблуден човек като Аднан, само в някой сериал може да съществува ooooh!
Цяла корпорация ръководи, а не може да се усети какво се случва под носа му и че две кикимори го разиграват като марионетка.

# 34
Бихтер пак типично в нейн стил прехвърли вината и обвини друг за да прикрие собствените си постъпки . Този път Дениз го отнесе  а Аднан е не този човек не подлага на съмнение една нейна дума. А за Бехлюл сега не ми се мисли какво го чака . Не му стига ревноста и преследването на Бихтер ами сега и Нихал ще го погне.Голям късметлия Joy

# 35
Здравейте. Нямам думи за серията. Образите стават все по-многопластови. Не искам да изпадам в подробности, но само едно искам да кажа. Дано Господ пази мен и семейството ми от среща и запознанство, с усойници като двете най-зловещи персони във филма.

# 36
Бихтер и Фирдевс са отвратителни,направо не намирам думи толкова съм ядосана от подлите им постъпки Sick.За Бехлюл не знам какво да кажа,не го разбирам:коя обича,иска ли въобще да се жени,какви са чувствата му към Бихтер,Седеф,Нихал?Съжалявам Бюлент,но не мисля,че е добре да продължава да си мълчи.Вярно,че е само едно дете,но нали децата са най-искрените същества,дано намери сили да каже всичко и да отвори очите на Аднан.

# 37
  • Бургас
Аз не се изненадах, че Бехлюл отиде при Седеф. Нормално е след силна връзка, да искаш да зърнеш другия. Не е нужно да искаш нещо от него. И смятам, че се случи нещо напълно нормално. Нито е имало провокация, нито нищо. Среща м/у приятели. Като се женим не си изтриваме миналото с гума.Но пък разликата м/у Седеф и Бихтер е в светлинни години.  Wink
Разговора между Нихал и Фифи беше уникален. Фифи протяга ръчица да ровне Нихал, а Нихал я пляска.  hahaha
Бехлюл се уплаши когато видя вестника. Съжали истински.  Peace
Аднан ... Борчето в градината. Само мига и от време на време казва по нещо. Но пък стойностно. Къща, яхта, пръстен.... Laughing

# 38
Аз не се изненадах, че Бехлюл отиде при Седеф. Нормално е след силна връзка, да искаш да зърнеш другия. Не е нужно да искаш нещо от него. И смятам, че се случи нещо напълно нормално. Но пък разликата м/у Седеф и Бихтер е в светлинни години.  Wink
Разговора между Нихал и Фифи беше уникален. Фифи протяга ръчица да ровне Нихал, а Нихал я пляска.  hahaha
Бехлюл се уплаши когато видя вестника. Съжали истински.  Peace
Аднан ... Борчето в градината. Само мига и от време на време казва по нещо. Но пък стойностно. Къща, яхта, пръстен.... Laughing

bouquet

За такива микроби като Фирдевс и достойната й щерка, не намирам, отврат...  Sick Sick Sick

# 39
Нихал реагира като обичаща жена с ДОСТОЙНСТВО.
Бихтер го отстъпваше на Елиф и преглъща изневерите му ..........като типична -" другата"
Която жена допусне да е другата ,никога няма да е ЕДИНСТВЕНА и ВАЖНАТА

# 40
Предполагам че Нихал ще му прости но ми е интересно как. А забелязахте ли леката ехидна усмивка на Бихтер- само дето не изкрещя от удоволствие. Незнам какво нещо е това да се кефиш на чуждото нещастие .

# 41
Нещо не е както трябва в този сериал. Двете кокони Бих и Фирдевс само се местят от стола на дивана и гледат кой влиза и кой излиза. Никога не показаха някоя от дамите там (освен Дениз) да чете книга да кажем или да върши нещо каквото и да е .  Crazy
Така само интриги им се въртят в главата. Нихал добре че се стяга за сватба че иначе ще е същатата Peace

# 42
Предполагам че Нихал ще му прости но ми е интересно как. А забелязахте ли леката ехидна усмивка на Бихтер- само дето не изкрещя от удоволствие. Незнам какво нещо е това да се кефиш на чуждото нещастие .
За Бихтер (в нейните очи) това е нейният Бехлюл и лошата Нихал и го отмъква Peace

# 43
Абсолютно вярно Силвия Мария.

# 44
Аз не се изненадах, че Бехлюл отиде при Седеф. Нормално е след силна връзка, да искаш да зърнеш другия. Не е нужно да искаш нещо от него. И смятам, че се случи нещо напълно нормално. Нито е имало провокация, нито нищо. Среща м/у приятели. Като се женим не си изтриваме миналото с гума.Но пък разликата м/у Седеф и Бихтер е в светлинни години.  Wink
Разговора между Нихал и Фифи беше уникален. Фифи протяга ръчица да ровне Нихал, а Нихал я пляска.  hahaha
Бехлюл се уплаши когато видя вестника. Съжали истински.  Peace
  bouquet

Точно,
Седеф ,е жена ,която е била обичана,защото е 100 нива над Бихтер
Нихал е още малка за сравнение,но показва себеуважение и със сигурност също е  обичана

Общи условия

Активация на акаунт