Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 455
  • 732
  •   1
Отговори
# 555

Фирдевс и Бихтер са пълни гнусярки.Отвратителни дебели "леки женища".

Слагам леки женища в кавички , защото имам друга дума , по -солена, предвид.

А причистващата любов е най-силната и вечната.

Дебели?  #Crazy

# 556
Добър да е денят ви , момичета !  bouquet

anastasi@ ,  Hugизгуби се ,мила ! Липсваш ми ! Hug

Да споделя - изгледах пропуснатият 141 епизод и да ви кажа никак , ама никак не съм впечатлена от Седеф ! Не само ,че не я харесах визуално , както вече споделих , но и поведението и не ми допадна . Аз лично не видях и грам класа в държанието и , напротив - та тя през цялото време не спря да флиртува с него , при това съвсем неприкрито . То не бяха намеци , облизване на устните , клепане с мигли и влажни погледи ....Чак на Бехлюл му стана неудобно ! Ясно ми е ,че го провокира за да види дали все още има някакви тлеещи чувства у него , както сама си призна накрая , но защо и беше - нали си има приятел ! Та толкова по повод "класата " на Седеф .
Хареса ми как Хазал предаде болката и разочарованието на героинята си - беше много истинска ! Вярно , че реакцията и беше малко прибързана и незряла , но пък и тя си е още дете , за пръв и се случва да изпитва подобна палитра от силни емоции ! Peace

ivana27 ,   bouquet!

# 557
# 558
# 559
  • Асеновград

Да споделя - изгледах пропуснатият 141 епизод и да ви кажа никак , ама никак не съм впечатлена от Седеф ! Не само ,че не я харесах визуално , както вече споделих , но и поведението и не ми допадна . Аз лично не видях и грам класа в държанието и , напротив - та тя през цялото време не спря да флиртува с него , при това съвсем неприкрито . То не бяха намеци , облизване на устните , клепане с мигли и влажни погледи ....Чак на Бехлюл му стана неудобно ! Ясно ми е ,че го провокира за да види дали все още има някакви тлеещи чувства у него , както сама си призна накрая , но защо и беше - нали си има приятел ! Та толкова по повод "класата " на Седеф .
Хареса ми как Хазал предаде болката и разочарованието на героинята си - беше много истинска ! Вярно , че реакцията и беше малко прибързана и незряла , но пък и тя си е още дете , за пръв и се случва да изпитва подобна палитра от силни емоции ! :peace

И аз забелязах същото, тя го провокираше постоянно.нали  тя не го е искала преди , или пък на момента й се е приискало  Mr. GreenКакто и накрая като му каза " Само това ли" като се разделяха... Но наистина направо си го сваляше,според мен тя  Peace

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 17:25 от Красииии

# 560

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 15:20 от dterziiska

# 561
dterziiska ,  newsm51 ! Ама няма мирка за момчето - къде ли не го издебват ! А ти си незаменима - винаги с най- актуалното инфо ! Heart Eyes А това моме , дето го спрягат за партньорка на наш левент , е направо  ooooh! Дано да е само слух !

# 562
Момъкът няма почивен ден Доколкото разбрах,момата е театрална актриса

# 563
Момъкът няма почивен ден Доколкото разбрах,момата е театрална актриса

Момата да си стои в театъра , не е за наш левент ! Naughty То , нас , ако ни питат , коя ли е , ама... Crazy

Красииии ,   bouquet

# 564
Славенче,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,любов и късмет!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 565
# 566
Най-после наближава края и истината ще излезе наяве. Заслужено възмездие за гадната Бихтер и майка й. Госпожа Дениз е много интелигентна и лъчезарна жена. И лелята  Арсен, дето  не и повярва, в бъдещите серии ще остане с пръст в устата. И заспалия Аднан, не вижда ли, че никакви грижи не полага Бихтер за децата му, само сменя рокли и се фръцка като патка из къщата. Добре, че малкия сладур поне усети лукавството на калпавата Бихтер.

# 567
gospojata  bouquet и аз мисля така за Седеф  Hug
kristinia и аз мисля че е много добре че Бюлент научи сега, според мен така сценаристите ни показват че понеже той е най-невинният в  този филм е по-добре да научи сега , накрая щеше да е голям удар за него, сега той малко или много е подготвен за финала на филма  Peace  bouquet

# 568
Това , че дадоха Бюлент , че чува плановете на отбора на Мелих , според мен , е за да подчертае факта , че Бихтер вече губи всякаква реална представа за нещата .Обръщайки гневът и злобата си дори към единственият човек , който я обичаше безрезервно и безусловно , тя изгори и последният мост след себе си . Peace

# 569
Аз всъщност никога не видях Бихтер да полага каквито и да е грижи за Бюлент,никога не я е интересувало как се чувства той,само го използва за да се види с Бехлюл(на мача му например).Смятам,че тя просто си е такава,а не,че сега се е променила.

Общи условия

Активация на акаунт