Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 445
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Единственото което не мога да простя на Мелихите /Бихтер и мадам Фифин/ са сълзите в очите на Бюлент...като майка ми идва да им оскубя цялото оперение...
Настаниха се в един дом изпълнен с толкова любов към децата...а сега прилича на осарник,незнаеш кой откъде ще си забие жилото...

asterics  Wink,ревящ Бехлюл сега се вижда

# 527
# 528
# 529
Че тя прилича ИТИ от Извънземното на тази снимка Sick

# 530
Че тя прилича ИТИ от Извънземното на тази снимка Sick
Наистина.  #Crazy Тая мома хич не отива на нашия хубавец. Rolling Eyes

# 531
Славенка,Честит Рожден Ден!!!

Жива,здрава,щастлива и дано на устните ти да блести винаги усмивката!!!

# 532
# 533
# 534
  Явно момичето е с такава външност,защото ще се разкрие вътрешната й красота и затова ще се борят двамата хубавци,знам ли,гадая си  newsm78 Филм с Карел ще е много интересен,двамата не се харесват особено,ще бъде интригуващо.
  Славенка-за сълзите на Бюлент подкрепям-много мъчно ми стана за детето,да плаче така и то заради жена,която прие за майка...

# 535
Славенче - да си жива и здрава!
Знам,че обичаш , а ти знаеш, че си обичана - така да бъде во веки веков!

# 536
Дами , пожелавам ви хубава вечер ! Аз отивам на концерт ! Party

# 537
Днес след ритуалите по Задушница и къщната работа,едва преди час и половина се вредих с посещение в нета,ама досега бях на "гости" при Фатмето-при комшиите.Сериалът е -бонбон! Peace
Ако знаете каква разкошна тема са направили момичетата Hug - свят ще ви се завие.
А тука - ужас! Mr. Green И към "новодошлите" е имало съскане и заяждане - дето се казва - простете им,те не знаят какво правят / перифразирам,разбира се/ , толкова мога,че нали знаете - руса съм.

Не може само да отричаме или само да оправдаваме Бихтер,или Бехлюл,или Бешир.
Вероятно и Фирдифлюшка Мелихова си има причина да стане такава каквато я виждаме ние.
Бихтер беше жизнерадостна млада жена.Погрешна стъпка и сега виждаме резултата.
Бехлюл беше безгрижен,закачлив,обичлив - една шеметна греховна любов го преобрази напълно!
Никой не заслужава тяхната съдба.Но според мен -  по-тежка е участта на тези,които ще останат да живеят и до края на дните си ще търпят болката в наранените си души.Никой от тях вече няма да има нормален , уравновесен живот - никой.

# 538
  За помощта на Фирдевс-за мен тя се чувства виновна,защото тя сложи началото на връзката Б-Н и като видя до къде е стигнала дъщеря й,се почувства длъжна да й помогне.Освен това за първи път Бих иска нещо от нея-тя видя в това възможност да се реабилитира след обвинението на Бих за смъртта на Мелих. Освен това ще разкара и Бех от живота на дъщеря си-всичко това само с един ход.
   Колко сме дълбоки-цитираме Библията,но не пропускаме да захапем  Mr. Green

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 18:11 от charovnica

# 539
Момичета, дайте линк към вчерашната серия, че я изпуснах:(((

Общи условия

Активация на акаунт