Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 544
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
 Слабите ангели не са оправдание,съжалявам,поне за мен не са.Той не зае твърди позиции,пък да обича който си иска,но няма да е зле и да го докаже.
  Бих си го търсела,пък той само това и чакаше  Laughing
Рухна стената, която той умишлено градеше последните серии...

# 361
Е нали така казваха и за Нихал че му се е молела едва ли не на колене. Защо за едната да може да се каже а за другата да не може

Joy Щях да дам същият пример , но в обратен вариант !  Peace

Никой не може да ме убеди , че това е само страст ! Бехлюл никога не е бил толкова щастлив и лъчезарен около Нихал !

# 362
  Бих  му се  е молела,май я бъркаш с друга  Laughing  Въпрос на интерпретация  Peace

# 363
Е нали така казваха и за Нихал че му се е молела едва ли не на колене. Защо за едната да може да се каже а за другата да не може

Joy Щях да дам същият пример , но в обратен вариант !  Peace

Никой не може да ме убеди , че това е само страст ! Бехлюл никога не е бил толкова щастлив и лъчезарен около Нихал !

Да, той е там, присъства...

# 364
 Честно да ви кажа мойто мнение е че Бехлюл е сгрешил в едно като е изпуснал жена като Седеф. Тя действително е много инад Бихтер и над Нихал

# 365
Честно да ви кажа мойто мнение е че Бехлюл е сгрешил в едно като е изпуснал жена като Седеф. Тя действително е много инад Бихтер и над Нихал
 Това как стана ясно,каква е била тя,защо го е зарязала,какво е искала,какво е била готова да даде?  Все въпроси без отговор,за мен тук от младите жени няма по-по-най,всички долу-горе са на едно ниво.

# 366
И да попитам аз: Какво прави с Бихтер в горичката след няколко серии???? Не си ли взе поука от случката в чифлика? Защо така рискува? Защо не мисли за Нихал? Защо?

Какво се случва в тази горичка?Ще има ли пак любовна сцена между тях?
Да , и то най-страстната от всички досега , поне според мен Peace

Значи точно затова вкараха няколко епизода по-рано голямата му стара любов-Седеф.Прави се съпоставка между тях двете.Срещна се със Седеф,но успя да и устои,въпреки,че е страдал много за нея.Той страда и за Бихтер,всички видяхме това,но на нея няма да може да устои.Това показва,че той е превъзмогнал Седеф,но не и Бихтер.Още я обича и така ще  е до края явно.

# 367
Аз си мисля, че ние не познаваме Седеф, Не познаваме Седеф с Бехлюл, така са преценили сценаристите и режисьорите! Може би не е нужно...

# 368
Няма как да знаем Седеф само от една серия, нищо не дадоха за нея, що за човек е и т.н

# 369
И да попитам аз: Какво прави с Бихтер в горичката след няколко серии???? Не си ли взе поука от случката в чифлика? Защо така рискува? Защо не мисли за Нихал? Защо?

Какво се случва в тази горичка?Ще има ли пак любовна сцена между тях?
Да , и то най-страстната от всички досега , поне според мен Peace

Значи точно затова вкараха няколко епизода по-рано голямата му стара любов-Седеф.Прави се съпоставка между тях двете.Срещна се със Седеф,но успя да и устои,въпреки,че е страдал много за нея.Той страда и за Бихтер,всички видяхме това,но на нея няма да може да устои.Това показва,че той е превъзмогнал Седеф,но не и Бихтер.Още я обича и така ще  е до края явно.
ТОЧНО  bouquet Hug

# 370
Аз си мисля, че ние не познаваме Седеф, Не познаваме Седеф с Бехлюл, така са преценили сценаристите и режисьорите! Може би не е нужно...
Няма как да знаем Седеф само от една серия, нищо не дадоха за нея, що за човек е и т.н
 Това исках да кажа и аз   bouquet,за да правим такива генерални изводи  Peace
  rubiq   bouquet

# 371
Честно казано , на мен Седеф не ми хареса ! Чисто визуално , мисля ,че Нихал е по- хубава от нея ! Не ме впечатли изобщо !

rubiq ,  Hug и аз така мисля ! Peace

# 372
Мен визуално най-много ми харесва Бихтер като цяло, Нихал ми харесва като лице , Седеф , Елиф и Пейкер не ми харесват.
Фирдевс е много хубава за възраста си.
Желая ви лека вечер и дано до утре не сте изписали много че да мога да ви изчета Wink  bouquet

# 373
Честно казано , на мен Седеф не ми хареса ! Чисто визуално , мисля ,че Нихал е по- хубава от нея ! Не ме впечатли изобщо !

rubiq ,  Hug и аз така мисля ! Peace

и аз не останах очарована, очаквах нещо повече, така ни беше внушено поне (според мен)  от една съфорумка да очакваме една недостижима величина.....

# 374
Не знам за класа,но по хубост Бихтер ги превъзхожда всичките!И това не е случайно.Всичко в този филм е замислено и изпипано до най-малкия детайл.

Общи условия

Активация на акаунт