Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 487
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  Акциите на Нихат бяха ,за да живее добре дъщеря й.Пейкер се интересува за любимия си мъж и децата и пак за собственото си аз-заряза сестра си,тъй че къде е разликата?Еднаква е с тях.

Ами ще я зареже... да няма да й търпи глупостите и грубото отношение, обидите... А и да иска, не може да й помогне, защото самата Бихтер не иска да си помогне. Пейкер си има семейство и те са на първо място, така че е нормално...

# 481
vedat ,  Peace! Подкрепям написаното от теб , аз винаги съм казвала ,че твърде строго се съди Бехлюл ! Неговият образ е най- натоварен емоционално ! Има своите грешки , но това е поредното доказателство , че е човек ! Hug

djoleva ,  Hug подбудите на Фирдевс изобщо не ги коментираме - права си ! Peace

# 482
В моите очи Бехлюл се стреми към правия път.
А Бихтер иска да завлече всички в ад който се намира.
А на Нихал прощавам заради младостта.

# 483
Лично за себе си не бих простила на мъж който ми е изневерявал не с кого да е а с мащехата ми  и е направил мен и цялото ми семейство за срам  защото такова нещо се разчува не можеш да го скриеш

Аз бих простил или не простил, но имам други критерии за това. На мен не ми пука с кого е изневярата, нито ме е срам, пет пари не давам за хорското мнение, пък дори и да се разчуе.
Бих простил, ако човекът, който ми е изневерил е всичко за мен, не мога да живея без него и видя/усетя, че наистина се разкайва, осъзнава грешката на изневярата си, иска да живее с мен и да превъзмогнем заедно мъката и споменът за изневярата.  Лично мисля, че за да има изневяра, са виновни и двамата във връзката, затова никога не съм краен : " не мога да простя такова нещо ",  или " че такова нещо прощава ли се ".  Прощава се, прощава се, всичко се прощава, но е тема за реферат, а не пост за форум.

# 484
   Това значи, че единственото  ценно нещо в живота за Бехлюл беше обичта и принадлежността му към семейството, което по неволя има, а не по право, а не парите, като цел, ако правите разликата добре, ако ли не, Ваша си работа.

Аз съм съгласна с това! Особено с частта беше, защото в момента, в който той се влюби в жената на чичо си, предаде това семейство. В началото даже се бореше с чувствата си(тръшкаше се в градината, докато ги виждаше заедно, стягаше багажа неколкократно, сгоди се за Елиф и т.н)... За мен ключовият момент за упомнянето на Бехлюл, бе като видя чичо си разбит и опустошен също, като къщата в Рива! Тогава той се сети за същото това семейство, ама малко късно според мен.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 15:11 от snn

# 485

Лично за себе си не бих простила на мъж който ми е изневерявал не с кого да е а с мащехата ми  и е направил мен и цялото ми семейство за срам  защото такова нещо се разчува не можеш да го скриеш

Аз бих простил или не простил, но имам други критерии за това. На мен не ми пука с кого е изневярата, нито ме е срам, пет пари не давам за хорското мнение, пък дори и да се разчуе.
Бих простил, ако човекът, който ми е изневерил е всичко за мен, не мога да живея без него и видя/усетя, че наистина се разкайва, осъзнава грешката на изневярата си, иска да живее с мен и да превъзмогнем заедно мъката и споменът за изневярата.  Лично мисля, че за да има изневяра, са виновни и двамата във връзката, затова никога не съм краен : " не мога да простя такова нещо ",  или " че такова нещо прощава ли се ".  Прощава се, прощава се, всичко се прощава, но е тема за реферат, а не пост за форум.
 Това е личното  ти мнение,тук не сме научен конгрес,на който трябва да се доказва нещо. Рефератите със сто процента приемане от аудиторията вярно не е за форум.

# 486
vedat  newsm10 Отдавна имаше нужда от един такъв пост...

Благодаря за пожеланията  newsm51

Чест и почитания, ГОСПОЖО,  за финия и превъзходен хумор, за таланта Ви, да пишете кратко, ясно, в целта !  Честит празник, весел празник, мокър празник !

# 487
Съгласна съм , че всичко може да се прости ! Прошката е най- голямото добро , което човек може да направи и за себе си и за другите ! Прошката е велико умение ! Но знам , че въпреки всичко , въпреки че си простил и продължил , болката в наранената ти душа остава да тлее.

# 488
Съгласна съм , че всичко може да се прости ! Прошката е най- голямото добро , което човек може да направи и за себе си и за другите ! Прошката е велико умение ! Но знам , че въпреки всичко , въпреки че си простил и продължил , болката в наранената ти душа остава да тлее.
 И именно тази болка може да попречи на двама души да останат заедно  Peace
  Само който е преминал през нещо подобно като това на Нихал и е останал със същия човек,простил е и е продължил в мир и любов може да твърди,че такова нещо не е непреодолима препятствие.Останалите само предполагат,за мен.

# 489
 Да права си че се сети но все пак съм съгласна с Джоджо че Бехлюл се стреми  да поеме по правия път да не кажа даже че го е поел. И понеже преди се каза че изневярата не е най страшното в случая ще кажа така - добре  кръшнал е с Бихтер няколко пъти какво толкова било каквото било . Минало заминало сега всеки да си хваща пътя и готово. Да ама не на Бихтер така не и изнася тя иска Бехлюл  и това е Не може той да иска да продължи пътя си  не може щом тя не влиза в плановете му.

# 490
Грешен,праведен,плейбой,егоист,лентяй....Както и да е класифициран Бехлюл аз си го вземам за подарък до следващия път и тогава ще кажа аджеба какъв е  newsm53 smile3506 smile3506

# 491
Да права си че се сети но все пак съм съгласна с Джоджо че Бехлюл се стреми  да поеме по правия път да не кажа даже че го е поел. И понеже преди се каза че изневярата не е най страшното в случая ще кажа така - добре  кръшнал е с Бихтер няколко пъти какво толкова било каквото било . Минало заминало сега всеки да си хваща пътя и готово. Да ама не на Бихтер така не и изнася тя иска Бехлюл  и това е Не може той да иска да продължи пътя си  не може щом тя не влиза в плановете му.

А, Бихтер не я ли опустоши и нея??? С това: "ти си моя", "няма да те пусна, никога", "защото това е любов, Бихтер".....а, от друга страна така и не се престраши да бъде явно!
Или щом се отнася до Бихтер и чувствата й, може...тя не е човешко същество.

# 492
  Хора,вие ли не сте в ред или аз? Връзката на Б и Б не е нещо маловажно ,някаква си изнвяра там,това е предателство спрямо всички и има последствия.Не може сега Бех да иска да се прави все едно нищо не е било и  всички да казват-ами да,голяма работа.А преди това имаше вой как може така да лъжат Аднан,пък сега-не било нищо особено.Какъв е тоя двоен аршин?
  За мен влизането му в правия път не включва връзка с Нихал.Единственото разбиране,което мога да проявя там е,че иска да направи чичо си щастлив,да изкупи вината си,но той снощи го каза-до теб съм пречистен и защитен,така че къде е тя,къде са нейните чувства,уважението към тях-та той отиде на  предварително уговорена тайна среща с бивша приятелка!  Когато е с Нихал се старае за нея,но същността на всичко това е друго-оттърваване от вината и отговорността.

# 493
  Хора,вие ли не сте в ред или аз? Връзката на Б и Б не е нещо маловажно ,някаква си изнвяра там,това е предателство спрямо всички и има последствия.Не може сега Бех да иска да се прави все едно нищо не е било и  всички да казват-ами да,голяма работа.А преди това имаше вой как може така да лъжат Аднан,пък сега-не било нищо особено.Какъв е тоя двоен аршин?

Чаровница, според мен виновни са от БТВ! Много го проточиха този филм, трябваше да е свършил вече...нещата просто се забравят!

# 494
 Разбира се че Бихтер е човек нека да продължи и тя живота си да си поеме пътя както реши с или без Аднан. Нека поеме правилния път - мисля че Бехлюл никога не и е обещавал съвместно бъдеще . Може да и е казвал всички тези думи но никога не чух от него да иска тя да напусне Аднан за да бъдат заедно

Общи условия

Активация на акаунт