Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 439
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Между Фирдевс и Бихтер има една основна разлика- Фифи пипа с кадифена ръкавица и знае кога да спре, докато щерката действува като като слон в стъкларски магазин, инерцията,  която е набрала е толкова силна , че скоро ще  я повлече надолу.
Фифи иска най- доброто от живота за себе си, а щерката гази през живота на другите , за се чувства щастлива

# 541
  Фифи как иска най-доброто за себе си-пак газейки всички навред,но по-елегантно.

Момичета, дайте линк към вчерашната серия, че я изпуснах:(((

Пробвай в gledaiseriali.com-вече трябва да е качена.

# 542
  Не знам съмнявам се че Фирдевс иска да раздели Б и Н за да помогне на дъщеря си . За мене най вече го прави защото ще отстрани Бехлюл. Тя не се примири с тази връзка затова от девет дерета вода докара за да събере младите- мислеше че така ще раздели Б иБ . Те се разделиха но тя видя в какво се превръща Бихтер видя че става опасна видя че брака и отново може да се провали. За Фифи сега един скандал в обществото е неприемлив / не че преди ги е допускала/ Ще повлияе на връзката и с Четин може да се разделят . Тя се чуди как да накара Бих дасе откаже от Бехлюл и затова и обеща - за да не пострада тя основно. Можеше да и помогне без да поставя условия ако беше загрижена . Ако помагаш на човек особено на детето си но му поставяш условия това не е помощт Аче прави нещата по елегантно е все пак има повече стаж  и Бихтер можеше да се научи ако си беше дала шанс

# 543
# 544
  Голямата грешка на Фирдевс е ,че си мисли,че като събере Б и Н и няма проблем.Дори да се бяха оженили,каква е гаранцията,че Б и Б няма да продължат? Единственият начин е Бихтер да се откаже,друг няма.  Постави й условие,защото за нея такова животно като Б и Б няма и не може да има,за нея с него Бихтер си съсипва живота.Коя майка би допуснала това?

# 545

Благодаря ти много , миличка, да си жива и здрава. Тичам да гледам:)))

# 546
 Както няма гаранция ч ако Б иН се оженят Б и Б  няма да се срещат Фирдевс  откъде е сигурна че Бихтер ще спази обещанието си .За мене в случая Фирдевс постъпи много гадно - тя видя състоянието на Бих видя че е готова на всичко само и само Б и Н да се разделят  и Фирдевс се възползва  . Тя знаеше че в такова състояние Бих ще и обещае всичко  затова я накара да обещае.

# 547
  Фирдевс иска да предпази Бих от Бех-как,няма значение,не я оправдавам,излагам нейната позиция и виждане,затова я накара да обещае.Не знае дали ще го спази-надява се акълът да й дойде в главата,от нейната позиция го прави за нейно добро.  Не я оправдавам,но я разбирам.

# 548
  • Stuck in a moment
 За помощта на Фирдевс-за мен тя се чувства виновна,защото тя сложи началото на връзката Б-Н и като видя до къде е стигнала дъщеря й,се почувства длъжна да й помогне

Малко не мога да се съглася, просто на Фирдефс тази мисия и допада на същността - тя е разрушителка и нищо градивно не може да се очаква от нея, не е само вината към дъщеря и. Даже като видя, че не постига своето с интригата, която създаде, още повече се озлоби и амбицира.
За Бихтер какво да кажа - като нощна пеперуда е - лети към огъня, за да изгори, нищо не може да я спре. Не е на себе си.
Бехлюл превъзмогва вината си  чрез Нихал, тя го пречиства...
Пречистваща любов - хахаха, къде е огънят, къде е пречистването, разлика от небето до земята.

# 549
Slawena,Честит Рожден ден,пожелавам ти от всичко по много-здраве,щастие,любов и късмет  bouquet.Весело изкарване на празника  bouquet.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 21:27 от pufi80

# 550

Фирдевс и Бихтер са пълни гнусярки.Отвратителни дебели "леки женища".

Слагам леки женища в кавички , защото имам друга дума , по -солена, предвид.

А причистващата любов е най-силната и вечната.

# 551
Аз немога да коментирам за пречистващата любов, никога не бих допуснала да съм с някой за да се пречистя или той да се пречисти Naughty искам когато някой е с мен да е защото ме обича истински както мъж и жена се обичат , другият вид любов я получавам от близките ми приятели и роднини.  Peace
Аз мисля че Фирдевс си е такава и това което прави го приема за нормално, тежко им на тези дето и се връзват, вижте БИхтер я познава и досега не и се  връзваше за разлика от другите, като Нихал например или Аднан. БИхтер е много безпомощна щом призна пред майка си че иска помощ , че я боли като ги гледа заедно и точно там беше момента една майка да и обясни как стоят нещатата , да и показва пътя а не да и се връзва на акъла.... то е ясно че и без НИхал Бех няма да е с Бихтер, но тя няма как да проумеее това като на всичкото отгоре и той и дава и надежда  Peace
Вижте например Нихал , когато има нужда от помощ все ще се намери кой да и помогне , и ще е, както трябва ,ако не е Аднан ще е Дениз . За мен това е да можеш да разчиташ на някой, както направи Дениз с Нихал  посъветва я за Бехлюл , но и даде истински съвет а не като Фирдевс говори каквото и е удобно на нея.

Нихат видя че Бихтер е нещастна , но майка и не .......... а може би и тя е забелязала но не я интересува Peace

# 552
  • Пловдив

Добро утро.....

# 553
Добро утро

# 554

Добро утро! Hug
Да ви почерпя,че днес ставам на  newsm78 newsm78 години!

Славенче,пожелавам ти много здраве!!!

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 10:47 от anastasi@

Общи условия

Активация на акаунт